reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2013

mama wikusi, kuzynka teraz urodzila core, mała wazy 3700, nie moge pojechac ich odwiedzic, ale pewnie tez bym stwierdzila że moje male takie male nie było;-)
a mój ważył 3370 ;-)

reklama
Witam. Nie miałam laptopka od rana i bardzo teskniłam za Wami :tak:. Już nadrobiłam wpisy wszystkie - zajęło to trochę czasu.
Xez - zapalam dla Wiktorka
[*]. Trzymaj się kochana .Tulę mocno . I oczywiście zostań z nami jeżeli chcesz. Jak poroniłam to też siedziałam codziennie na wątku styczniowym i do dziś im kibicuję ( rodzą właśnie ) . Ja bym urodziła 26 stycznia:-:)-:)-(. A teraz to termin badania połówkowego usg. Wierzę , ze za jakiś czas bedziesz szczęsliwą mamą niemniej szczęśliwej gromadki.
Bardzo dużo mam po stratach mamy na wątku - zauważyłyscie ??? Co za czasy:no:. A może zawsze tak było....?????
Dmuchawiec - już dziś trzymam kciuki za egzamin jutrzejszy &&&&&&&&&&&&&. Ale sobie wrażenia zafundowałaś - ciaża i egzamin i to w zimie - wow !!!! Pamiętam mój egzamin lata temu - stres ogromny .
Korba -czekam na wieści odnośnie płci maluszka , dasz radę wydusić tą info od lekarza :tak:
DzikaBez -​gratuluję zdobycia recepty na antybiotyki i udanej wizyty !!!!!
Natis - niech biały zostanie białym do maja !!!!!!:-)

Mój brzuch cały czas jakiś twardy. Fakt dzisiaj znów musiałam jechać po małą i chyba wspinaczka po schodach w to i spowrotem i w przedszkolu dodatkowo nie działa na mnie najlepiej. Jutro nie zamierzam wychodzić z łóżka. Muszą sobie poradzić beze mnie :(
Martwie się już tym wszystkim :(

Paulunia a ty aby nie miałaś się oszczędzać???!!!! Rodzinka musi sobie sama poradzić, macie kogoś do pomocy? Kochana tu chodzi o maleństwo... lepiej ''przemęczyć'' się jeszcze max 20tyg niż ryzykować.

Kochana ja cały czas w domu leżę. Poprostu szwagier po mnie przyjeżdza i jadę z nim odebrać małą. Tylko, że mieszkam na trzecim piętrze i trochę schodów jest. No niestety mąż pracuje do 17 a ja małej do tej godziny w przedszkolu nie zostawie. Zawsze odbierała teściowa ale ma zapalenie oskrzeli więc musimy sobie radzić.

Dziewczyny jestem po tym usg jamy brzusznej - wszystko lux, nie ma uzasadnienia dla bólu, chyba, że jak twierdzi lekarka od usg - nacisk macicy na wątrobę, stąd kłucie wysoko.

Jestem spokojna, a taka głodna, że zjem zaraz mojego psa ;)

Witam wieczornie ;-)

Ale dziś zabiegany dzionek miałam, młodej z małżem jeszcze nie ma, oni to zawsze gdzies się wypuszczą :-) Ja właśnie kolację wcinam i tak patrzę na swój bebzolek, że wieczoarami to mam megaaaaaaa ;-)
Muszę Wam pokazać młodą za wiedźmę przebraną, bo wyglądała czadersko :-D
16012013914.jpg

reklama
ANISIAJ - kamień z serca! super!!!!!!! :-):-)

ISIS - córcia wymiata :-) prawdziwa wiedźma hihihi:-D

PAULUNIA - po schodach powolutku :-). Ale mnie dziś nastraszyłaś, a wszystko przez moje niedoczytanie :confused2:

MATKAEWA - dobrze, że jesteś, bo od rana się zastanawiałam gdzie się podziewasz :-). Jeszcze chwila i bym zaczęła poszukiwania :)

DZIEWCZYNY - ja dziś już nic miłego nie jestem w stanie napisać. Jestem tak obolała od tego leżenia, że nawet nie umiem stwierdzić co mnie NIE boli. Ok. południa wszedł mi taki ból w nogę, że łzy mi ciekły z bólu, trzymało mnie 5 godzin, aż Darek wrócił z pracy i rozmasował. Pierwszy raz w życiu miałam taki skurcz, wogóle byłam nieświadoma, że to skurcz. Nie wiem jak to możliwe przy takich ilościach leków p/skurczowych, ale cóż. Już mnie chyba nic nie zdziwi.

Ostatnia edycja:
Do góry