reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczynki dzieki za wsparcie:-D

Chyba napisze do tere fere,skoro ona po IUI i miala podobna sytuacje,to moze mi cos wiecej podpowie niz lekarz

Macie racje-zrobie tak, ze zapisze sie do lekarza na USG,ale jedynie jesli ma super sprzet i dobra opinie.
Zaraz bede googlowac albo zapytam kobitki na miejscu

Tak najlepiej to walnelabym sobie glebokiego kielicha!!! Ale nie mogie:-D

reklama
Hej, nie bedzie dzis wyniku,laboratorium bylo czynne do 14ej.
wiec dopiero sie dowiem 2 stycznia.
wizyte mam dopiero 3 stycznia, a to przeciez za 2 tygodnie.Nie dam rady psychicznie do tego czasu, umowie sie na konkretne USG.

Milego dnia:-)

ja i Caterina nic przeciwko nie mamy ;-):tak:

Oczywiście że nie Mamy :-p Już jak ściągać fatum to z całą pompą :tak:;-)

Aleksis zobaczysz bedzie dobrze :tak: Proszę teraz się nie przemęczać ,odpoczywać i dpać o siebie i ziarenka :tak:

Z czasem wszystko się wyjaśni. A chciałam tylko dodać ze akurat z wiekem rośnie szansa na mnogą ciążę:tak:

aaaaaaaaa,w nocy bolał mnie brzuch!!tak na dole jakoś:-(i plecy też!!!brzuch tak jak na @,ale nie trwało to długo,chwilke tylko.Teraz juz jest ok.

Kasica raczej nic powaznego, Ty chyba jednak troche sie fizycznie forsujesz w pracy, wiec to moze od tego. Tak na wszelki wypadek wybierz sie po Nowym Roku do lekarza

hello Babeczki!!!
łomatko...o mało z fotela nie spadłam:szok: Aleksis tylko spokojnie!!! wiem, ze potrzeba czasu na oswojenie się z taką ewentualnością, że może Was być nie trójka...a czwórka:szok::-) ale naprawdę tylko się cieszyć!!! podwójne szczęście! nic się nie martw wiekiem!!! nooo stara baba się odezwała:-p uszy do góry!!! pierwszy szok minie i zobaczysz jak się będziesz cieszyć!!!! a co tatuś na taką wiadomość???
A gdyby jednak okazało się, że to krwiak, to jak dziewczyny piszą, prawdopodobnie się wchłonie. Na innym wątku poznałam taką dziewczynę z Londynu, tez się długo starała jak ja i tak jakoś zaczęłyśmy pisac do siebie. Ona zaszła w ciążę jakoś miesiąc...półtora po mnie no i u niej okazało się, że ma krwiaka. Z tym, że się nie wchłonął...na początku musiała uważać, ale pracowała nadal (praca biurowa), a teraz tu już nic nie pisze, że zagraża ciąży czy coś podobnego. Jak chcesz, to ją popytam dokładnie co i jak...ale trzymajmy się opcji, że to druga fasolka:tak: Rannyyy...ale by było:-) Ty jak walniesz, to od razu z grubej rury:-D
caterina o żesz kurna...a ja myślałam, że conajmniej 100% płatne za takie świąteczne dni:baffled: ehhh...szkoda słów...
Muma jak tam piernik się udał? nie podjadajcie tyle, bo Ci do wigilii nie wystarczy:-D u mnie też wypieki "zrobione":tak:;-) właśnie dziś przytargałam torbę z polskiego sklepu, na razie kupiłam tylko piernik, roladę makową, jakąś babkę karmelową, zapomniałam o serniku, ale to jutro. Resztę zakupów świątecznych mamy w planie jutro, ale bałam się, że mi wykupią ciacha, to wolałam już dziś je pokupować. Tak więc moje wypieki już "upieczone";-)
kasica może te bóle to dalej oznaka owulacji? ma się rozumieć...wykorzystujesz eMa, nie?;-)
ani@k to kiedy testujecie z cateriną i kasicą? muszę sprawdzić na schizkółku czy uzupełniłyście daty:-)
aaronka no weź się nie wyłamuj:baffled: żadna nie umyła okien i nie prała zasłon, a Ty co? perfekcyjna pani domu???:-D;-):-)eee zaraz...zaraz...zuzka coś pisała, że chyba firany prała....Ja tez nic niezrobiłam, ani okien, ani firanek...nic!!! Jutro przelecę ze ścierą po chałupie i na tym koniec świątecznych porządków:-D

Oświadczam, że dziś zakończyłam pracę!!! ale było pożegnanie!!!:-D ciasteczka, herbatka, prezenty, bonusy finansowe, całowanie, przytulanie...aż w szoku byłam i czułam się tak jakoś nieswojo:baffled: ale zaraz po wyjściu pognałam co sił w nogach (oczywiście z brzucholem w rękach:-D) na zakupy świąteczne. Kupiłam sobie sukienkę, chyba na wigilię się wystroję...albo w pierwszy dzień świąt. Fajne były kiecki, ale nie na dziale dla ciężarnych i żeby na mnie jakaś pasowała, to musiałabym wziąć rozmiar 44-46...:sorry2:w brzuchu dobre, ale reszta...masakra...no i jedynie ta jakoś spasowała na moje gabaryty. Mam zamiar porobić w święta zdjecia mojej dyni, bo rodzinka z Polski się dopomina, to wrzucę później na Kółko:tak:
Kok.o Ty tez zrób sobie nowe foto, takie przed samym porodem:-) ok, już uściślam...może nie tak dosłownie przed samym porodem;-) nooo w święta może być:-)

Ostatnia edycja:
hej
wpadłam na chwilkę bo już nie mam siły dzisiaj ...Aleksis bardzo się cieszę pęcholka widziałaś jest ok a drugi to albo bliźniak albo krwiaczek ,który z reguły się wchłania :tak:więc się nie martw kochana.

dziewczynki pozdrawiam i ściskam cieplutko wszystkie ,może jutro znajdę chwilkę to wpadnę z kawką ,a na razie idę się wykąpać w mojej czyściutkiej szczoteczką do zębów łazienki umytej :-D

jutro piekę mięska i coś tam jeszcze mam zrobić ,nie pamiętam już co :sorry2::baffled:

miłej nocki

Hej babolki

Zuzanka a jakie to krwawienie? takie bardziej plamienie, niewielkie, ale zywa krwia, czy normalnie jak okres?? Moze sie zdarzyc plamienie/krwawienie okoloowulacyjne, ktore ie powinno trwac dluzej niz 3 dni.

Aleksis, napisz do Tere fere, na pewno cos ci wyjasni wiecej niz my i lepiej idz za kilka dni sprawdz co w trawie piszczy, bo z krwiaczkiem lepiej, zebys sie oszczedzala:tak:

Ja zdaje relacje z usg, wszystko w normie, mala wazy 1460 g i ma 40 cm.

reklama
Gatto cieszę się ,że wszystko dobrze a malutka to jeszcze faktycznie malutka jest ;-)

wiesz co no właśnie pod czytałam trochę i poczekam do niedzieli jeżeli się mocniej rozkręci to w niedzielę będę dzwonić do mojej Pani dr żeby mnie przyjęła na cito i powiedziała co się dzieje ,na razie to krew z glutami ,ale nie miałam tego wcześniej :confused:nie wiem ,brzuch mnie boli jak na @ i to tak konkretnie ciągnie ,mam nadzieję,że przejdzie a to dzisiejsze krwawienie to tylko z przemęczenia albo około owulacyjne :tak:

ide się położę

Tulę :**** dzięki Gatto

Do góry