Gatto
Mama Gattinki
Hej dziewczynki,
jakas taka do niczego niepodobna jestem dzis. Nic mi sie nie chce, len na maksa. Tak jak Katiuszka zle spie, bo mi Gattinka obija wnetrznosci. Mam wrazenie, ze ona w ogole nie spi. Czy to dzien czy to noc, wierci sie jakby miala wiertacza w tylku.
Ja szczerze wspolczuje tej calej Kate. Zakochala sie biedaczka w niewlasciwym facecie i z tej milosi musiala sie poddac etykiecie i podpisac nawet dokument w ktorym zrzeka sie wlasnych dzieci w momencie ewentualnego rozwodu
Wczoraj u nas w telewizorni mowili, ze juz jakies angielskie fabryki porcelany robia malunki w zwiazku ksiazecego potomka. Masakra jakas i wspolczuje jej tego stresu, bo jesli jest w 8tc tak jam mowia media, to wiecie ile jest jeszcze drogi przed nia i same wiecie ile rzeczy po drodze moze sie wydarzyc. Ja chyba wole miec panstwowa opieke niz zeby oczy calego swiata byly na mnie skierowane. Kazdy placi wlasna cene w zaleznosci od pozycji spolecznej.
Katiuszka a syrop z cebuli nie pomogl?? zrob sobie taki klasyczny.
jakas taka do niczego niepodobna jestem dzis. Nic mi sie nie chce, len na maksa. Tak jak Katiuszka zle spie, bo mi Gattinka obija wnetrznosci. Mam wrazenie, ze ona w ogole nie spi. Czy to dzien czy to noc, wierci sie jakby miala wiertacza w tylku.
Ja szczerze wspolczuje tej calej Kate. Zakochala sie biedaczka w niewlasciwym facecie i z tej milosi musiala sie poddac etykiecie i podpisac nawet dokument w ktorym zrzeka sie wlasnych dzieci w momencie ewentualnego rozwodu

Wczoraj u nas w telewizorni mowili, ze juz jakies angielskie fabryki porcelany robia malunki w zwiazku ksiazecego potomka. Masakra jakas i wspolczuje jej tego stresu, bo jesli jest w 8tc tak jam mowia media, to wiecie ile jest jeszcze drogi przed nia i same wiecie ile rzeczy po drodze moze sie wydarzyc. Ja chyba wole miec panstwowa opieke niz zeby oczy calego swiata byly na mnie skierowane. Kazdy placi wlasna cene w zaleznosci od pozycji spolecznej.Katiuszka a syrop z cebuli nie pomogl?? zrob sobie taki klasyczny.
tutaj tez panuje jakiś wirus, wszyscy chorują podobnie jak ja czyli zero gorączki, zero bóli grypowych, tylko lekki katar i okropny kaszel
jakby tego było mało, to jeszcze grasuje wirus żołądkowy
nooo jeszcze tego mi trzeba
a syropu z cebuli to już się tyle opiłam, że już patrzeć na niego nie mogę. Do tego piłam syrop z czosnku i cytryny, z siemienia lnianego, miód zajadam słoikami, cytrusy i nic!!!! jaki kaszel był, taki jest!!! zastanawiam się czy nie zakupić Mucosolvanu. Szwagierka-lekarka z Polski pisała mi, że wolno w ciąży...sama nie wiem...ale już nie daję rady z tym cholernym kaszlem
pyta się mnie czy chcę antybiotyk? ja na to, że chyba ona powinna wiedzieć czy muszę go zażywać czy nie...a nie czy ja chcę
Dziś mój eMek dzwonił do Urzędu Skarbowego w Gdańsku i poinstruowali go co ma pisac, co dołączyć itp. Tak więc wieczorem zabiorę się do opisywania naszej historii. Gościu chyba nie wie z kim zadarł!!!!