agaundpestka
Fanka BB :)
Moje dziecko od 10min śpi
zasnął w minute, ale od 12tej nie spał
i może ja tez dziś wcześniej pójdę do łóżka 

A nie możesz z nim zostawać przez ten okres adaptacyjny, aby nie zostawiać od razu dziecka z obcymi??mam dola takiego jak stad do nie wiem gdzie ... po tym zlobku oczywiscie... jak weszlam do zlobka to slyszalam jak placze chcialam wejsc a one kazaly mi wyjsc ... no i tak sluchalam az sie nie uspokoiltak mi sie serce krajalo niby spal prawie caly czas ale jakos mi sie wierzyc nie chce bo jak go odebralam o 10 to zasnal o
Hormony hormonami, ale jedzenie robi swoje, ja przed ciążą się odchudzałam intensywnie jadłam po około 800kcal, chodziłam na fitness 5razy w tygodniu plus rower po min 30km dziennie, a teraz ruch to spacery zajadałam stresy plus hormony moje- więc mam za swojeJa od sierpnia przybralam 8. I to nie tak, ze przez hormony (jak byc moze w Twoim przypadku) - ja po prostu jadlam non stop ( z mala przerwa na diete przedswiateczna). W swieta i przed Sylwkiem to nawet nie mialam kiedy zglodniec, a juz jadlamZobaczysz wezmiemy sie za siebie i po oponkach nie bedzie sladu
No a Ty koniecznie musisz lekarza odwiedzic. Moze wystarczy cos unormowac i waga sama spadnie.

No niestety nasz cudowne urzędy :/ ja w przyszły wtorek mam termin ciekawe czy będa mi jakąś prace roponować.Hej
Dziś dzień w rozjazdach w załatwianiu. A miałam jechać tylko do up dowieźć jakieś papiery ze szkół. Oczywiście: "Ale pani nie chce tego od ręki???" itd itd. Jedna szkoła akurat zlikwidowana więc dodatkowo szukanie źródła informacjiNo i może w tym tygodniu się uda a może nie. (Pani, która się tym ostatecznie zajmuje w archiwum OCZYWIŚCIE jest na urlopie do środy itd).
To najważniejsze i fajnie, ze taka nianiaDostane nowy telefon - i darmowy dostęp do neta (bb???)