reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

No ja nie mam kredytow, to mi taka opcja na reke;-)
Lepiej usunac i nie miec zmartwienia II trymestr jest najlepszy na to;-)

Wg moich obstawien powinno byc po;-) ciekawe o ile sie pomylilam co do porodu Marty:-)

Ostatnia edycja:
reklama
też stwierdziłam,że lepiej się pozbyć... zawsze to siedlisko bakterii... a był już ratowany 2 razy.... tym razem nie było już szans....

ciekawe jak Marta....

Wieści od Marty:
Pierwsza kroplówka nie podziałała, już chcieli mnie na salę przedporodową przenosić i jutro wypisać jak chlupnęły wody :) cała masa wód. Teraz do pierwszej czekam na kolejne oxy

A ja wyrwałam zęba,znieczulenie puszcza,umieran...

Dzielna dziewczyna!!!

polecam żel Durexa- my używamy od jakiegoś czasu- jest super :tak:.
:tak:
ale przy poczęciu może przeszkadzać (tak na opakowaniu jest)

No ja też jeszcze o takim czymś nie słyszałam, chyba tam full pacjentek mają. Rozumiem że zatrzymują na obserwacji i próbują na drugi dzień ponownie, ale żeby wypisać?
Teraz spać nie będę mogła, trzymam kciuki nadal i życzę aby wszystko ładnie się dalej potoczyło. Może jak wody odeszły, to się ruszy, oby.

Zapominajko dobrze, że Ciebie mamy :) przynajmniej jesteśmy na bieżąco
ale faktycznie też się dziwię, że podali oxy i zastanawiali się nad wypisem..

reklama
Do góry