reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
zaza dziękuję za kciuki za okulistę - oczka w porządku czyli źrenica jedna większa po tatusiu ale może mieć skłonność do migren kiedyś (oby nie &&&)

A ja? Ja też życzyłam Ci powodzenia u okulisty i chciałam wiedzieć co i jak :sorry2::sorry2::sorry2: No, ale najważniejsze że wsio ok :blink:

Zaza fajna ta spacerówka :tak: Jaki kolor wybrałaś?

Dziewczyny wiem, że temat był już na tapecie, ale mnie dotyczy dopiero teraz - jaką maść na dziąsła polecacie? Chodzi mi o takie, które się u Was sprawdziły. Szkoda mi mojego bąbla, ewidentnie płacze i marudzi, bo go te zęby męczą :-(

I jeszcze jedno - czy któraś z Was jeszcze nie przełożyła dzieciaka do spacerówki czy tylko mój nadal w gondoli? :confused:

Ostatnia edycja:
a spacerówkę taką kupiłam Ultralekka spacerówka Q BABYACTIVE MEGA GRATISY !! (2810022074) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. miał być Bebetto Filippo, ale on jest tylko do 15kg, a sam ciężki w cholerę, więc stwierdziłam, że nie warto
Fajna i jaka lekka.

U nas wczoraj usypianie poszło trochę inaczej zaczynam szukać różnych opcji. Gocha normalnie ma tak, że usypia po jedzeniu po kąpieli ale... budzi się po parunastu minutach się budzi i usypia ok 11:-( Więc wczoraj wzięłam ją do pokoju na wersalkę i polozylam. Leżała tak majtajac nogami i przewracajac się z boku na bok więc podałam smoczek, Pe przykrył kocem ... i usnela w 5 minut. Dodam, że akurat była 11;-) ale to na pewno zbieg okoliczności... oj kiedyś będę to wspominać:-)

Uściski dla polroczniakow :-):-):-):-)
Mam to samo idzie spac okolo 20-21ej i jak go kładę to po 10min jest wyspany i bryka do 23ej.

Ja się tylko przywitam, bo jestem chora i mózg mi nie działa dzisiaj, to jakaś masakra :(
Zdrówka!!
wszystkiego naj dla półroczniaków!!!

zaza
dziękuję za kciuki za okulistę - oczka w porządku czyli źrenica jedna większa po tatusiu ale może mieć skłonność do migren kiedyś (oby nie &&&)

Rysica zdrówka!
Całe szczęście, ze z oczkami wszystko dobrze :)

Moj maly spi mi na ręku :) no nic dodbrze, ze mam dwie ręce :D teraz biorę się za szukanie zaproszeń na chrzest.

Pan masażysta też by mi się przydał :D a spadku wagi zazdroszczę :) ja karmię i tyję :(

.
Aga- ja tez :(( noszzzz k...a , myslalam,ze bede chuda jak patyk , a ja karmie i jestem grubsza niz w ciazy :(((

Katrina gratuluję ząbka :-) Może i ja się doczekam takiej niespodzianki na 6 m-c :sorry:

Iwon, u nas zebulec wyszedl dzien przed ukonczeniem 6 miesiaca, a teraz wychodzi drugi, lada dzien bedzie brzeczał :)

Aga- ja tez :(( noszzzz k...a , myslalam,ze bede chuda jak patyk , a ja karmie i jestem grubsza niz w ciazy :(((
No to wiem co czujesz tylko, ze ja juz ze sporą nadwagą ciąże zaczynałam :(wrrrrrrrrrrrrr

Iwon my bez zębów, ale kupiłam calgel poleciła mi go koleżanka, ale ponoć wszystkie te żele działają krótko.
A i w gondoli jeszcze jeździmy :) na styk, ale się mieścimy :)

Kasia natka dobrze, ze u okulisty ok.

Katrina gratuluje zabkow, no i wszystkiego naj dla Kubusia

Iwon ja jeszcze nie uzywam spacerowy. Mam taka mala, ale idzie w ruch tylko jak musze gdzies jechac autobusem... Ta od normalnego wozka (kobyly) przymierzalam ostatnio, ale wydawalo mi sie, ze mlody jakos tak glupio wygladal ;), a ze gondolka ma 80 cm to jeszcze poczekam.

Bylam dzisiaj na wazeniu z mlodym : 8360. Spadl o pol centyla, ale nie martwi mnie to. Teraz widac, ze ma szyje ;)

My też w spacerówce i bez zębów:-)
Miescimy się jeszcze więc sensu nie widzę jeszcze i faktycznie wygląda dziwnie.

Dziś znów jabluszko tym razem do ciuckania z mojej ręki:-) zjadła pół dużej ćwiartki:-) z ogromnym zapałem:-)
ale ostatnia kupa rzadka i glutowata choć poprzednia normalna. Wnioski?

Jutro chcę dać kaszę mannę na wodzie.

Iwon - and reszta mam - ja mogę śmiało polecić CAMILIĘ na bolące dziąsełka. Żadne żele sie nie sprawdziły, tylko Camilia i na noc czopek Paracetamolowy.

reklama
[

Iwon - and reszta mam - ja mogę śmiało polecić CAMILIĘ na bolące dziąsełka. Żadne żele sie nie sprawdziły, tylko Camilia i na noc czopek Paracetamolowy.

Potwierdzam, widze, ze camilia przynosi ulge. Tylko powiedz mi, czy kubus to polyka? Bo ja leje na dziasla, ale mala to ciumka i polyka. Nie wiem czy to dobrze :(

Do góry