reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kochane nie ma wyniku.Jutro o 10ej moze byc.Kurka jasna:wściekła/y:
noż cholera!!!! ale i tak...czy dziś czy jutro...jesteś w ciąży!!!!
Teraz Kochana dbamy o siebie! żadnych %, żadnych szaleństw na motorach, witaminki, odpoczynek...eee radzi ta, co akuratnie się oszczędzała:baffled::sorry2:no ale tak trzeba!!!
Nooo kochane staraczki, zakasać rękawy...yyy może lepiej zakasać spódnice do góry i do roboty!!! Aleksis podeśle najświeższe fliudki ciążowe i zaraz będzie wysyp!!!!!
A od nas takie trochę podstarzałe, ale zawsze jakieś ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hahaha:-D
kurcze, to ja tez te moje starszawe pomarszczone fluidy posyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

niech seria II sie posypie!

ale super!!:-) nooo fatum w koncu zdjete!:tak:

cos się w końcu ruszyło !!!! Aleksis za początkowała więc myślę ,że z górki dziewczyny pójdzie ;-)wspaniały prezent Mikołajkowy !!!wow super jestem taka pod jarana że dzisiaj spać na bank nie będę :-D

Aleksis,super wiadomość :-D Gratulacje:-D
Jestem nowym użytkownikiem forum i świeżą staraczką o dziecko. Mam 34 lata i w grudniu jest pierwszy cykl (po odstawieniu pigułek) prób zajścia w ciążę. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK.
Pozdrawiam :-)

DO BOJU STARACZKI!!!! NIE PODDAJEMY SIE!!!ROBIMY WSZYSTKO ABY SIE UDALO!!!
NATURALNIE CZY IUI!!!

Ja zrobilam prawie wszystko...

Jeszcze brakuje mi badan immunologicznych

Jutro sie okaze, czy beta jest wystarczajaca.Tego sie boje najbardziej

Poinformuje Was rano, jak sie dowiem
Przyznam sie Wam, ze modlilam sie o cud do Matki Boskiej i czytam Potege Podswiadomosci J.Murphyego.

Boli mnie czasem w podbrzuszu i to mnie martwi, czy sie cos jeszcze nie zmieni.
Ok, juz nie smece

Ciekawam czy eM mi cos podaruje na Mikolaja?Wczoraj kupil nowe glosniki do komputera, bo ostatnio podczas sprzatania pourywalam mu wtyczki od tego basowego i naprawial chyba 3h, az sobie kupil nowe. Troche byl zly ze znowu wydatek, ale sie pochwalil, ze graja lepeij niz stare.Wilk syty i owca cala:-D
Smieje sie, ze mu daje tylko zajecie, aby mu sie nie nudzilo

Teraz Ani@k kolej!!! Zobaczycie, jestem wiedzma;-)

reklama
Aleksis,super wiadomość :-D Gratulacje:-D
Jestem nowym użytkownikiem forum i świeżą staraczką o dziecko. Mam 34 lata i w grudniu jest pierwszy cykl (po odstawieniu pigułek) prób zajścia w ciążę. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK.
Pozdrawiam :-)

Dziekuje. Witamy w naszym gronie i zapraszamy! Napisz pare slow o sobie:tak:

Do góry