reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kochane ,bo może nie znajdę czasu więc

przesyłam Wam dzisiaj życzenia świąteczne aby Nam staraczkom w końcu się udało i żebyśmy się cieszyły takim widokiem jak poniżej w kolejne święta ,wytrwałości i szczęścia abyśmy nie zgubiły go po drodze o staranka. Mamusiom obecnym i przyszłym cierpliwości ,rozwiązania szybkiego i bezbolesnego ,śpiących i zdrowych maluszków :-)
dziewczyny WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT !!!

Pixmac000061673661.jpg

reklama
witam się i ja:-)
Widzę, że coś cichutko...no ale w końcu to weekend, a do tego przedświąteczny...więc jesteście usprawiedliwione;-) My też niedawno dopiero zawiataliśmy w domku, szok jakie tłumy wszędzie!!! A najlepsze, że w polskim sklepie pustki:szok: towar mieli w czwartek, dziś sobota, a tam prawie nic świątecznego, opócz setek makowców:-D albo ktoś się walnął w zamówieniu albo przeliczyli się...no cały sklep w roladach makowych. Sernika już nie było, muszę coś sama zrobić, chyba spróbuję ten torcik w-zetkowy. Dobrze, że złapałam 2 ostatnie paczki uszek:tak: Potem Tesco, tam też ludzisków jak mrówków:-D na koniec biegusiem do sklepu po ostatnie dodatki ubraniowe czyli mega wielkie rajstopki, cyckonosz, bo mi trzeba czarny pod sukienkę, a okazało się, że jakoś wyrosłam:sorry: No i myślałam, że kupię sobie może jakieś fajne, eleganckie spodnie, ale były tylko legginsy ciążowe, więc nie kupowałam. Julek za to znowu obkupiony:tak: bodziaki z krótkim rękawem (ja mu kupiłam z długim, ale na liście ze szpitala każą z krótkim- od urodzenia hartują brzdąców), kupiłam też kolejny kocyk, bo oczywiście w szpitalu wymagają cienkiego z oczkami, a ja mam polarkowe. No i czapkę zimową, protektor pod prześcieradełko. I chyba tyle...
Aleksis będziesz miała jeszcze usg przed wyjazdem? chyba nie...bo skoro we wigilię jedziecie...Tak jak mówi Gatto, jak jest to krwiak, to niestety trzeba bardzo uważać, zwłaszcza na początku.
zuzanka ufff całe szczęście, że to nie takie konkretne krwawienie. Ale jak będziesz miała możliwość, to sprawdz co to za diabelstwo. A miałaś robione ostanio badanie np. progesteronu?
Dziękuję za życzenia!!! Tobie również zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku spełnienia najskrytszych marzeń i dużo, dużo zdrówka dla Ciebie i całej Twojej rodziny!!!!

dzięki katiuszka ja właśnie przysiadłam zerknąć do Was ,ale cichutko dzisiaj ;-) ja chyba zaraz kąpiel wezmę i ogarnę stópki i rączki ,już parafinkę grzeje ,bo mam dłonie od chemii tak szorstkie i pięką już mnie :crazy: ja po nowym roku też będę robić powoli zakupy dla maluszka bo okazało się na ostatnim spotkaniu,że oni liczą od dnia przyjęcia Nas do ośrodka więc tak naprawdę w przyszłym roku pod koniec oczywiście istnieje szansa ,że zostaniemy rodzicami :-) a progesteronu to ja już dawno nie badałam ,może czas po Nowym się zbiorę i zrobię i tsh :-)

Ja juz tez po kąpieli......cay dzien na pełnych obrotach,wiec teraz czas na relax:tak:pazurki to mysle,ze jutro sobie zrobie,po jutro po południu jeszcze z mamą w kuchni działac bedziemy:p) zuzanko,ja podobnie jak Ty...tez dawno nie robiłąm badan....:sorry:,mysle,ze po nowym roku zadzwonię do mojej ginekolozki i zapytam jakie badanie mam zrobic raz jeszcze itd.....

Ostatnia edycja:
Ahoj kobitki:-)
Widzę że wszystkie zajęte gotowaniem i sprzątaniem:tak:
Przyznam się szczerze że wczoraj przez chwilkę miałam w planach pranie firanek :-pAle szybko mnie się odechciało:zawstydzona/y:
Dzisiaj lepienie uszek,sałatka jarzynowa i śledziowa :tak:

Od dwóch dni strasznie mnie syski bolą i mam jakieś dziwne skurcze w macicy :zawstydzona/y: Jeszcze nigdy nie miałam takich boleści :zawstydzona/y: Tempke chyba za krótko mierzyłam bo przez sen :blink:

Zuza Ja Tobie życzę z całego serca spełnienie marzeń i to wszyskich
Dużo miłości i zdrowia dla twojej całej rodziny
:tak:

witajcie!!!!!caterina u mnie dzis podobnie jak u Ciebie.....szykowanie,gotowanie,krojenie,siekanie itd:-),ale ja bardzo lubie to robić!!!qrcze mnie cycki bolą juz kilka dni!!!!:confused: brzuch juz nie!ale nieraz cos tam zakłuje,ale nie jest to jakies mocne kłucie itd!!takie delikatne i bardzo rzadko się zdarza.

Widzę że u ciebie bardzo obiecująco wykresik wygląda a u mnie raczej linia prosta:-(
I wiesz ja raczej nic nigdy nie odczuwam jajnikowo-macicowo. I jestem trochę zaniepokojona czy aby wszystko oki.:zawstydzona/y:

heej

a ja wczoraj cała w boleściach byłam:zawstydzona/y: brzuch mnie bolał praktycznie przez cały dzień:-( nie był to taki ból @-owy.. nie był to też ból owu.. czułam jakby się coś tam w środku rozrywało i miało zaraz pierdyknąć.. :zawstydzona/y:

w międzyczasie śnił mi się glut:baffled: co ewidentnie świadczy o tym że nie mam się co szykować na wielkie testowanie..
będę się starać utrzymać moją fl jak najdłużej ale czuję że na dniach pojawi się nieproszony gość (@)..
Także moje dotychczasowe kompanki - trzymam za Was mocno, mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech chociaż Wam się uda :tak:

miłego dnia dziewczynki :happy2:

Wy chociaż (.)(.) czujecie.. ja nic, oprócz wczorajszego bólu brzucha.. sysków jakbym nie miała:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie też..:zawstydzona/y: boję się trochę.. bo fl za krótka.. :zawstydzona/y: no i jak na świętach będę z @ to będzie taki nietrafiony prezent że hej!

ale Caterina! co Ty chcesz od swojego wykresu??? ja to mam spadek a u Ciebie jutro tempka w górę pójdzie :tak:

Do góry