Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej baby!
Podjęłam decyzję - zaczynam się odchudzać
Jutro spokojnie usiądę i zrobię plan działania, bo bez tego wszystkie moje próby są g...o warte. Będzie ścisła dieta + siłka. Na wakacje zamierzam wskoczyć w swoje sexi ciuszki sprzed dwóch lat 

Pamka pampki kupiłam w carefourze
Przeginka, że musisz tyle pracy do domu zabierać!
Zaza a Ty już nie karmisz UU w nocy? Kurcze, jak ja nie mogę się doczekać - mąż już gotowy na nocne dyżury tylko młody jeszcze nie
Muńka a którą Śnieżkę oglądałaś? Bo jest ta z Julią Roberts i z Kristen Stewart? Ja oglądałam tą pierwszą i podobała mi się
Dobrze że masz wsparcie w mężu, u nas M. też niejednokrotnie ratował sytuację ;-)
Sunshine to chyba faktycznie mogły być truskawki. Myślę, że jednak takie w deserku a w kaszce to spora różnica - w kaszce truskawek pewnie tyle, co kot napłakał
;-)
Waris i jak tam dzień, dałaś małej odespać? ;-)
Kasia.natka witaj! :-)
Aylin miłego pobytu! :-)
Claudette podsunęłaś mi super pomysł z tym kisielem, dzięki :-)
Rysica przesyłam buziaki, żeby dołek szybko minął
Podjęłam decyzję - zaczynam się odchudzać
Jutro spokojnie usiądę i zrobię plan działania, bo bez tego wszystkie moje próby są g...o warte. Będzie ścisła dieta + siłka. Na wakacje zamierzam wskoczyć w swoje sexi ciuszki sprzed dwóch lat 

Pamka pampki kupiłam w carefourze
Przeginka, że musisz tyle pracy do domu zabierać!
Zaza a Ty już nie karmisz UU w nocy? Kurcze, jak ja nie mogę się doczekać - mąż już gotowy na nocne dyżury tylko młody jeszcze nie

Muńka a którą Śnieżkę oglądałaś? Bo jest ta z Julią Roberts i z Kristen Stewart? Ja oglądałam tą pierwszą i podobała mi się
Dobrze że masz wsparcie w mężu, u nas M. też niejednokrotnie ratował sytuację ;-)
Sunshine to chyba faktycznie mogły być truskawki. Myślę, że jednak takie w deserku a w kaszce to spora różnica - w kaszce truskawek pewnie tyle, co kot napłakał
;-)Waris i jak tam dzień, dałaś małej odespać? ;-)
Kasia.natka witaj! :-)
Aylin miłego pobytu! :-)
Claudette podsunęłaś mi super pomysł z tym kisielem, dzięki :-)
Rysica przesyłam buziaki, żeby dołek szybko minął

:-)