reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku ja tam nic nie szukam ;) powiem nawet że troszke mam obawy co do tego wszystkiego ale jestem dobrej myśli dziś po mecze jeszcze mojego G bo wczoraj jakos nie dał sie przekonac do przytulanek a ja taką chcice mam :eek::eek: no kurcze sama z sobą nie wytrzymuje :-D
że tak powiem CHAM A NIE LEKARZ

reklama
KASOKU nie martw sie bedzie dobrze!! Dziewczyny dobrze mówią jesli masz już ślicznotkę wiec i druga śliczniocha lub ślicznioch wyskoczy zobaczysz bedzie dobrze !! i czyba rzeczywiście M powinienn Cie z znienacka napaść to wtedy bez myslenia bedzie wpadka :D:D

witajcie:-)
smerfik- dobrze że wszystko u Ciebie ok:tak: mnie dziś brzuch boli jak na @ tyle że trochę słabiej, mam nadzieję że to dlatego że dziś wypada mi pierwszy dzień @, no i pewnie też trochę z przemęczenia, w dwóch poprzednich ciążach miałam już taryfę ulgową w pracy a od 5 tyg byłam już na l4, a teraz muszę tyrać:wściekła/y:

akuku- limonka ma rację!! zwykły cham!!

dziewczyny, chyba wyoutuje sie na jakis czas, mam dola jak cholera, m wrocil od androloga z okrutnymi dla nas wiesciami, ze nawet jego sperma do insimilacji czy jakos tak sie nie nadaje, zlecono mu szereg badan hormonalnych lacznie z przysadka, androlog zalamal rece i nie wie dlaczego ma tak fatalne wyniki spermy, bo dlugotrwaly stres owszem zmniejsza ruchliwosc plemnikow, ale nie ma to wplywu na zla budowe plemnika, a moj m ma od c h u j a spieprzonych, wiec jak widzicie spadaja na nas gromy jeden po drugim, juz sie modle, zeby m tylko zdrowy byl, mam dosc, wyje non stop i zadaje pytanie dlaczego? wiem jestem wstretna ale pewnie tesciowa zaciera rece, bo ona nie chciala drugiego dziecka-takie mam mysli teraz, nie nadaje sie do zycia z ludzmi, odezwe sie jak juz bedzie lepiej u mnie, bo teraz bym tylko zolc lala.

jejku kasoku zostań!! z nami będzie Ci lepiej, wygadasz się i w ogóle! kochana nie załamuj się!! wszystko będzie dobrze!!

Kasoku zostan... nam mozesz sie zawsze wygadac a tak to bedziesz trzymac w sobie...

Akuku coreczka miala niewydolnosc pluc i byla lekko uposledzona nie mialaby szans na przezycie. Tak jak poradzilas wyplakalam mu sie wszystko wyrzucilam z siebie i mysle ze zrozumial. powiedzial ze mozna sprobowac ze rozumie... ale chce jeszcze pomyslec... i jeszcze mi powiedzial jedno- ze on wie ze ja juz na zawsze i on chce sie ze mna zestarzec- wtedy to juz sie rozryczalam na maksa. ale lepiej mi

Kasoku zostan... nam mozesz sie zawsze wygadac a tak to bedziesz trzymac w sobie...

Akuku coreczka miala niewydolnosc pluc i byla lekko uposledzona nie mialaby szans na przezycie. Tak jak poradzilas wyplakalam mu sie wszystko wyrzucilam z siebie i mysle ze zrozumial. powiedzial ze mozna sprobowac ze rozumie... ale chce jeszcze pomyslec... i jeszcze mi powiedzial jedno- ze on wie ze ja juz na zawsze i on chce sie ze mna zestarzec- wtedy to juz sie rozryczalam na maksa. ale lepiej mi

no widzisz bo z facetami trzeba jak z cdziecmi tlumaczyc wszystko dokladnie

kasoku nie zalamuj sie i zostan z nami- bedzie Ci latwiej jak sie ywgadasz :) ja dalej trzymam kciuki

dziewczyny mam pytanie. Moj viki 3 lata bedzie mial w lutym. Kilka dni temu spadl ze stolika na twarz- nawte rekoma sie nei podtarl bo trzymal sie stolu a chcial sie nogami odepchnac zeby zejsc a tam nie bylo od czeho sie odepnac to bylo ok pol metra od ziemi. wyszedl mu guz ale to bylo w dzien i moglam go obserwowac.
A dzis po kolacji wsadzil rece w kieszen i sie pbkrecal stracil rownowage i znowu na twarz polecial ...ma guza na guzie. ok 10 minut po tym zasnal... bez marudzzenia, znaczy polozylam do lozka i zasnal nawet o picie nie porpossil i teraz nei wiem czy mam jechac do szpitala czy czekac do jutra??
nie wymiotowal nie majaczyl... tylko ma guza i zasnal.
w sumie jego pora na sen ale...no boje sie

Obserwuj go.... moze sprobuj go obudzic? jesli sie normalnie obudzi to spoko... jesli bedzie majaczyl albo trudno go wybudzic to idz do szpitala.... ale dzieci tak maja... guza na guzie... moj brat spadal nalogowo ze schodow i nic mu nie bylo.

reklama
dziewczyny i co ja mam teraz zrobic???dzisiaj tak mnie matiska zdenerwowala, ze az ja poszarpalam, boze jakie mam wyrzuty sumienia, nigdy jej jeszcze nie poszarpalam, nie wiem co we mnie weszlo, bidna zrobila oczy jak spodki, wzielam ja i przeprosilam, wytlumaczylam jej dlaczego tak sie zachowalam, zaraz strzele sobie w leb za to...

przeczytalam, ze dluga abstynencja tez wplywa na jakosc i budowe plemnikow, martwie sie, bo tyle badan musi zrobic, przysadka, prolaktyna lh tsh fsh testosteron???jezu jaki m jest zalamany chyba tym,ze nie jest tak do konca juz mezczyzna, a ja w gruncie rzeczy bardziej sie przejmuje jego zdrowiem niz plodnoscia, patrzac na jego rodzicow, ktorzy juz odeszli...

sloneczko twoj m mial zle wyniki nasienia, czy tak???odezwij sie, plisssss.

Do góry