reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

kati no to fajnie, że znaleźliście jakiś dobry środek chociaż... to czekaj, od czego uzależniacie decyzje czy tam pozostać czy nie? tak schodząc z tematu grzyba :-D co do brania kredytu to w pełni rozumiem...

trasia to jakie propozycje ma Marcin oprócz Szymona? ciężka sprawa...

reklama
mamoM a G wrócił, dogadaliście się jakoś? mam nadzieję, że jutro nadrobi swoją dzisiejszą nieobecność!

ja na bierzmowane wybrałam imię na B... urządzamy konkurs? :-D chyba, że już się chwaliłam :zawstydzona/y:

kasiawilde Brygida???? :confused:
G. wrócił juz po 16, w sumie nie było co sie dogadywac, nie pokłócilismy sie o jego wyjazd, poprostu wolałabym zeby posiedział z nami, no ale czasem trzeba pomóc innym zwłaszcza ze to jego siostra i to jeszcze w bardzo ciezkiej sytuacji...

kasiawilde było kilka przebojów z teściową (chwilowo spokój) ale to na szarlotkę kiedyś zaprosze i pogadamy- tak się nie da za długa historia ;-)
haha a u mnie w rodzinie tradycja każda kobietka ma na drugie Maria (Trasiu piękne imię :-)) wiec mam Kasia Maria Kamila :-)
Trasia dawaj propozycje Marcina zaraz mu je obrzydzimy ;-)
MamoM jak G wrócił?

kasiawilde propozycji Marcin ma mnóstwo, dla mnie wszystkie brzmią tak samo:sorry: np Piotr, Paweł, Łukasz, Michał, Bartek, Andrzej, Krzysztof, Tomasz, Przemek, Radek itd. Lista jest bardzo długa dlatego tym bardziej mi słabo, że nie ptorafię wybrać z niej ani jednego, które choć trochę mnie przekona.

mamoM ładnie masz na bierzmowanie:)) ja jestem Małgorzata Jagoda Ida

kati fajnie, że macie taki środek wietrzejący. Moja ciotka jak odgrzybiała to przez tydzien nie mozna było do domu wchodzić:szok:

mamoM - błędna odpowiedź! to dobrze, że chociaż bez nieporozumień, no czasem niestety trzeba poświęcić swój czas, szkoda tylko, że macie go wspólnego tak niewiele :(

damada ostatnio zdecydowanie mniej, 3 dni nie byliśmy, jeździł tylko do dziadków, a to przez katar znów, plus śnieg po kolana i -7... boję się, że znów by mi się rozchorował, a niedawno skonczyliśmy antyb.

reklama
Do góry