reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuzanka spalam marnie niestety :baffled: teraz mnie cos zbiera, ale nie moge sie zdrzemnac, bo przyjedzie tesc z lozeczkiem to musze byc na nogach.

reklama
Zuza tez mi to przyszlo do glowy, ze chyba jeszcze gorzej spac w dzien, bo potem to juz masakra:-(ja nie wiem o co chodzi! Dzis wieczorem sobie strzele meliske, moze cos da:confused:

Hej Dziewczęta !! :-)

Aleksis - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać kobieto co u Ciebie ??? :-)

koko -Ty się nie dziw, że któraś tam urodziła, Ty w 37 tygodniu jesteś :szok: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

katiuszka -ale jazdy masz z tym wózkiem..można nieźle się naciąć czasem
Pytałaś jaki tort robię w sobotę - ten co zwykle , bo nie mam czasu szukać innego :-D

Rzadko piszę ostatnio (choć czytam regularnie w telefonie w czasie karmienia:-p)bo mój Księciunio rozkręca się na całego ;-)
Kiedyś czytałam, że jak się ma dwójkę dzieci to każde jest inne , no i jak się już wyczerpało limit grzecznych dzieciątek to same wiecie jak jest teraz ;-) Tzn Oliś jest kochany bo bardzo chce być cały czas blisko mamusi tyle, że czasem jest trudno cokolwiek zrobić, biegiem trzeba do wc lecieć albo śniadanie robić tak,że prawie palce można sobie w pośpiechu poobcinać:-D Dzięki Bogu w miarę ładnie w nocy śpi... Aaa no i na spacer lubi chodzić , chociaż tam też nie śpi ale gapi się i nie ryczy, nie muszę cycka mu do tego wózka pakować na szczęście:happy2:

Generalnie mam przesłanie dla Ciężarówek - cieszcie się ciążą choć jest ciężko bo potem może różnie być ;-)
I jejku zasypia się potem tak wspaniale w jednej sekundzie, nie ma raczej problemów człowiek z tym :-D

Trzymam kciuki nieustająco za Was wszystkie i jestem blisko :tak:

PS
Czy byłyście grzeczne i był u Was dziś Mikołaj ??? Ja byłam chyba grzeczna bo dostałam kapcie ciepłe zimowe i płytę :-)

Ostatnia edycja:
Dziekuje za Wasze kciuki. chyba sie udalo!!!
Czekam wlasnie na wyniki testu z krwi.Mam o 16ej zadzwonic.Test u lekarza wyszedl pozytywny,ale dopoki bera hcg nie potwierdzi to jeszcze nic pewnego

Kochana Gatto, dziekuje bardzo.
Tylko teraz jeszcze czekac czy beta potwierdzi
Troche sie boje, ze nic z tego, bo przeciez mialam zastrzyk z pregnylu ale juz 3 tygodnie temi.
Moj lekarz mnie wysciskal, on jest kochany, taki ludzki.

Pobeczalam sie troche, bo nie moge uwierzyc, po tylu latach mialoby sie udac???
Jestem niedowiarek, ale jesli tak, to to sa moje najpiekjniejsze Mikolajki w zyciu!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Aleksis - wiedziałam !!!!!! :-):-):-):-):-):-):-)

GRATULACJE !!!!, bardzo bardzo bardzo się cieszę !!!
:tak::-D:-):-)
Mam nadzieję, że się teraz posypią II na naszym wątku !!!:tak::tak::tak:

Beta to tylko formalność :)

Ostatnia edycja:
Do góry