Ja też uważam, że nie ma co przesadzać z tym cukrem. Niewielka ilość nie zaszkodzi, a jak już wcześniej pisałam, to bardziej bym się obawiała składu mleka modyfikowanego, niż niewielkiej ilości soli, cukru itp. itd.
ViolaPop - 7 ząbek!!!!!!! a my ZERO!!!
gratki!!!
Ja nie mam butelek TT tylko Lovi, ale się wypowiem:-) moja jeśli chodzi o smoki, to ma te z najmniejszymi dziurkami. Specjalny do kaszki jest bleeee bo za szybko leci, więc kaszkę pije z takiego, że ja ledwo mogę pociągnąć, no ale ona od początku miała niezłe ssanie. A mleko, czy pićku z takiego 3+ i jest napisane, że jest wolny ( w zasadzie dziurka wielkością podobna do tej z której pije kaszki). Nie kumam generalnie czemu jej tak pasuje (a przy kaszce nieźle się potrafi spocić), ale kłócić się nie będę.
ViolaPop - 7 ząbek!!!!!!! a my ZERO!!!
gratki!!!Ja nie mam butelek TT tylko Lovi, ale się wypowiem:-) moja jeśli chodzi o smoki, to ma te z najmniejszymi dziurkami. Specjalny do kaszki jest bleeee bo za szybko leci, więc kaszkę pije z takiego, że ja ledwo mogę pociągnąć, no ale ona od początku miała niezłe ssanie. A mleko, czy pićku z takiego 3+ i jest napisane, że jest wolny ( w zasadzie dziurka wielkością podobna do tej z której pije kaszki). Nie kumam generalnie czemu jej tak pasuje (a przy kaszce nieźle się potrafi spocić), ale kłócić się nie będę.
Ostatnia edycja: