reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marzec 2013

gdyby nie prozniociag to tez by mi zrobili cc, ale faktycznie nie chcieli. przede wszystkim naturalnosc.... tu naprawde nie robia cc, chocby nie wiem co. no ale porod trwal tylko 2 dni, a Ty mialas przesrane polowe ciazy :confused2: oby nam sie lepiej teraz ulozylo. heh, no wlasnie nie straszmy

reklama
no najwazniejsze ze zdrowy to fakt. choc trud porodu to pikus w porownaniu z tym co czeka nas pozniej.... moge to niestety potwierdzic. moj maly potwor nic nie pozwala mi zrobic.... eh, zaraz rozwali pilot :confused2:

Herbata a tym razem czekasz na corcie czy synka? :-)

Ciekawie mialyscie z tymi porodami......najwazniejsze ze wszystko sie dobrze skonczylo :-) i oby tym razem sie nie powtorzylo!

dziewczyny pierwsza ciaza to wiadomo... roztkliwianie sie nad soba, wszystko jest nowe, ma sie za duzo czasu na rozmyslania jak sie siedzi w domu jak ja siedzialam, ogolnie nie wspominam super.... zamiast sie cieszyc z brzuszka to wciaz czekalam na dzien rozwiazania i co skurcz to zaraz panika, sprawdzanie na necie czy wszystko ok itd. a teraz no coz... juz wiem co mnie czeka, dni zlatuja mi strasznie szybko bo dziecko roczne jest bardzo absorbujace. dowiedzialam sie pozno o tej ciazy wiec w ogole az mnie dziwi ze to juz polmetek. a przede wszystkim nie martwie sie tak, nie rozmyslam. biore magnez i wiem ze musze funkcjonowac. ma to swoje plusy, ale tez wady. nie mam czasu naprawde na nic ostatnio dzieki mojej marudzie... eh to sie rozpisalam :-p a co do smakow to takie same jak wtedy, mega ochota na slodkie i odrzut od miesa. wychodze z kuchni jak czuje schabowe.... Kociatka a Ty jak dajesz rade z malym? daje w kosc czy znosnie?

reklama
Kania trzymam kciuki aby jutrzejszy dzień był lepszy, bo po poście wnioskuje, że dziś bez rewelacji.

Herbata wiem co masz na myśli z tym większym "rozczulaniem" się nad sobą ale ja się przyznam, że mi trochę brakuje polegiwania z książkową w deszczowe dni;-)

Anka mam nadzieję, że Laura już lepiej się czuje, kaszel Jej choć trochę przechodzi?

Nomi życzę by dzisiejsza nocka była spokojniejsza i byś dospała sobie do rana

Kinusia jak samopoczucie i humorek?

Ewelinka magnez pomógł trochę na bóle, dzwoniłaś do tej połóżnej?

Dobrej nocki Kobietki, ja też już powolutku uciekam spać

Do góry