reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dzień dobry :-)

kasia.natka dzięki za info:tak: ale ja i tak nie będę tak kładła Julka. Nie widzę potrzeby...a powiedz, Ty tak kładziesz Misię? Jakbym przykrywała kołderką to się zgodzę, ale przeciez się nie przykrywa, to dalej nie wiem czemu to ma służyć. No ale jak pisałam, są różne szkoły i my przyszłe lub obecne mamy musimy znaleźć jakiś złoty środek:tak:
nie :sorry2: my mamy od urodzenia klin pod materacykiem więc Misia od początku śpi mniej więcej na środku :tak:
a co do przykrywania to u nas oczywiście śpiworek i na to lekki kocyk :tak:

reklama
aha przypomniało mi się...
ani@k piszę trochę na innym wątku z tere fere Wczoraj była u lekarza i dali jej antybotyk Duomox. Poczytała ulotke i informacje w necie i okazało się, ze spokojnie można podawać w czasie ciąży. Ona ma podobne objawy do Ciebie, temperatura, ból gardła, kaszel, osłabienie, no ogólna infekcja - tak jej lekarz powiedział. Pisze to, w razie gdyby Ci się nie polepszyło i trzeba by było podać antybiotyk, to mozesz od razu lekarza zapytać o ten Duomox. Ale mam nadzieję, ze już Ci lepiej i nie będzie takiej potrzeby. Aaaa i jeszcze dostała syrop tymiankowy, do zażywania tylko do południa-działa bardzo wykrztuśnie. A później ma brać syrop prawoślazowy (to co Ci kiedyś pisałam)

Gatto ale są inne śpiworki i tańsze jak chcesz podrzucę Ci stronkę ,ja ostatnio oglądam bo będę kupować ;-)ŚPIWOREK ŚPIWORKI Z HAFTAMI OD MAMO-TATO (2913944473) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
katiuszka no ja dzisiaj chcę zrobić pierś kurczaka ,takie de volaje w środku szpinak z serem pleśniowym.(ale ,że Ty w ciąży nie możesz pleśniowego możesz włożyć mozzarelle) i do tego pure z ziemniaków i do tego surówka z marchewki gotowanej na masełku :-)
Muma ale masz sen różowa piżamka u kok.o :rofl2:
hej kasia.natka jak Dominisia nie choruje Ci ?teraz taki okres choróbsk :-(

Ostatnia edycja:
dzień dobry :-)

nie :sorry2: my mamy od urodzenia klin pod materacykiem więc Misia od początku śpi mniej więcej na środku :tak:
a co do przykrywania to u nas oczywiście śpiworek i na to lekki kocyk :tak:

ooo! widzisz!!! przypomniało mi się, ze ja też gdzieś w mojej przepastnej szafie mam taki wynalazek:tak: Dobry pomysł:-) I też tak samo mam zamiar przykrywać Julka, jak bedzie chłodniej to lekkim kocykiem.

Muma eee to Ty ciepło masz w domu:tak: Położne tutaj każą, zeby w pomieszczeniu gdzie jest dziecko było maksymalnie 18st. Dla mnie trochę zimno...ogólnie tu bardzo hartują dzieci od samego początku. Dla mnie to było okropne, jak w zimne, wietrzne dni "moje" dzieciaki odprowadzałam do szkoły lub przedszkola z gołymi nogami:szok: lekkie spodnie dresowe, zero skarpetek, na góre, bluza dresowa oczywiście nie zapięta, bez czapki....a ja opatulona w kurtkę zimową, rajtki pod dżinsami, czapa na głowie i tylko mi nos było widać spod szalika. Do któregoś tam roku życia tutejsze dzieci mają non stop śpika pod nosem, kaszel, czasem coś groźniejszego...ale później nic je już nie łapie...moze to jakiś sposób...ale ja chyba nie dałabym rady tak hartować Julusia:sorry2:

Gatto, zuzanko ja mam różek właśnie z MamoTato, jak przyszedł w paczce, to mnie nie zachwycił, taki jakiś sztywny, niemiły w dotyku:no: Ale wczoraj go uprałam, wyprasowałam i już jest spoko, nie ma rewelacji...ale też nie tragiczny. Nie wiem jakie by były te śpiworki od nich...moze lepsze!!!

zuzanka noo aleś mi zapodała menu:szok::-) mój żurek przy Twoim zestawie obiadowym wygląda jak uboga kuchnia na kresach:-D
Muma czyli brałaś żelazo po złych wynikach, no a ja miałam super...:baffled: Coś wymyśliłam, ale nie wiem czy dobrze...będę zażywała żelazo co drugi dzień jedną tabletkę:sorry2: myślicie, że jest sens? kurka...boję się brać codziennie i jeszcze zestaw dla kobiet w ciaży:baffled:

Idę zrobić sobie wypasione, lekkostrawne śniadanie. Zamelduję się zaraz po, z kawką:-)

Ostatnia edycja:
Wiecie co sobie wymysliłam......Adam w sobote pracuje,do 14.Ja sobie z rana pojade do miasta(bo i tak bede w miescie ,to ide n BRWI;-))I tak sobie pomyślałam,ze kupie jakąs fajną sexowna bieliznę;-);-);-);-),taka naprawde sexy!!!!do tego jakieś alkohol delikatny i wieczorem Go zaskoczę!!(chyba?!)a,tak,żeby było troche.........pikantniej;-);-)

To ja kupie ten spiworek jednak, na razie jeden zimowy i zobaczymy jak sie bedzie sprawowal. Potem najwyzej dokupie drugi na wiosne. Na lato chyba nie ma sensu, bo u nas jest tak goraco, ze nawet z klima sie spi w majtach tylko:tak:
A ten klin co to takiego jest???:baffled: ale ja jestem ignorant:baffled:

reklama
Do góry