reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ostatnia edycja:
reklama
VIVE, super...ja czytam na tablecie, ale musze sie przyznac , ze wkurza mnie troche..samo urzadzenie..i leniwie dokupuje audiobooki..
z jakiej stronki kupujesz ebooki?

a to na mily wieczor dziewczynki
IMANY - YOU WILL NEVER KNOW - Réservoir Bleu - YouTube

Narazie pościągałam sobie z chomika,a kupować będę pewnie w empiku, bo lubię :-)
Powiem Wam, że ja kocham książki i pochłaniam je w ilościach hurtowych. A że teraz nie bardzo ma czas czytać, to sobie ich słucham :-)

kanusia-główka do góry, uświadom sobie,że to tylko hormony i na pewno Ci przejdzie :-) Współczuję mdłości-ja miałam w obu ciążach i to był dla mnie najgorszy okres. Pocieszające jest to, że to przechodzi...

kaja-a Ty dbaj o siebie. Swoją drogą, to jednak ta Twoja Szwecja ma jakieś wady :-D

Narazie pościągałam sobie z chomika,a kupować będę pewnie w empiku, bo lubię :-)
Powiem Wam, że ja kocham książki i pochłaniam je w ilościach hurtowych. A że teraz nie bardzo ma czas czytać, to sobie ich słucham :-)

kanusia-główka do góry, uświadom sobie,że to tylko hormony i na pewno Ci przejdzie :-) Współczuję mdłości-ja miałam w obu ciążach i to był dla mnie najgorszy okres. Pocieszające jest to, że to przechodzi...

kaja-a Ty dbaj o siebie. Swoją drogą, to jednak ta Twoja Szwecja ma jakieś wady :-D

wooow, cale mnostwo...

ja stad..https://ebook.pl/best-sales.php

kurcze, wkurzam sie ze te kurtki jeszcze nie doszly, ide sie jutro zapytac na poczte..

Ostatnia edycja:
ja cały czas sie zastanawiałam...ale kurcze z każdym dniem jestem bardziej za ciemnymi jednolitymi ...
bo z każdym dniem mój odrost zaczyna straszyć :eek::szok: i nie bardzo mi z tym faktem :-D

Kanusia kiedy idziesz do lekarza ????

Ostatnia edycja:
no, rozumiem....
ja tez, ciemne, jednolite, nie wiem kiedy:-D..

ide spac, moze jakas bomba na mnie spadnie co odmieni moj durny tok myslenia pt :"zycie dobieglo konca":-D

Pyciolku na 99% w przyszłym tyg...musze przemyslec do kogo isc, zeby juz pozniej nie motac...mam kilka propozycji....;/

A do tego kochane chyba jestem chora...
mam meeega katar, boli mnie głowa,lamie w kościach.... wiecie co śmieje się sama z siebie, czy moze byc juz gorzej???:rofl2:
albo znowu moj organizm broni sie przed pasozytem- czytaj dzieckiem, bo traktuje go jak intruza.....mialam tak z Mari... ale wtedy doszla jeszcze goraczka....

oj kochane wy juz pewnie spicie:* slodkich snow;)

reklama
Kaja nie krzycz głowa mnie boliiiiiiiiiiiiiiiiiiii:zawstydzona/y: ps a moze cos w nocy w trakcie snu robiłaś:-p:sorry:
Vive zazdroszcze tego kindleja:tak: chociaz wole ksiazki w wersji papierowej ale na wyjazd czy do komunikacji miejskiej do torebki w sam raz.
Agacia no i coz ci pozostalo tylko kupic tego kota. Ja wczoraj bylam w tesco po kolejke drewnianą i pociągi z wagonami. patrzylam na rozne gry planszowe jeszcze ale nic mnie nie urzekło ....chcialam tez zobaczyc posterunek policji z lego ale nie bylo....
Reniu ale dzialasz szybko hahah a powiedz mi (pewnie juz nam pisalas ale ja nie pamietam) dlaczego i jak znalazłaś się tam za wielką wodą i ile to już lat...

u nas strasznie pada , wieje ...z domu lepiej nie wychodzić.
Ja tutaj przylecialam z moim 8 lat temu na mieszkanie zarobic i tak siedzimy bo jescze nie zarobilismy :-D:-D:-D, teraz czekamy na papiery, maja byc w przyszlym roku;-)

Dzień dobry w ten paskudny i zimny dzień....niestety prognozy sprawdzają się i wczoraj zapowiadali typowe jesienne dni...szare, bure i wietrzne bleeeeeee

Renia jak nastroje Ameryki po wygranej Obamy??

Tygrysku kolejka super....
a co do warsztatów oj to dużo gadania ale przede wszystkim chodzi o jasne informowanie kiedy i za co dziecko będzie miało kare i konsekwencja jej wykonania...

Kajka kochana oszczędzaj się...a po pracy konieczne leżenie....
Madzienka Obama jest prezydentem biedakow, czyli ja sie ciesze:-D:-D, moze cos z tym ubezpieczeniem tutaj zrobi:tak:

Zrobilam Wam fote tych hulajnog, co lekarze i pielegniarki popylają:-D..

Kaja fotka super

Kana, Kaja odpoczywajcie

Madzienka i Zapominajka wy tez o siebie i maluszkow dbajcie

U nas dzisiaj snieg pada wiec jutro pewnie mam wolne:-D:-D

Dziewczyny a co sadzicie o tych rzeczach?
Baby Alive My Baby Alive Doll - Blonde - Hasbro - Toys "R" Us
Just Dance Disney Party for Xbox 360 - UbiSoft - Toys "R" Us

Ostatnia edycja:
Do góry