reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

A tak co do tej zabawki - pewnie nie uwierzycie, ale przez przypadek (naprawdę nie celowo) chwyciłam go za ogon chcąc pokazać go koleżance która przyszła. Ogon został mi w ręku a reszta dyndała na kabelku......:eek:
K powiedziałam że to Szymek zrobił bo pewnie by mi nie uwierzył że to niechcący wyszło.
:-D:-D:rofl2::laugh2::-D no to problem z glowy!!!
A tego restora chyba nie ma na kom, przynajmniej nie znalazlam

Agaundpestka koniecznie pokaz zdjecie nie-szczypiora!

Pola wracaj do formy, super ze i u was zima :-)

reklama
Młodak - aferę z tego zrób! że "o proszę jakie zabawki babcia dziecku kupuje, jeszcze by go prąd poraził!" :D

Muńka - faceci tak mają, że wyolbrzymiają :D nie będzie aż tak od razu, że je będzie nie wiem jak czuć :p i rzadko się zdarza, że dwa w tej samej chwili wychodzą, najczęściej jest dzień-dwa-pięć przerwy między tym jak jeden wyjdzie a jak drugi wyjdzie ;) ale pilnuj, żebyś sukienkę mogła poprosić

Munka pal licho z kondycja, ja chce schuść i ścięc :)
Nie daj sie wyrolowac z tymi portkaki. Idz posmaruj jeszcze raz i mow ze nic nie czujesz. A jutro wykrzyknij JEST ZĄBEK!!!

Rysica jesli seks nie poskutkuje to za Twoja rada zrobie afere :)))

He, he piosenki dobre u nas królują. Ja nie muszę wymyślać- mnie atrakcyjnych tekstów dostarcza Król Julian z Pingwinów z Madagaskaru. Same supermądre i wybitnie inteligentne teksty:-p
Jade ulicą, opony asfalt drą,
pingwiny jak zobaczą drzewo
na zawał u-m-rą...

:yes:

A tak co do tej zabawki - pewnie nie uwierzycie, ale przez przypadek (naprawdę nie celowo) chwyciłam go za ogon chcąc pokazać go koleżance która przyszła. Ogon został mi w ręku a reszta dyndała na kabelku......:eek:
K powiedziałam że to Szymek zrobił bo pewnie by mi nie uwierzył że to niechcący wyszło.
My też nie wierzymy ;-)

Polaa - zdrowka!

Rysica - taaaa...on czuje dwa u gory i dwa na dole!! hehehehe,to chyba po piwie :-D

Mlodak - to szybkiego schuścia i ścięcia życze!

Kolejna częsc wladcy za nami,pewnie za dwa tygodnie ostatnia :-) teraz pora spać,bo pewnie znow beda przeboje.

witam po małej przerwie :)
synuś nie dał mi zajrzeć na Bb, zołznik jeden:-p cały czas czekamy na te zęby i nic, żelem nawet w dzień teraz mu smaruję, bo bym nie przeżyła tych jęków... niestety obije mamy katarek, ja na pewno z przeziębienia, a on pewnie też, bo dużo kicha :( i mam dylemat czy jak ja będę brała Rutinoscorbin (karmię UU już tylko od 16 do 7 rano) czy wystarczy czy lepiej ten Cembion podać? i czy to nie będzie za dużo wtedy tej wit. C?

poza tym za mną nocka w salonie, a D z S sobie spiochali w sypialni, ale wcale nie wyspalam się bardziej, nie słyszałam, żeby D przychodził po mleko i o 1 byłam spr czy zyją:-D ciągle się budziłam, nawet potem D mi powiedział, że jak mały się obudził o 0.30 to słyszał, że ja też się na łóżku przewracam, a ja nawet młodego nie słyszałam ale chyba mój matczyny instynkt zadziałał :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA 7-MIESIĘCZNIAKÓW Z PRZEDWCZORAJ, WCZORAJ I Z DZISIAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULUJĘ ZĄBKÓW DLA JASIA I ANTOSIA!!!!!!!!!!!!

ZDRÓWKA DLA NIKOSIA I AURELKI!!!!!!!!!!!!

Władców obejrzałam tylko do ok. 21.30, bo padłam i zasnęłam:-D a wiecie, że oglądałam tą serię tyle razy, ale pierwszy raz zdarzyło mi się obejrzeć początek "Dwóch wież"?:tak:

co do piosenek to ja nie mam takiego talentu, nawet kosi kosi mi się myli, bo słyszałam tyle wersji, że zaczynam jedną a kończę drugą:-D ale twardo śpiewam, dlatego mój syn będzie miał wypaczony gust muzyczny:-D

jesli chodzi o soczki z cukrem własnej roboty to wiadomo, że z umiarem to spokojnie można podawać, cukier jest wszędzie i się go nie uniknie, ale ważne, żeby uważać na wszystko co jst z cukrem, żeby się nie kumulowało
a my mamy jablka od teściowej z cukrem, ale trzymam je na czarną godzinę :) czyli jak mi się nie będzie chcialo obierac kroić i gotować tych świeżych ;)

Pamka ach te babcie, moja to samo robi, Sergiusz raz jedyny się podciągnął w łóżeczku a ona go juz na nogi stawia :/

claudette powodzenia na badaniu&&&&&&&

Muńka mleczko 2 jest gorsze?? mój je Bebilon Pepti i dwójka jest slodsza, chyba dlatego tak chętnie przechodzi z cyca na MM

Katrina - ale faaajny kominek, ładnie tam macie :):):)

Zaza - wystarczy tej wit C z mleka! Na serio :) W ogóle to te witaminy sztuczne to o kant d*** potłuc, z mamusi mleka najlepsze!!! Albo wyciągane naturalnie a nie syntetyczne. Kiedyś czytałam książkę naukową o witaminach i minerałach i o różnicy między wpływem tych syntetycznych a naturalnych. Ja na przykład wolę naturalne, bo się wchłaniają prawie w całości i faktycznie przenikają do mitochondrium komórkowych a nie tylko do niektórych komórek organizmu jak syntetyczne...

Oki idę moją Miśkę położyć, bo patrzy na mnie znacząco ;) Rano o 8:30 się obudziła (o 3 mąż jej podał pedicetamol i znów pobudki nie było :) ) ja do niej idę rano a ta na 4 się kiwa :D i teraz też cały czas, tylko z koca musi zejść bo na kocu jej się kolanka ślizgają i nie może ich podciągnąć :p chyba jej koc zabiorę niech się na dywanie bawi ;)
ok idę ją położyć bo już pod stołem kabli szuka...

reklama
Witam,

ja na szybko bo nie było mnie troszeczke :zawstydzona/y: mamy mały klop rodzinny i sprawy mnie pochłonęły, potem spotkanie ze znajomymi no i oczywiście ta mała menda :-) na dodatek wysiadła mi lewa ręka , boli strasznie :no: na szczęście początki przeziębienia udalo się zdusić w zarodku :-)

nie wiem czy uda się nadrobić , ale spróbuje :tak:

puki co zdrówka dla wszystkich i sto lat dla 7-miesięczniaków :-)

o menda już wisi mi u nóg , ehhhhh

Do góry