reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
forever ja tę książkę znam i estetyką nie zachwyca :p ale myślę, że tutaj to drugorzędna sprawa... moja siostrzenica ma z nią tak miłe wspomnienia, że w wieku 7 lat dalej nie potrafi się z nią rozstać i baaardzo rzadko, ale jednak wciąż pare razy w roku do niej wraca :)

kurde wcięło mi posta, muszę edytować...

u nas Emi wczoraj po raz pierwszy oglądała:
http://www.poczytaj.pl/116752 i była zachwycona, choć uważam, że książeczka jest dla starszych dzieci, traktuje nie tylko o czynnościach dnia codziennego, ale i czynnościach w dosłownym znaczeniu, to oprócz tego są kształty, liczenie i ... czytanie a raczej litery. Co i tak nie odbiera Emi radości w pukaniu do drzwi:-p choć jest pewna denerwująca rzecz w tej książecce (denerwuje samą Emilkę:szok::-D) a mianowicie cześć okienek jest ponumerowanych ale albo numerek jest na okienku albo obok, i Emi uparcie puka w cyfrę a tam nic nie ma, bo okienko jest z boku i Emi próbuje otworzyć i trochę się wścieka...

oczywiście http://www.gandalf.com.pl/b/przyjecie-to-nic-strasznego/ przyjęła z entuzjazmem, choć ja uważam, że Przyjecie jest 'gorsze' niż Przeprowadzka i Będę mieć rodzeństwo; jak dla mnie mało tam się dzieje niż w dwóch podanych tytułach

Ostatnia edycja:
forever ja tę książkę znam i estetyką nie zachwyca :p ale myślę, że tutaj to drugorzędna sprawa...
Potwierdzam. Nie o estetykę tej książki tutaj chodzi. Ja w pracy z moimi dzieciakami się często na niej opieram. Moja Weronika też uwielbia te masażyki. Polecam też to Multimedia - USYPIANKI czyli piosenki na dziecięce masażyki do usypiania - Sklep internetowy - BlizejEdukacji.pl
i jeszcze jedna ale nie mogę jej znaleźć. Jak znajdę to wrzucę linka.

my poki co oglądamy w kółko trzy nowe ksiązeczki - obie jesteśmy zachwycone!
Kicia Kocia na placu zabaw - świetne rysunki, fajny tekst i dość długa jak na nasze poprzednie pozycje. Mamy jeszcze inne z tej serii ale nie dotarłyśmy.
Jest tam kto? - genialne! Marysia puka do wszystkich drzwi i tylko czeka aż zobaczy spiae misie. Wtedy od razu kładzie spać swoje po czym czytamy od nowa. I tak w kółko... mam nadzieję żemi się szybko nie znudzi, bo zapowiada się dłuuugie czytanie:)
Babo chce! - strasznie fajna książeczka, Marysia pokachała od razu! Skończyłam czytac po raz pierwszy a ona krzyczy "baja baja" czyli przeczytaj jeszcze raz! Uwielbia chrumkające dziki:)

traschka dzieki za recenzje i czekam na nastepne

oczywiscie wszystkie z was (ostatnio chyba forever, kasiawilde) które zakupiły nowe ksiazeczki niech pisza recenzje :-) fajnie poczytac czyjes zdanie i łatwiej zdecydowac sie na konkretne pozycje :-)

reklama
Do góry