reklama
Aleksis1
Fanka BB :)
Dzieki Ani@k ale ja jestem przerazona mozliwoscia ciazy mnogiej w moim wieku!!
Kurcze, dlaczego ja nic konkretnie nie wiem?
Dobrze, ze nastepna wizyte w klinice mam juz 3 stycznia, to moze sie wiecej dowiem.
Po 16ej bede telefonowac z lekarzem odnosnie wynikow beta hcg.
Ale skoro w 30dniu cyklu czy ciazy beta wynosila tylko 105, czyli na granicy to to moglaby byc ciaza mnoga?
Watpliwe raczej
Kurcze, dlaczego ja nic konkretnie nie wiem?
Dobrze, ze nastepna wizyte w klinice mam juz 3 stycznia, to moze sie wiecej dowiem.
Po 16ej bede telefonowac z lekarzem odnosnie wynikow beta hcg.
Ale skoro w 30dniu cyklu czy ciazy beta wynosila tylko 105, czyli na granicy to to moglaby byc ciaza mnoga?
Watpliwe raczej
Ani@k
ale zrobiłaś tylko raz bete.. nie wiesz jaki był przyrost.. więc uszka do góry i spokój Aleksis! wdech - wydech!!! wdech - wydech!!!
a przepraszam.. że niby ile Ty masz lat??? i co z tego ze ciąża mnoga??? widzisz zdjęlaś fatum i zapoczątkowałaś etap ciąż mnogich ;-) ja i Caterina nic przeciwko nie mamy ;-)
a przepraszam.. że niby ile Ty masz lat??? i co z tego ze ciąża mnoga??? widzisz zdjęlaś fatum i zapoczątkowałaś etap ciąż mnogich ;-) ja i Caterina nic przeciwko nie mamy ;-)

Aleksis1
Dziewczyny, dopiero teraz do mnie dociera, ze tak moe byc
Ciaza mnoga wystepuje po matce, czyli po kadzieli-ojciec mamy byl z blizniakow dwujajowych, jego syn a brat mamy ma bliznieta dwujajowe.
Przypominam sobie, jak moja mama zawsze mi krakala, ze bede miec blizniaki!!! A ona potrafi przewidywac rozne rzeczy
Przyznam sie, ze czuje sie fatalnie, jest mi slobo i niedobrze
To co-matka natura splatala mi figla mimo tylko 1 dominujacego pecherzyka?
Musze sie polozyc i napic melisy
Ciaza mnoga wystepuje po matce, czyli po kadzieli-ojciec mamy byl z blizniakow dwujajowych, jego syn a brat mamy ma bliznieta dwujajowe.
Przypominam sobie, jak moja mama zawsze mi krakala, ze bede miec blizniaki!!! A ona potrafi przewidywac rozne rzeczy
Przyznam sie, ze czuje sie fatalnie, jest mi slobo i niedobrze
To co-matka natura splatala mi figla mimo tylko 1 dominujacego pecherzyka?
Musze sie polozyc i napic melisy
Aleksis, przede wszystkim gratuluje pecherzyka. Jesli chodzi o drugi, to bierz troche poprawke, bo bardzo czesto zdarza sie tak, ze drugi sie wchlania (wlasnie tak miala Tere fere-nie rozwijal sie i zginial). Jest jeszcze na tyle wczesnie, ze nie ma sie co denerwowac na zapas.
Muma
Aleksis - spokojnie. Gratulacje pęcherzyka :-)
Ja nie wiem co Ci napisać, ale myślę sobie, że skoro jedziesz do Polski to ja bym skoczyła w tzw międzyczasie na usg chyba jeszcze (gdzieś gdzie mają dobry sprzęt) i sprawdziła co słychać.
Jeśli nawet to jest krwiaczek to jeśli jest wielkości drugiego ewentualnego pęcherzyka to znaczy , że jest malutki i wchłonie się NA PEWNO.
Ale numer jakby były bliźniaki, ja tam rozumiem, że to za duża radość jak na jeden raz może być

Ja nie wiem co Ci napisać, ale myślę sobie, że skoro jedziesz do Polski to ja bym skoczyła w tzw międzyczasie na usg chyba jeszcze (gdzieś gdzie mają dobry sprzęt) i sprawdziła co słychać.
Jeśli nawet to jest krwiaczek to jeśli jest wielkości drugiego ewentualnego pęcherzyka to znaczy , że jest malutki i wchłonie się NA PEWNO.
Ale numer jakby były bliźniaki, ja tam rozumiem, że to za duża radość jak na jeden raz może być

kok.o
o raaany!!! Aleksis spokojnie, spokojnie.. oddychaj
Pecherzyk(i) jest/sa, wiec na razie spokojnie. Byle do 3-go stycznia. Ale jakby jednak były dwa zdrowe pechole to blizniaki super sprawa!!
:-) i co ma do tego wiek??????
ha! ale bylaby jazda!
o! Muma dobrze gada
w PL na usg skocz przed Nowym Rokiem

o! Muma dobrze gada

HEJ!!Aleksis,jeśli to ciąża mnoga to tylko się cieszyc!!!!!!!:-):-)tyle czasu starań,tyle wyczekiwan a tu były by dwa szczęscia za jednym razem!!według mnie to super!!!:-):-):-)nie denerwuj się,spokojnie!!nerwy NIC nie pomoga,wrecz przeciwnie!!!!!!A co ma wiek do blizniaków???
,bo nie bardzo wiem o co chodzi???!!!
Starsze kobiety rodza blizniaki i trojaczki i wychowują,wiec nie wiem czym ty sie kobieto martwisz!!!??ciesz się,ze jest oki!!wszystko bedzie dobrze,głow do góry!!!A ja juz mam LABĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!he he bite 2 tygodnie:-):-):-):-):-),no nie ukrywam,ze się cieszę!!!

reklama