reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k rozumiem,że obowiązki mniejsze ze względu na 1/2 etatu ?
no właśnie nie.. :sorry2:

jak nic sie zlego nie dzieje, to dziecko decyduje kiedy jest gotowe wyjsc i przesyla sygnal do organizmu kibiety. wiec niestety nie bede miala wplywu na to, kiedy jej sie zechce swiat ogladac;-):-) ale namawiam, mowie,ze na zewnatrz jest ziiiimno, snieg pada, o jedzenie trzeba sie ciagle prosic, a tam w srodku cieplarniane warunki ma i catering non stop;-):-) moze poslucha:-D
:-) chciałam napisać że może Ewunia na imieniny się zgłosi ;-) :-)

reklama
Ani@k -od kiedy ta zmiana, podpisałaś już papier?? Bo tak patrząc na Twój wykres &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to może idąc na zwolnienie od razu udałoby się pozostać przy aktualnym etacie ??:-p &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Muma-brakowalo mi Ciebie na watku:tak:Rozumiem, ze kawka wypita razem z pieskiem?
Co to za baby?Roboty i odpowiedzialnosci sie boja?a moze by tak na umowe-zlecenie,aby sie troche babsztyl wystraszyl ze nie mozna tak sobie nie przyjsc po prostu?pewnie mozna kogos w ten sposob zatrudnic?

Fajnie sie masz z tym karmieniem...Skoro Olus tak Cie wysysa, to waga leci pewnie w dol, na leb na szyje?
E tam, stara Indianka...Ja mam juz za dlugie kudly,eM tez, wygladamy jak z"Walki o ogien":-D

nie zdazylam zrobic terminu przed swietami

Jak tak dalej pojdzie z moim apetytem wieczorem na konkrety i slone, to na wiosne bede wygladac jak kulka.lepiej przeskoczyc niz obejsc. Jak na razie najbardziej mnie rajcuja sledzie i kefiry:-D

Dziewczynki, obawiam sie tej jutrzejszej wizyty czy wszystko bedzie dobrze:zawstydzona/y:
Jak zwykle poczytalam to co nie trzeba o ciazy pozamacicznej, ze czesto wlasnie tak sie dzieje po technikach wspomaganego rozwoju, co nie jest wytlumaczalne naukowo

W kazdym razie czuje sie swietnie!!!
Pozytywne myslenie!!!

Gatto-kciuki za jutrzejsza wizyte!
propo lozeczka-fajne, bo mozna je przemieszczac

Mnie sie podobaja i takie STOKKE.jpgale cena ponad 500eur!Powariowali, nawet uzywane sa bardzo drogie.
moze jest jakis inny np.polski producent, ktory ma w ofercie cos podobnego?

Bardzo bym chciala pojechac do mamy na Swieta...Wierze, ze bedzie wszystko dobrze i ze podroz zniose dobrze

Ostatnia edycja:
Aleksis - Dzidź Twój jest tam gdzie powinien i ma się dobrze !!!! :tak: JUż trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A po apetytach Twoich to raczej chłopczyk ;-) A co byś wolała, tylko nie pisz, że zdrowe ?:happy2:;-)
W zimie z piesem kawy nie piję, ale towarzyszy nam na spacerach :tak:
Łóżeczko się nie otwiera co załączyłaś...

Wiecie,wczoraj daliśmy już Olkowi gwiazdkowy prezent:-D
Taf Toys MUZYCZNY ŁUK z ZABAWKAMI światełka 10575 (2857606618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I leży se w łóżku i gada do nich i sam dziś zasnął bez cycka - POLECAM !!! :tak::tak::tak:

Muma-masz racje!A teraz?Widac zdjecie?

Ten prezent slodki!Az sie mi samej buzia usmiecha:tak:

Ani@k-kupilas sobie ten Acard??? Zaszkodzic nie zaszkodzi, a moze zdzialac cuda!!!Bo teraz to by tam w brzuszku wiele sie dzialo! 26dc-to chyba jeszcze w sam raz?
Liczac u mnie to te plamienie implantacyjne bylo 12 dni po IUI (IUI byla 19/11 a plamienie 1/12)-wiec dluzej u mnie to trwalo niz standardowe 7 dni. Na to nie ma reguly

Mysle, ze plci meskiej jest latwiej w zyciu...kiedys gdy urodzila sie moja bratanica, to tylko marzylam o takiej malej slodkiej dziewczynce. W moim snie widzialam meza z chlopczykiem z ciemnymi loczkami na reku...Moj M ma ciemne i lukate wlosy, wiec....

Ostatnia edycja:
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte!:-) nie stresuj sie ...wiem, ze to trudno, no ale trza pozytywnie myslec:tak: Ja tez stawiam na chlopaka (a to dlatego,ze statystycznie po IUI wiecej chlopcow jest ...wszyscy startuja gdy jajo juz jest a oni najszybsi są,;-):-) )

Muma Olek pewnie gapi sie wielkimi oczami w te zabawki zafascynowany:-D

dobra, zjem cos z parowaru i zbieram sie do gina.
papa

Teraz widać :-) Fajowe :tak: Ale nie widziałam takich w Polsce, pewnie drogie bo nie kanciaste;-)

Właśnie mi się na maila zgłosiła opiekunka, obywatelka Kenii :-D Już widzę oczyma wyobraźni jakie historie by do niej dorabiała moja kosmiczna babcia, że jakieś "Pożegnanie z Afryką" w innym pustyni i w puszczy jest ;-):-D

Jak się walnie w tego największego stwora to gra muzyka i gwiazdki świecą :tak:

reklama
Ani@k no to nie zazdroszczę,że nie dość ,że na 1/2 etatu to jeszcze obowiązki te same ich chyba pojebutało ?:shocked2:
hehe po prostu wierzą w moje możliwosci ;-):-p

Ani@k -od kiedy ta zmiana, podpisałaś już papier?? Bo tak patrząc na Twój wykres &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to może idąc na zwolnienie od razu udałoby się pozostać przy aktualnym etacie ??:-p &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja też tak myślałam już przy poprzednim wykresie :zawstydzona/y:
ale narazie na styczeń nastawiam sie na operację tarczycy, eMa faszeruję salfazinem.. zrobi po świętach badanko, będą pewnie już moje wyniki z zesp. antyf. (których jeszcze nie zrobiłam ale zrobię) więc.. ehhh odganiam myśli ba! wręcz nie myślę.. o wykresie.. :zawstydzona/y: :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a wogóle to się dowiedziałam dziś ze koleżanka z pracy która starała się wieki (chyba 6 czy 7 lat) jest w ciąży.. ma endometriozę i ostatnio cały czas chodziła i jęczała 'ja w ciążę nigdy nie zajdę!' ;-) a tu proszę.. :happy2:

Aleksis no wymyśliłaś powód do zmartwień!!! przecież wszystko bedzie dobrze!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę :tak:

Do góry