reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

josie - weź proszę zapodaj jakiegoś print screena bo ja szukam i szukam i za chiny nie mogę znaleźć tego przycisku restore auto save!.....

jego nie ma jesli wysylasz nowego posta. dopiero jak napiszesz ale nie wyslesz, i jeszcze raz otworzyc bb w przegladarce
mi sie wlasnie zasejwowal(po prawiej na zolto sie taki napis pojawia auto-saved) zamykam i robie test :)

Screen shot 2013-01-18 at 4.52.21 PM.jpg

prosze bardzo kliknelam i post wrocil :)

aaaaa i najwazniejsze!!! MAMY ZABKA!!! sprawdzilam dzis lyzeczka i dzwoni :-) tylko gadzina nie chce isc spac a bym mu sprawdzila dokladnie ile tego wyszlo :tak: poki co wali nadprogramowa kupe i nie mysli zeby spac :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
josie- dzieki mi tez sie to przyda bo czasem tak sie zdarza :sorry: i gratulacje zabka!:-)
munka- super ze jedzonko lepiej wchodzi u nas podobnie 125g wszamanila dosc szybko :-)

100 lat dla 7 miesiecznikow :-D

Mloda po antybolu :-D spi juz 2h :eek: a ja co chwile zagladam i sprawdzam czy oddycha :sorry:

Muńka dzieci zwykle po rodzicach mają charakterki ... :p

no coś Ty!!!??!! :-p

aaaaa i najwazniejsze!!! MAMY ZABKA!!! sprawdzilam dzis lyzeczka i dzwoni :-) tylko gadzina nie chce isc spac a bym mu sprawdzila dokladnie ile tego wyszlo :tak: poki co wali nadprogramowa kupe i nie mysli zeby spac :baffled:

gratulacje!!!!

Mloda po antybolu :-D spi juz 2h :eek: a ja co chwile zagladam i sprawdzam czy oddycha :sorry:

no to kciukasy, żeby anty jak najszybciej pomógł!

Zmykam kąpać młodą, a potem wieczór filmowy z Władcą P. !! no i pierwszy raz od porodu zjem fast-fooda, bo zamawiamy KFC:-D:-D

Dobrego wieczoru!!

testuję czy jest przycisk

josie gratujuję ząbka!!!!! :D U nas lada dzień (mam nadzieję) lewa górna jedynka wyjdzie... OBY!!!

Sunshine - super, że poprawa jest!!! :) a coś jeszcze dostała??

Muńka - oo dobrze, że mi o Dwóch Wieżach przypomniałaś!!! :) Znów będzie "hasło reklamy" hahaha
a KFC zazdroszczę! A dokłądnie zazdroszczę, że możecie zamówić!!! Bo ja nie mogę :( A Pizzę Hut bym zamówiła! Super Supreme na puszystym cieście mmmmmmmmmmmmmm
niestety do Pruszkowa nie dowożą :(

ok zamykam i patrzę czy zapisało ;)
aaaa działa :D:D:D:D dzięki Josie!!! ciekawe czy jak są multicytaty to też działa :p

Rysica- pytasz czy do jedzenia jeszcze cos oprocz tego sliczka dostala? czy z lekarstw cos jeszcze :sorry: do jedzenia juz nic tzn probowalam mleko ale nie chiciala, poszla spac i dopiero wypila swieze i jabluszko i chrupki wiec ok, a z lekarstw tez nic poza tym anty...
Munka- udanego wieczorku i nie objadaj sie za duzo na wieczor bo od tego 4litery rosna :-D aaaaaaa zapomnialam Tobie to nie grozi bo Ty szczypior :-D:-D:-D

Ja dzis drinkuje z Martini Rosso i jakis seansic z mezusiem ;-):-)

hellllloooooo, weeekend jest. Jak fajnie :) My jutro na basenik rano lecimy.

alijenka - po antybiotyku powinno szybko przejść. Trzymam kciuki

josie - no w końcu :) gratuluje zębiska. I życzę aby szybciej poszły niz nasze. Bo przebiły sie u nas 27 grudnia a jak wklejałam 2 dni temu zdjecia to dalej nie widziałyście zebisk u mojej przytulinki.

Muńka - a żeby ci to KFC w piekty poszło :) albo w cycki - co tam wolisz :)

Gratuluję apetytu dzieciaków. U nas też lepiej.

Dzis kupiłam w tesco na promocji jogurciki po 6 msc. I mała zjadła cały. Jak tak dalej bedzie jadła to skłonna jestem po zapas pojechać - puki sa na promocji :)

Dziś ruch na bb w trakcie reklam jak rozumiem?? :)

Sunshine no o leki mi chodziło ;) dzięki za odpowiedź tak szczegółową, następnym razem uściślę pytanie :p

Monika znowu nie chce jeść :/ ja nie wiem co to dziecko ma za organizm, i tak mało je i trzeba ją zmuszać, żeby na noc zjadło, rano też nie rzuca się na butlę, ehhhh
O dziwo dałaj jej pierwszy raz z niekapka znaczy smoczek zamieniłam na niekapek AVENT ten biały, miękki i popiła trochę, znaczy umie :)

Pochwaliłam się tymi wynikami wczoraj, posiew z pon i wtorku wyszedł jałowy, a badanie ogólne z dzisiaj wskazuje jednak na zakażenie :-(. Dobrze, że lab jutro czynne to powtórzymy badanie... Ehh :-:)-:)-(

Leni jogurcik dziś pierwszy raz dostała i znów akcja z plamami czerwonymi na buźce w trakcie jedzenia, a tak jej smakował. Ja już sama nie wiem od czego to jest :-:)-:)-(

Widzę, że towarzystwo rozśpiewane. Piłyście coś? ;-)

Najlepszego dla dzisiejszych jubilatów ;-)
w zwiazku z naszym dramatem z drzemkami dziennymi przeczytalam dzis artykul o spaniu, i bylo na pisane ze w 8 miesiacu to niektorym dzieciom juz nawet 1 drzemka wystarcza.... a ja mojego 3 razy probuje uspic... no ale tam pisali ze 2-4h snu w dzien a moj jednorazowo to najchetniej 20 min... musze chyba cos tu pozmieniac
Moja jak ma dłuższą drzemkę (nawet do 2 godzin) to też już więcej w dzień nie śpi. ALe dzisiaj np miała dwie krótsze...

Gratuluję ząbka! :tak:

Zmykam kąpać młodą, a potem wieczór filmowy z Władcą P. !! no i pierwszy raz od porodu zjem fast-fooda, bo zamawiamy KFC:-D:-D
Smacznego! :-)

Pochwaliłam się tymi wynikami wczoraj, posiew z pon i wtorku wyszedł jałowy, a badanie ogólne z dzisiaj wskazuje jednak na zakażenie :-(. Dobrze, że lab jutro czynne to powtórzymy badanie... Ehh :-:)-:)-(

Leni jogurcik dziś pierwszy raz dostała i znów akcja z plamami czerwonymi na buźce w trakcie jedzenia, a tak jej smakował. Ja już sama nie wiem od czego to jest :-:)-:)-(

Uuuu... :-(

Moja Zośka też ma chyba jednak jakieś uczulenie, bo z buźką było lepiej a znowu się zaogniło. Tylko na co? Żółtko?

reklama
He, he piosenki dobre u nas królują. Ja nie muszę wymyślać- mnie atrakcyjnych tekstów dostarcza Król Julian z Pingwinów z Madagaskaru. Same supermądre i wybitnie inteligentne teksty:-p
MsMickey masz talent, musisz koniecznie zapisywać i wręczysz córce na 18 pieśni na jej cześć;-)

josie ja tylko chciałam powiedzieć, że u nas jak szły zębochy to dziąsła prawie wcale nie były spuchnięte. Ani u góry ani na dole więc nie jest widać regułą, że muszą puchnąć (to apropo rozmowy sprzed kilku dobrych stron)

Claudette współczuję tych przebojów z moczem. U nas się w końcu wyczyściło i nie ma bakterii. A jak u Was z miedniczką? Wróciła już do swoich rozmiarów?

Iwon- widzisz ja się pojawiam a Ty znikasz bo weekend:sorry: Miło, że choć Ty jeszcze o mnie pamiętasz:rofl2:

Gratulacje dla 7-miesięczniaków!!!!
Muńka- proszę jak łatwo taki dzieć da się oszukać ale już niedługo włączy jej się przebiegłość i nie da się tak w konia robić:-D

Sunshine- zdrówka dla Aurelki!

Taki widok zastałam ostatnio jak zabrałam dziecko ze sobą do kuchni- rozłożyłam kołdrę coby na płytkach nie siedział i odwróciłam się dosłownie na minutkę:eek:

17012013378.jpg

Młoda moja teściowa też średnio reformowalna ale Twojej do pięt nie dorasta. Mówię do niej, że Julek zaczął wstawać to jak dziś przyszła to pierwsze co to na nogi go postawiła, bo przecież już można skoro SAM zaczął stawiać to ona już może to robić. Eh to samo było z siadaniem, aż zmniejszyłam liczbę wizyt bo nie dało się przetłumaczyć.

Co do najlepszych zabawek na świecie kupionych przez dziadków to mój tata kupił gdzieś na bazarze takiego psa co chodzi i szczeka, no i w sumie nie byłaby to dziwna zabawka choć do wieku niestosowna gdyby nie to, że oczy tego psa świecą się na intensywny żółty kolor:-D:-D:-D Muszę koniecznie zrobić zdjęcie w ciemnościach- padniecie. Całe święta miałam polewkę z tej zabawki i wszyscy się śmiali, bo to zwierz rodem z horroru. Doszłam więc do wniosku, że zostawię i będę miała czym straszyć- niekoniecznie moje dziecko:baffled::-D:-D

Do góry