He, he piosenki dobre u nas królują. Ja nie muszę wymyślać- mnie atrakcyjnych tekstów dostarcza Król Julian z Pingwinów z Madagaskaru. Same supermądre i wybitnie inteligentne teksty

MsMickey masz talent, musisz koniecznie zapisywać i wręczysz córce na 18 pieśni na jej cześć;-)
josie ja tylko chciałam powiedzieć, że u nas jak szły zębochy to dziąsła prawie wcale nie były spuchnięte. Ani u góry ani na dole więc nie jest widać regułą, że muszą puchnąć (to apropo rozmowy sprzed kilku dobrych stron)
Claudette współczuję tych przebojów z moczem. U nas się w końcu wyczyściło i nie ma bakterii. A jak u Was z miedniczką? Wróciła już do swoich rozmiarów?
Iwon- widzisz ja się pojawiam a Ty znikasz bo weekend

Miło, że choć Ty jeszcze o mnie pamiętasz
Gratulacje dla 7-miesięczniaków!!!!
Muńka- proszę jak łatwo taki dzieć da się oszukać ale już niedługo włączy jej się przebiegłość i nie da się tak w konia robić
Sunshine- zdrówka dla Aurelki!
Taki widok zastałam ostatnio jak zabrałam dziecko ze sobą do kuchni- rozłożyłam kołdrę coby na płytkach nie siedział i odwróciłam się dosłownie na minutkę
Młoda moja teściowa też średnio reformowalna ale Twojej do pięt nie dorasta. Mówię do niej, że Julek zaczął wstawać to jak dziś przyszła to pierwsze co to na nogi go postawiła, bo przecież już można skoro SAM zaczął stawiać to ona już może to robić. Eh to samo było z siadaniem, aż zmniejszyłam liczbę wizyt bo nie dało się przetłumaczyć.
Co do najlepszych zabawek na świecie kupionych przez dziadków to mój tata kupił gdzieś na bazarze takiego psa co chodzi i szczeka, no i w sumie nie byłaby to dziwna zabawka choć do wieku niestosowna gdyby nie to, że oczy tego psa świecą się na intensywny żółty kolor

Muszę koniecznie zrobić zdjęcie w ciemnościach- padniecie. Całe święta miałam polewkę z tej zabawki i wszyscy się śmiali, bo to zwierz rodem z horroru. Doszłam więc do wniosku, że zostawię i będę miała czym straszyć- niekoniecznie moje dziecko