reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Oj to ja dzisiaj mam jakis taki dzien bleee za dlugo spalam,bo S z tesciowa jechali na pogrzeb do Zielonej i mlody nie szedl do przedszkola. Tesciu wszystkich musialby rozwozic i odbierac i caly dzien musialby kursowac Gniezno - Mogilno.
Co do tancow to planowalysmy z kolezanka wyrwac sie na Andrzejki. Najpierw byl pomysl,ze pojdziemy wszystkie z obu cukierni z mezami,ale tamte laski sie wykruszyly. Wymyslilysmy,z epojdziemy na zabawe we 2 z mezami,ale pozniej okazalo sie,ze u meza kolezanki planuja przestuj w pracy,a to oznacza,ze on jako mechanik bedzie szedl maszymy ustawiac,czy konserwowac i tak nasz plan sie rozmyl,ale...w sobote ze szwagierka poszlysmy zobaczyc na zumbe (Aga kiedys pisala) i wyszalalysmy sie tak fajnie,ze bedziemy chodzily
Z radosnych wiadomosci to o 2.55 urodzila sie mala Ninka:-)
Co do tancow to planowalysmy z kolezanka wyrwac sie na Andrzejki. Najpierw byl pomysl,ze pojdziemy wszystkie z obu cukierni z mezami,ale tamte laski sie wykruszyly. Wymyslilysmy,z epojdziemy na zabawe we 2 z mezami,ale pozniej okazalo sie,ze u meza kolezanki planuja przestuj w pracy,a to oznacza,ze on jako mechanik bedzie szedl maszymy ustawiac,czy konserwowac i tak nasz plan sie rozmyl,ale...w sobote ze szwagierka poszlysmy zobaczyc na zumbe (Aga kiedys pisala) i wyszalalysmy sie tak fajnie,ze bedziemy chodzily
Byłam u wampirków... kolejne badania...Iza, co tam?
Super, gratuluję rodzicom i cioci

Ja już chcę być następna

Umawiałam się z mama na jutro połazić po galerii, właśnie zadzwoniła że jedzie sama a ja mam siedziec i czekac az mi przywiozą rzeczy

Witam i ja.
Śpiąco jakoś dziś
Justa super że spodobała Ci się Zumba, ja gdybym miała ciut więcej kasy nadal bym chodziła, ostatnio wspomniałam, jak fajnie było wychodzic z zajęć MOKRĄ i ZDYSZANĄ
aaaaaaa i gratki dla siostry
Poza tym witam wszystkie Panie
Śpiąco jakoś dziś

Justa super że spodobała Ci się Zumba, ja gdybym miała ciut więcej kasy nadal bym chodziła, ostatnio wspomniałam, jak fajnie było wychodzic z zajęć MOKRĄ i ZDYSZANĄ

aaaaaaa i gratki dla siostry

Poza tym witam wszystkie Panie
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aga a po ile jest u was godzina zumby? bo u nas jest 20 i troche drogo mi sie wydaje. Jest tez salsa solo i musze namowic szwagierke na wyprobowanie. Moze bardziej nam sie spodoba
Aga a po ile jest u was godzina zumby? bo u nas jest 20 i troche drogo mi sie wydaje. Jest tez salsa solo i musze namowic szwagierke na wyprobowanie. Moze bardziej nam sie spodoba
hihihi my najpierw byłysmy na salsie, ale mi sie nie podobało, bo nie wyciskało potu;-) w wzeszłym roku było 18zł/h
reklama
Podziel się: