witam po małej przerwie
synuś nie dał mi zajrzeć na Bb, zołznik jeden

cały czas czekamy na te zęby i nic, żelem nawet w dzień teraz mu smaruję, bo bym nie przeżyła tych jęków... niestety obije mamy katarek, ja na pewno z przeziębienia, a on pewnie też, bo dużo kicha

i mam dylemat czy jak ja będę brała Rutinoscorbin (karmię UU już tylko od 16 do 7 rano) czy wystarczy czy lepiej ten Cembion podać? i czy to nie będzie za dużo wtedy tej wit. C?
poza tym za mną nocka w salonie, a D z S sobie spiochali w sypialni, ale wcale nie wyspalam się bardziej, nie słyszałam, żeby D przychodził po mleko i o 1 byłam spr czy zyją

ciągle się budziłam, nawet potem D mi powiedział, że jak mały się obudził o 0.30 to słyszał, że ja też się na łóżku przewracam, a ja nawet młodego nie słyszałam ale chyba mój matczyny instynkt zadziałał
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA 7-MIESIĘCZNIAKÓW Z PRZEDWCZORAJ, WCZORAJ I Z DZISIAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJĘ ZĄBKÓW DLA JASIA I ANTOSIA!!!!!!!!!!!!
ZDRÓWKA DLA NIKOSIA I AURELKI!!!!!!!!!!!!
Władców obejrzałam tylko do ok. 21.30, bo padłam i zasnęłam

a wiecie, że oglądałam tą serię tyle razy, ale pierwszy raz zdarzyło mi się obejrzeć początek "Dwóch wież"?
co do piosenek to ja nie mam takiego talentu, nawet kosi kosi mi się myli, bo słyszałam tyle wersji, że zaczynam jedną a kończę drugą

ale twardo śpiewam, dlatego mój syn będzie miał wypaczony gust muzyczny
jesli chodzi o soczki z cukrem własnej roboty to wiadomo, że z umiarem to spokojnie można podawać, cukier jest wszędzie i się go nie uniknie, ale ważne, żeby uważać na wszystko co jst z cukrem, żeby się nie kumulowało
a my mamy jablka od teściowej z cukrem, ale trzymam je na czarną godzinę

czyli jak mi się nie będzie chcialo obierac kroić i gotować tych świeżych
Pamka ach te babcie, moja to samo robi, Sergiusz raz jedyny się podciągnął w łóżeczku a ona go juz na nogi stawia :/
claudette powodzenia na badaniu&&&&&&&
Muńka mleczko 2 jest gorsze?? mój je Bebilon Pepti i dwójka jest slodsza, chyba dlatego tak chętnie przechodzi z cyca na MM