reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Reklama :-) na pierwszej nie zdazylam,bo musialam kumpeli odpisac na gg i herbatke zrobic. Pojadlam sobie to smieciowe jedzonko,troche mi paszcze przypalilo,bo ostre...brrr... nie lubie,no ale i tak smakowalo,bo niezdrowe :-)

Claudette- oby sie nie potwierdzilo!

Sunshine- niech juz bedzie ten szczypiorek ;-) ale mam plan ujędrnic troszke cialko i postanowilam,ze po tlustym czwartku biore sie za siebie pod kątem fizycznym :-D

Rysica- to pieknie Ci Monia zjadla!!

Aylin - zdecydowanie wole w cycki! :-)

Maćku - dziekuje,pojadlam ;-)

Pamka - dziekuje za pocieszenie ;-) :p

hatszept - co u Was? Stesknilam sie!

Zazy tez chyba dawno nie bylo, hello?!?

Ostatnia edycja:
reklama
Pamka - niezły Twój agent :D:D:D Kiedy moja tak zrobi :p Moja dzisiaj dopiero przeszła w fazę bzyczka ;P
a z tym pieskiem to ja wiem jaki!!! Szymek miał dwa takie :p od babć dostał na gwiazdkę 2 lata temu, też im się oczy świeciły na żółto i wszystko było ok dopóki Szymkowi nie przyszło do głowy, żeby WŁAŚNIE w nocy włączyć :-D chyba pół godziny go uspakajałam!!! Już nie mówią o tym jak ja się przeraziłam słysząc w nocy nagle szczekanie psa i ryk Szymka, chyba nigdy tak szybko z łózka nie zeskoczyłam!!!

Muńka - noo pięknie zjadła, aż w szoku byłam :D

Muńka - a to na zdrowie, niech ci w cycki idzie :) Ja lubie ostre. Ale przez okres karmienie mój poziom tolerancji ostrych przypraw wyraźnie osłabł. Teraz carry w wersji extra strong by u mnie nie przeszło. Ale nadrobimy :)

hatszept zarobiona pewnie :)

mąż chrapie udając ze ogląda władcę. No cuż - pójde poczytać :) Służące na mnie czekają.

A własnie - kiedys wklejałyśćie linka do takich fajnych czapek robionych przez jakąś dziewczynę z bb. Takie sliczniaste były. Czy macie moze linka????

testuję czy jest przycisk

josie gratujuję ząbka!!!!! :D U nas lada dzień (mam nadzieję) lewa górna jedynka wyjdzie... OBY!!!

Sunshine - super, że poprawa jest!!! :) a coś jeszcze dostała??

Muńka - oo dobrze, że mi o Dwóch Wieżach przypomniałaś!!! :) Znów będzie "hasło reklamy" hahaha
a KFC zazdroszczę! A dokłądnie zazdroszczę, że możecie zamówić!!! Bo ja nie mogę :( A Pizzę Hut bym zamówiła! Super Supreme na puszystym cieście mmmmmmmmmmmmmm
niestety do Pruszkowa nie dowożą :(

ok zamykam i patrzę czy zapisało ;)
aaaa działa :D:D:D:D dzięki Josie!!! ciekawe czy jak są multicytaty to też działa :p

dzial dziala :tak: czasem tylko ostatnia linijke postu ucina bo nie zdazy zapisac

Pamka no wlasnie u nas zadnej opuchlizny. I czekam na zdjecie tego psa :szok::szok::szok:

alijenka my tez z rana na basenik :-) juz nie moge sie doczekac

Piszę na początku bo potem znów zapomnę - sto lat dla siedmiomiesięczniaków!!!!!

maćku - parę razy tylko mówiłam że mlody ma już dużo zabawek i wiele z nich nie nadaje się do użytkowania, ale jak widać nie mogę gadać ogródkami. Wprost nie bardzo bo K się ofuka. I tak jestem między młotem a kowadłem.
Teraz to i tak już mi emocje opadły, ale do południa to cała wnerwiona jeszcze byłam.
K wypił piwko, ja właśnie kończę drugi kieliszek wina. Idę się zaraz kąpnąć i w wyrku zacznę rozmowę. Albo się pohamiemy i dalej będzie jak jest, albo K zrozumie że musi mamie delikatnie zwrócić uwagę. Zrobię wszystko aby wybrał drugą opcję :-):-):-)
Będzie z korzyścią dla wszystkich......

pamkateż jestem mocno ciekawa tego pieska

josie ja też dziękuję za instrukcję odzyskiwania postów. A nie orientujesz się czy w wersji mobilnej na komórce tez ona jest? Bo dzisiaj właśnie chciałam odpisać z komórki i coś wcisnęłam nie tak i mi wszystko zeżarło :wściekła/y::wściekła/y:

Muńka - ja w niedzielę biorę wolne od małego i najpierw jade do Ikei po śpiworek do spania bo skurczybyk odkrywa się przeokrutnie a potem na basenik chcę skoczyć. Osttnia wypłata przede mną więc przez ten miesiąc chcę jeżdzić 3 razy w tygodniu. Zobaczymy na ile mi zapału wystarczy. Orbitrek stoi i ćwiczyłam na nim 4 razy dopiero.

A z wieści z frontu panelowego: młody zaczyna się wspinać po meblach, wczoraj złapał za uchwyt szafki otwieranej w dół i przykrył się drzwiami :-)
Raczkujemy już odrobinę, ale że szybciej jest się czołgać to ta opcja wygrywa jak na razie.
Dzisiaj usiadł zupełnie sam już bez podpierania się nawet jedną rączką. Ale byłam dumna z niego.
A postawiony na nóżkach nie chce usiąśc i sie mega głośno awanturuje.
Zębów i ich objawów nadal brak. A wypatruję kilka razy dziennie wciąż licząc na zakup sukienki, chociaż wolałabym spodnie :-).

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za życzonka w imieniu Antka :)
Dziś byliśmy u koleżanki tej co ma 3dni starszego dzieciaka i była w szoku jak zobaczyła A po miesiącu- po pierwsze, ze w końcu nie jest szczypiorkiem :D po drugie, ze bardzo energiczny i ponoć wygrzeczniał i nie wisiał mi cały czas na cycu : a jej mały się trochę A bał :D bo mój synek zabawki mu zabierał, chciał za włosy ciągnąć, ale oczywiście wszystko z miłości :D

Pamka super Julek stoi.

Claudette trzymam kciuki za jutrzejszy wynik.

Sunshine czasami jednak trzeba antybiotyk i mam nadzieje, ze szybko postawi Aurelke na nogi!
Aga kiedyz to nasi rówieśnicy się poznają?;-)
Uściski dla ANTKA od Gosi:-)
Antek przesyła Gosi buziaczki :* no i trzeba będzie poznać ich ze sobą :D

Co jeszcze miałam napisac hmmm, a nasza piosenka:

"Antosiu Antosiu chodź do mnie rączkę mi daj
prawą mi daj- lewą mi daj
i już się na mnie nie gniewaj :)

Pisalam w przerwie,ale G sie obudzila na mleczko. O dziwo nie chciala butli a przytulala sie do cyca,wiec dostala co chciala. Moze jej hipp 2 przestaje smakowac,bo jeszcze mieszam i teraz tylko daje jedna miarke 1.Obym sie mylila bo bedzie problem,a 2 jest w smaku niestety gorsza od 1 :-/

Pamka - no pieknie Twoje dziecie Cie zaskoczylo! Teraz co rusz ktoras z nas bedzie pisala o zaskokach maluchow ;-)

Mlodak - piekne postanowienie,3 razy w tygodniu,no no,kondycha urosnie ;-)

Wlasnie maz poszedl do G,bo zaczela znow marudzic i powiedzialam,zeby posmarowal jej dziasla. Wraca i mowi,ze juz czuc pod palcem zabki !!!!!!??????????????? Ale kurna to nie jest mozliwe,bo ja tez smarowalam i nie czulam...hmmm....ON CHCE SPODNIE!! musze uwazac,bo jest weekend i ma mozliwosc czestszego zagladania w buzke malej :-) moze juz czuc troche,ale na pewno nie widac,bo zagladalam...

Ostatnia edycja:
AAAAA bo zapomniałam - dziewczyny pełna podziwu jestem dla Waszych twórczości literackich. Oj pamiętam na obozach harcerskich jak się takie piosenki pisało :-D. Ubaw zawsze po pachy był.

A tak co do tej zabawki - pewnie nie uwierzycie, ale przez przypadek (naprawdę nie celowo) chwyciłam go za ogon chcąc pokazać go koleżance która przyszła. Ogon został mi w ręku a reszta dyndała na kabelku......:eek:
K powiedziałam że to Szymek zrobił bo pewnie by mi nie uwierzył że to niechcący wyszło.

reklama
Hej,
wpadłam napisać, że żyję ale co to za życie..tak się dzisiaj żle czuję, że głowa mała. Wymiotuję jak nie wiem co, mam dość:/
a jutro mamy jechać do koleżanki na urodziny, mam nadzieję, że przejdzie. U nas w końcu zima :tak: Ciesze się jak małe dziecko :zawstydzona/y:

Sunshine zdrówka dla Małej:tak:
Pamka super Julcio stoi :tak:
aga piosenka super ;) wszystkiego Najlepszego dla Antosia :-) i dla innych 7miesięczniaków ;-)

Munka narobiłaś smaka na KFC:-D

Claudette współczuję :-( oby to zakażenie przeszło bardzo szybko, trzymam kciuki.

Do góry