reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Iza, co tam?

jutro moja gwiazdka ma akademie z okazji 11go Listopada i musza dzieci byc ubrane w białe bluzki. jejku, kojarzy mi sie to juz ze szkola i powoli zaczyna docierac, ze te nasze dzieciaki to juz nie maluszki :-(

reklama
Oj to ja dzisiaj mam jakis taki dzien bleee za dlugo spalam,bo S z tesciowa jechali na pogrzeb do Zielonej i mlody nie szedl do przedszkola. Tesciu wszystkich musialby rozwozic i odbierac i caly dzien musialby kursowac Gniezno - Mogilno.

Co do tancow to planowalysmy z kolezanka wyrwac sie na Andrzejki. Najpierw byl pomysl,ze pojdziemy wszystkie z obu cukierni z mezami,ale tamte laski sie wykruszyly. Wymyslilysmy,z epojdziemy na zabawe we 2 z mezami,ale pozniej okazalo sie,ze u meza kolezanki planuja przestuj w pracy,a to oznacza,ze on jako mechanik bedzie szedl maszymy ustawiac,czy konserwowac i tak nasz plan sie rozmyl,ale...w sobote ze szwagierka poszlysmy zobaczyc na zumbe (Aga kiedys pisala) i wyszalalysmy sie tak fajnie,ze bedziemy chodzily

Z radosnych wiadomosci to o 2.55 urodzila sie mala Ninka:-)

Witam i ja.
Śpiąco jakoś dziś:cool2:

Justa super że spodobała Ci się Zumba, ja gdybym miała ciut więcej kasy nadal bym chodziła, ostatnio wspomniałam, jak fajnie było wychodzic z zajęć MOKRĄ i ZDYSZANĄ:tak:
aaaaaaa i gratki dla siostry:tak:

Poza tym witam wszystkie Panie

Witam za oknem piękne słoneczko:-) wczoraj zaczęłam myć okna i właśnie dzisiaj skończyłam:-) pogoda dopisuje więc postanowiłam ją wykorzystać;-)
Justa gratulacje dla siostry:-)

Aga a po ile jest u was godzina zumby? bo u nas jest 20 i troche drogo mi sie wydaje. Jest tez salsa solo i musze namowic szwagierke na wyprobowanie. Moze bardziej nam sie spodoba

witam w mglisty poranek!!!

mam mocne postanowienie przegłodzić się dzisiaj, bo chyba ostatnio za duzo sobie pozwalam:cool:

reklama
Do góry