reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam drogie Panie:-)
Ja już z domku klikam, trochę mi się zeszło w drodze powrotnej, bo zahaczyłam o sklep. Myślałam, że sobie dżinsy ciążowe kupię, a z tego wszystkiego kupiłam eMkowi termo-skarpety i bokserki z mikołajem, oczywiście to na Mikołajki:tak: do tego jego ulubione czekoladki polskie i paczka jak się patrzy;-) Znając życie, ja nic nie dostanę, bo ja sobie sama funduję prezenty...niby to dobre, ale czasem to mógłby się trochę wysilić...no ale co poradzę? taki typ:-)
zuzanka no właśnie sama byłam w szoku, co je tak odmieniło...może to ta ciąża księżnej?;-) i teraz przychylniej patrzą na inne ciężarne?:baffled: no nie wiem...w każdym razie było inaczej niż za zwyczaj. A z tym masażem wyskoczyłam, bo coś mi się kojarzy, że pisałaś kiedyś, ze kupiłaś jakiś fotel...cholercia...to chyba chodziło o fotel właśnie, a nie o łóżko...albo ja już całkiem pokręciłam :baffled::tak:
Gatto u mnie miniona nocka nawet była względna. Pilnowałam się, żeby nie przyciąć komara po południu i jakoś wytrzymałam. Bałam się, że nawet jak usnę, to mnie zgaga obudzi, ale nawet nie...siku mnie obudziło, pokaszlałam trochę i poszłam znowu spać. W prawdzie pobudka była o 5 rano, a później przysypianie do 7, ale dobre i to. Masz rację też z melisą przed spaniem. Wczoraj sobie wypiłam, może i to pomogło? warto spróbować...
Kok.o a widzisz!!! dobrze, że Cię pogoniłam z pakowaniem torby szpitalnej:-) bo jakby Cię tak pogoniło jak tamtą dziewczynę, to musiałabyś liczyć na eMa i na to co on spakuje...a nie wiem jak z Twoim, bo mój, to by mi tak pięknie torbę spakował, że szok;-):-D lepiej jednak samemu:tak:
Muma a nie szukałaś jakiegoś przepisu z tej strony Moje wypieki? na prawdę super torciki, no a ten wu-zetkowy...poezja:-D Księciunio...jak to Księciunio..swoje fochy ma i nic na to nie poradzisz:tak::-) albo Ty się przyzwyczaisz, albo on z czasem zmieni swoje zwyczaje...ale jak piszesz, że ogólnie jest dobrze, to nie ma co się dziecka czepiać:tak:
Lecę do kuchni, bo mi się wczorajsza zupka grzeje...ale już pachnie!!!! wpadnę jeszcze później:tak:

reklama
Aleksis - wiedziałam !!!!!! :-):-):-):-):-):-):-)

GRATULACJE !!!!, bardzo bardzo bardzo się cieszę !!!
:tak::-D:-):-)
Mam nadzieję, że się teraz posypią II na naszym wątku !!!:tak::tak::tak:

Beta to tylko formalność :)

Dzeki jeszcze raz Kochana Mamusko!!!
Mam taka nadzieje, ze bedzie dobrze.

Jesli sie potwierdzi, to bedzie wysyp fasolek!!!! Bedzie!!!
A Ani@k w swoje urodziny 31 stycznia tez bedzie testowac i beda II kreski!!!Bedzie miec prezent na urodzinki.
Dalej nasze kolejne staraczki Kasie i Zuzia i potem w Krakowie sie wszystkie spotkamy na pogaduchy i ciacho i kawe!!!!

ejjj chwila..moment!!! bo ja nie mogę załapać...ja tu piszę zawzięcie, wysyłam posta, a tu jakieś gratulacje?
Matko jedyna....Aleksis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! udało się???? Kochana!!!! bardzo, bardzo się cieszę, gratuluję z całego serca!!!!!! no wreszcie!!!!!! o ja pierniczę....ale macie superowy prezent na Mikołajki!!!!!!! aż mnie dreszcze przechodzą i chyba se popłaczę;-) ehhhh ale emocje!!!!

pal sześć moją zupę:-D tutaj takie ważne rzeczy się dzieją!!!! zjem później!!! Julek siedź cicho, ciocia Aleksis będzie miała dzidziusia!!!!:-D
no to czekamy na oficjalne wyniki z bety...co oczywiście będzie tylko formalnością, jak pisała Dr. Muma:tak:

reklama
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aleksis GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch niech Cie wyściskam!!!! :-D:-D
JUUPIIII!!!!!!!! I niech to bedzie początek serii na wątku!!
:tak:

Do góry