reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

heej

Caterina!!! gdzie Ty mówiłaś?? w jakiej 'wyzyskowni' Ty pracujesz??? :confused:

no i podstawowe pytanie.. testowanko jakieś szykujemy??? :sorry2:

Gatto od nowego roku zaczynam high life :-)
Katiuszka no tak sobie wmawiam że będzie dobrze.. będzie dobrze.. będzie dobrze ;-)
Aleksis dziś Twoj wielki dzień! znaczy Twój i Fasola(ów) Ty zamiast czytać niepotrzebne rzeczy pooglądaj sobie zdjęcia usg pierwszych tygodni ciąży.. ale ale.. to już który??? 6/7 tc??? bez suwaczka nie pamiętam nic.. oj będziesz musiała zrobić po wizycie :tak: a za wizytę nieustające &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a! od 2 dni na karabibach nie ma mgły:-) dziś powróciła lekki mrozek (-4 było na osi jak jechaliśmy do pracy) Caterina jak jest Ci za zimno zapraszam do krainy łagodości pogodowej :-) :tak:;-)

reklama
Moja wyzyskownia to Państwowa Służba Zdrowia w Lublinie zwana Szpitalem Kolejowym:-p Widzisz wszędzie wyzysk tak jak i u Ciebie :zawstydzona/y:

A z testowaniem no właśnie nie wiem ale Testa już zakupiłam:-p
Zresztą u mnie na razie linia prosta :zawstydzona/y:

Na dworze na pewno -10 :nerd:
Chyba ten Koniec Świata nas mrozem bierze :szok:

ja mam dwa testy :-) a Twoja linia prosta zaraz sie przekształci, zobaczysz:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

u mnie z kolei 'wahania nastrojów' :zawstydzona/y: ale tam! spoko luz (Zuza tak mówiła chyba;-))

a co do szpitala kolejowego.. mam niejako sentyment do tego typu instytucji.. bo się właśnie w szpitalu wojskowym urodziłam :sorry2:

Hej babolki, jak sie czujecie w ostatni dzien tego swiata????

Ja ide pod prysznic, przynajmniej bede pachnaca jak przyjdzie:-D:-D

Zycze milego dnia konca swiata!

Hejka :-)

No miał być koniec świata o 10ej i nic :confused::-D Czekamy na następny ;-)

Gatto - mnie się Cristina bardzo podoba, w przeciwieństwie do Frani ;-):-)

Ogólnie to miłego dnia chciałam życzyć bo dziś sprzątamy z Julką i już piernika upieczemy dużego i podjemy sobie wieczorkiem:-p

Buziaki dla Was:tak::tak::tak:

Muma a ja slyszalam, ze ma byc wieczorem, wiec cos sie rozjezdzaja te pory dnia:tak:
Ja z piernikiem czekam do poniedzialku, bedzie mi pachnialo ladnie w Wigilie:tak:
A dzis pomimo zapowiadanego konca swiata chyba zagonie eMa do sprzatania:tak:

czeeeee:-)
melduje,ze u nas tez nie ma konca swiata;-):-)
tylko zimnawo troche jest... Ani@k u Ciebie chyba najcieplej dzisiaj:-)
caterina :-:)-( załamka... wyzysk tam macie normalnie:wściekła/y:

pozdrowionka znad kawki-lurki

dziewczyny, może ustalmy.. bo widzę ze każda ma inne informacje.. to o której ma być ten koniec świata???:confused:

Kok.o z samego rańca tyle bylo.. teraz pewnie mniej, choć zimno jest bo wiatr wieje:dry: aż se normalnie już zacznę rajtuzki nosić.. bo mi 4 litery dziś zmarzły :-)

cześć Dziewczyny,

Gatto, Cristina mnie urzekła. Piękne imię. Jak sobie oczyma wyobraźni staram wyobrazić jakąś Cristinę, to widze piękną kobietę rodem z Dynastii, nie pytaj, nie wiem czemu:)

Aleksis jak po wizycie?? napisz, bom ciekawa bardzo.

ani@k pewnie nowe warunki wchodzą z nowym rokiem, więc ogromne &&&&&&&&&&&&&. Mamy jeszcze czas:)

Wczoraj zakupiliśmy świerk, ale dopiero po porządkach czyli w niedziele będziemy go ubierać.
Zasłony u nas poprane i poprasowana, ale sprofanowane, bo wiszą na oknach nie mytych od października, ciężko jest wygospodarować czas na takie porządki. Trudno. Przynajmniej ładnie pachną.

Na Święta kompletnie nic nie robię...Mamy przywożą wicht i opierunek. My musimy zaopatrzeć lodówkę na śniadania i kolacje. Tyle dobrze. Ale przeraża mnie myśl o kolejkach jutro czy niedzielę.

A i news z ostatniej chwili .....Kocyk dotarł!!!!! U nas pod blokiem, kurierów tyle co Mikołajów:)

Buziaki dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc.

Boli mnie zoladek z nerwow po tej wizycie.
dzis jest 6tc+3 dni.
Jestem w szoku-zobaczyl pecherzyk ciazowy wielkosc 1,23cm i potem.....cos na ksztalt drugiego pecherzyka???
Doc nie wie co to jest, moze byc jakis krwiak.
A jesli nie krwiak czy tam jakis nie wchloniety pecherzyk- to bliznieta dwujajowe, bo na obrazie widac 2 roznej wielkosci pecheryki podzielone przegroda.

Ja chyba zwariuje

HELP!!!

Do góry