Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale tak jak dziewczyny pisała,test zrób w dniu spodziewanej @,myslę,ze wtedy bedzie najbardziej wiarygodny!!!!.Aleksis,i jak się dziś czujesz?????wiesz...wydaje mi się,ze macica samoistnie się oczyściła...z tego co opisałaś....ja,pamiętam jak w ostatniej ciąży byłąm to tez tak miałam....dr.powiedział,ze krwawienie za kilka dni się pojawi...no i tak było...i tez pamiętam,ze krwawienie było obfite i były takie tez skrzepy(sorki!!!!)ale potem jak usg robił,to wszystko samo się oczyściło!!!Wiec Aleksis myslę,ze u ciebie jest podobnie!!caterina i jak bierzecie tabsy??????przez ile dni macie je brac?????pisałaś,ze biseptol wam przepisał,tak?!1jak za przed ostatnim razem byliśmy u androloga,to Adamowi tez biseptol przepisał,2 rodzaje....słabszy i silniejszy....i potem jak zrobił wymaz to bakterii juz nie było:-)wiec chyba to ten biseptol pomógł...!!trzymam kciuki za szybkie wyleczenie !!!

Moje dzieci są zimowe , do tego teraz mamy chłodno w sypialni (19-20 st) więc Olek śpi w pajacyku zawinięty w becik i nakryty do połowy kołderką. Mimo tego, że w dzień jest chłop ruchliwy to jednak nie wpełza pod kołdrę bo takie dzieci nie mają takich mocy;-) Moje na pewno nie 
Ale w sumie miły sen, dzieci się już prawie bawiły. Aaaa i najlepsze, Ewunia była w pajacu niebieskim w jakieś pieski a kok.o w różowiutkiej słodziutkiej piżamce
Pozdrowienia dla Was Dziewczynki:-)
No wiem, że trochę choruję po occie...ale jakoś mi się zapomniało...no i trochę mnie wymęczyło. Julka chyba też, bo coś zbyt aktywny był jak na tę porę nocy. No ale już jest ok, zaraz zrobię sobie lekkie śniadanko i już całkiem będzie dobrze. 
noo ale filozofię wymyśliłam
Myślę, że choć z jeden warto mieć.
Szkoda, ze nie wypaliło z tym balem, ale skoro macie inną altwrnatywę, to ok
Ahaa a jak tam Twoje korzonki? nie boli już?
Ja odkąd siedzę w domu, to dzień w dzień coś wymyślam i już mi się zasób moich dań wyczerpał
nooo taka kuchara ze mnie
jak nic nie wymyślę to zrobię żurek z jajkiem i kiełbasą
Na szczęście mój M. wszystko zjada, nooo oprócz makaronów...a żurek to by mógł jeść na okrągło
ale za to w ciagu dnia hahahahaNie,nie ścigam go nocą.....![]()

No ale jak mam na szali bezpieczenstwo wlasnego potomka to chyba warto

dziś mam 10 dc.wiec nie wiem....... Dziewczyny Ostatnio coraz wiecej czytam o inseminacji....co jest potrzebne,jakie badania itd..no i oczywiscie kliniki.....