reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuzanko jakby to powiedziec....yyyy....wszystko! styl Ludwika Jakiegostam, materac tylko na jednym poziomie najnizszym czyli w taki sposob po tygodniu rozwale se kregoslup i jest brzydkie.

reklama
kurcze Gatto a jakos sie umawialiscie,ze tesc kupi lozeczko??czy sam tak sobie wymyslil jako niespodzianke??
Argument z niskim poziomem materacyka jest b.dobry, wiec niech eM wykorzysta go i z tesciem wymiane łozeczka negocjuje:tak::tak: Ale tym razem Ty wybierz:-)
a tak z ciekawosci-wrzucilabys zdjecie tego lozeczka?;-)

dziś na zakupach byliśmy w mieście,podjechalismy do szpitala do laboratorium...wyniku jeszcze niestety nie ma......:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(.Jak Adam był we wtorek rano to pani powiedziała,ze wynik może byc za 24 godz,za 48 lub za troche więcej....:-:)-(jestem spanikowana nieco:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Kok.o lozeczko na szczescie nie zostalo przez nich kupione tylko pozyczone od kuzynki eMa. Ma chyba z 30 lat jak nie wiecej. Dzis jak przyszedl to juz czesci mi sie nie podobaly i jak zobaczylam tylko jeden poziom to sie zalamalam. Zaraz sprobuje zrobic zdjecie, ale chyba je oddam i kupie jakies bardziej moderne.

Aleksis nooo dwie krechy jak nic!!!! no jakby beta miała nie wyjść..ja się pytam???:tak:wyjdzie, wyjdzie i to piękna!!!
Gatto no tak to jest, niby fajnie, jak ktoś prezent zrobi, ale co z nim poradzić jak się nie podoba? powiesz...to się może obrazić albo powie, że on ci prezent, a Ty wybrzydzasz :sorry2: jak naprawdę go nie chcesz, a nie chcesz tez urazić teścia, to powiedz, że ogólnie to chciałaś inne no i że materac na jednym poziomie...może się uda...
Dawaj zdjęcie, ocenimy, czy aby nie przesadzasz...;-)
kasica wyniki miały być w piątek, więc Ty już tu nie zaczynaj siać paniki!!! poczekaj do jutra, co Cię zbawi jeden dzień. Najważniejsze, żeby były do poniedziałku, bo wtedy macie wizytę. Ja wiem, że chciałoby się już wiedzieć, ale nie interpretuj tego od razu, że coś źle wyszło!!!

prosze brzydala..... DSC_0204.jpg

brakuje jeszcze oczywiscie materaca, ktorego nie przyniosl, bo zapomnial.

eee tam Gatto nie jest takie złe:tak: chyba, że Ty lubisz styl modern..no to wiadomo...kompletnie coś innego. Wiesz co...a może spróbuj z materacem, pościelą, misiami itp. Czasem takie "gołe" może nie wyglądać zachęcająco, ale jak jest w komplecie już inaczej wygląda. A jak naprawdę go nie chcesz, to powiedz, że po tygodniu kręgosłup Ci padnie od schylania się po małą. Tylko nie mów, że ładne, a problem z poziomem tylko...bo jeszcze Ci go przerobią na podnoszenie i dopiero będzie!!!;-)

reklama
Mojemu sie podoba, juz sie o to poklocilismy :-(Powiedzialam mu, ze sobie sam bedzie co 2 godziny wyciagal i wsadzal do tego lozeczka, a ja sobie bede siedziala na fotelu:-(
Styl kompletnie nie moj to raz, ale wydaje mi sie, ze najwiekszy problem to ten jeden poziom tylko:-( No i nijak mi pasuje do pokoju, gdzie wszystko jest z IKEA ....

Do góry