reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
ha!!! a nie mowilam!!!:-)
Aleksis ogromne gratulacje dla Ciebie i meza!!! teraz to juz takie oficjalne;-)
Aleksis ogromne gratulacje dla Ciebie i meza!!! teraz to juz takie oficjalne;-)
kok.o
elooooo:-)
wiecie jak u nas pieknie??!!w nocy napadalo troche sniegu i jest bielutko, a teraz swieci sloneczko i cudnie jest:-)
Aleksis no, to teraz czekamy na zdjecie malej fasolki i relacje z rzygania
O (.)(.) sie nie martw, moje tez urosly najwyzej o 1 rozmiar, tez sie balam ze beda ogromniaste;-):-)
katiuszka a w dzien podsypiasz troche? ja mam problemy z zasnieciem (dzisiaj o 2.30 poszlam spac) jak w dzien troche podsypiam. Jak sie zmecze w ciagu dnia to w lozeczku o 23 spie;-) Tez mialam takie jak Ty nieprzespane noce...masakra...ale przeszło
alex no co Ty?? to z cudem masz wiecej roboty niz ze sliczna cudenka??... o kurcze
no ale tak, to trzylatek przeciez, zywe srebro pewnie
wiecie jak u nas pieknie??!!w nocy napadalo troche sniegu i jest bielutko, a teraz swieci sloneczko i cudnie jest:-)
Aleksis no, to teraz czekamy na zdjecie malej fasolki i relacje z rzygania

katiuszka a w dzien podsypiasz troche? ja mam problemy z zasnieciem (dzisiaj o 2.30 poszlam spac) jak w dzien troche podsypiam. Jak sie zmecze w ciagu dnia to w lozeczku o 23 spie;-) Tez mialam takie jak Ty nieprzespane noce...masakra...ale przeszło

alex no co Ty?? to z cudem masz wiecej roboty niz ze sliczna cudenka??... o kurcze

Ostatnia edycja:
Muma
Hej :-)
Aleksis - wiedziałam
Teraz dbaj o Was i rośnij nam tu okrąglutka ;-)
:-)
Pozostałe Staraczki - wiem, że to początek serii, zawsze to idzie seriami, teraz tylko patrzeć jak się posypią II

Życzę Wam miłego weekendu bo my mamy urodziny Julki więc raczej nie będę mieć czasu na bb, tzn na pisanie bo zawsze podczytuję na bieżąco
Buziaki

Aleksis - wiedziałam

Pozostałe Staraczki - wiem, że to początek serii, zawsze to idzie seriami, teraz tylko patrzeć jak się posypią II

Życzę Wam miłego weekendu bo my mamy urodziny Julki więc raczej nie będę mieć czasu na bb, tzn na pisanie bo zawsze podczytuję na bieżąco

Buziaki

cześć Dziewczyny,
Aleksis....jeszcze raz moje najszczersze gratulacje. Czytałaś moją wiadomość na priv??
Gatto...maila wysłałam
ja jutro chyba....pojade na ktg.
jeszcze nie wiem, bo mimo, ze tempka spadła, ale ciągle nie wyglądam i z nosa mi cieknie, wiec nie wiem na ile będą wyniki tetna dziecka wiarygodne
Pozdrowienia dla mamuś, cieżaróek i staraczek ze słonecznego krakowa
Aleksis....jeszcze raz moje najszczersze gratulacje. Czytałaś moją wiadomość na priv??
Gatto...maila wysłałam
ja jutro chyba....pojade na ktg.
jeszcze nie wiem, bo mimo, ze tempka spadła, ale ciągle nie wyglądam i z nosa mi cieknie, wiec nie wiem na ile będą wyniki tetna dziecka wiarygodne
Pozdrowienia dla mamuś, cieżaróek i staraczek ze słonecznego krakowa
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
dziewczyny witam się ale przepraszam z góry ale nie odpiszę na posty bo dopiero wpadłam do domku od rana latam jak wariatka,
słuchajcie jest akcja jeśli ktoś jest chętny oczywiście ,
organizuję zbiórkę pieniążków dla 6 dzieci z domu dziecka dla 1,5 roku,2 lata ,3lata , 4lat ,5 lata ,10 lat nie jest to kwota bardzo wysoka bo 50 zł a z pięniążków ,które uzbieramy zakupimy zabawki i ciuchy dla dzieci ,jeśli chcecie pomóc mi uszczęśliwić dzieci zapraszam na priv podeślę nr konta a prezenty zakupione prześlę zdjęciem na forum aby nie było nie domówień ewentualnie telefon do Pani Ani ,która ma Nas pod opieką z OA
z góry dziękuję i pozdrawiam :****
słuchajcie jest akcja jeśli ktoś jest chętny oczywiście ,
organizuję zbiórkę pieniążków dla 6 dzieci z domu dziecka dla 1,5 roku,2 lata ,3lata , 4lat ,5 lata ,10 lat nie jest to kwota bardzo wysoka bo 50 zł a z pięniążków ,które uzbieramy zakupimy zabawki i ciuchy dla dzieci ,jeśli chcecie pomóc mi uszczęśliwić dzieci zapraszam na priv podeślę nr konta a prezenty zakupione prześlę zdjęciem na forum aby nie było nie domówień ewentualnie telefon do Pani Ani ,która ma Nas pod opieką z OA

z góry dziękuję i pozdrawiam :****
Ostatnia edycja:
katiuszka79
ani@k u mnie jest tak, że jak robię z jednej puszki, to nie ma szans, żeby przestygły, bo od razu znikają;-)ale tak na serio, można podawać ciepłe (osobiście takie wolę) można i na zimno. Jak mi zostają na drugi dzień, to podgrzewam w mikrofalówce.Katiuszka a Twoje brzoskwinie to na ciepło się podaje??? czy przestygnięte też są ok???
muszę czymś uczcić II krechy Aleksis :-)
cześć dziewczyny!!!Adam dzis był w laboratorium...wyników jeszcze nie ma!!!!!!!!!!Jęśli nie bedzie go do poniedziałku rano,to odwołujemy wizyte i pojedziemy po Nowym roku do lekarza.Nie wiem,czemu to tyle czasu trwa??!!!!:-
-
-
-
-(szlag by to trafił!!!!!
reklama
katiuszka79
kasica noż cholera!!!! nie powiedzieli dlaczego tyle musicie czekać? jest możliwość odebrania jutro? oczywiście jak je w końcu zrobią
szkoda by było odwoływać wizytę, ale jak nie będzie wyników...ejjjj cholera!!!