reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Hej baby!

Podjęłam decyzję - zaczynam się odchudzać :crazy: Jutro spokojnie usiądę i zrobię plan działania, bo bez tego wszystkie moje próby są g...o warte. Będzie ścisła dieta + siłka. Na wakacje zamierzam wskoczyć w swoje sexi ciuszki sprzed dwóch lat :cool2::rolleyes:

Pamka pampki kupiłam w carefourze :)
Przeginka, że musisz tyle pracy do domu zabierać!

Zaza
a Ty już nie karmisz UU w nocy? Kurcze, jak ja nie mogę się doczekać - mąż już gotowy na nocne dyżury tylko młody jeszcze nie :sorry2:

Muńka
a którą Śnieżkę oglądałaś? Bo jest ta z Julią Roberts i z Kristen Stewart? Ja oglądałam tą pierwszą i podobała mi się :sorry2:
Dobrze że masz wsparcie w mężu, u nas M. też niejednokrotnie ratował sytuację ;-)

Sunshine to chyba faktycznie mogły być truskawki. Myślę, że jednak takie w deserku a w kaszce to spora różnica - w kaszce truskawek pewnie tyle, co kot napłakał :sorry2:;-)

Waris i jak tam dzień, dałaś małej odespać? ;-)

Kasia.natka witaj! :-)

Aylin miłego pobytu! :-)

Claudette podsunęłaś mi super pomysł z tym kisielem, dzięki :-)

Rysica przesyłam buziaki, żeby dołek szybko minął :happy2:

reklama
Munka, u nas taki sam dzień "jedzeniowo"...nic oprocz mleka i chrupek nie wchodziło :/ ale mam diagnozę na to! ząbki na bank!!!
i Kochane Warszawianki - miłego spotkania w czwartek...:baffled::-):-D
A tu ciekawy link o zywieniu dzieci od 1 do 3 roku zycia :)
Instytut matki i dziecka | Strona główna

miałam wkleić tego samego linka, bo chcę kupić tą książkę, tylko jeszcze nie wiem gdzie:-) edek - właśnie zajarzyłam, że to jest za darmo :-D

u nas też raczej na 100% zęby, bo chyba dolna jedynka jest tuż tuż:-)

A co do spotkania....szkoda, że pracujesz:baffled: ale jakbyś zrobiła sobie wagary, to wiesz gdzie uderzyć:-D

Waris - teściom od Gabi wysłaliśmy kartkę z odciskiem dłoni i książeczki z aforyzmami dla babci i dziadka. Moim rodzicom damy w przyszły weekend wspólny prezent od Gabi i siorki synka - kalendarz z ich zdjęciami i odciski dłoni na kartce:-)

Iwon - oglądaliśmy właśnie tą Śnieżkę z Julią i jak dla mnie straszne dłużyzny i historia zmieniona i wymyślona trochę na siłę, ale wiadomo - kwestia gustu. Za to ta z Kristen mi się podobała :tak:

Ostatnia edycja:
T
Aga a w jakim wieku jest Kubuś, że zmieścił się w łóżeczku? :-D
4latka, ale należy do raczej małych dzieci :) nikt mi już nie powie poco łóżeczko obniżałam :D

I co wymyśliłyście na jutro dla babć?
Ja zrobiłam laurkę za młodą na której odrysowałam jej rączki i podpisałam
"Z okazji Dnia Babci
daję Ci szkic moich łapci". Na przodzie laurki wkleiłam małej zdjęcie. Zobaczymy co na to babcia..
No to ja pierwsza pisałam o Dniu babci i tak myślałam, ze w końcu nic nie mamy :( myślałam, ze coś kupię w galerii, ale nic nie trafiłam :( teraz mi smutno :(

Iwon a no nie dałam małej zołzie spać za długo w ciągu dnia. Pierwsza drzemka trwała godzinkę a druga dwie i tyle.

Aga to zrób coś odręcznie w imieniu A., przecież liczą się intencje a nie dobra materialne ;-)

Wybaczcie ale muszę spadać, mąż wrócił z pracy, jak byłam po południu to żadnej nie było, eh..
Dobrej przespanej nocki pa pa

No to pewnie Cię zaskoczę, ale nie ma u nas żadnego z wymienionych przez Ciebie sklepów :sorry2: Jakiś czas temu, jak byłam na diecie Dukana szukałam i nie znalazłam. Ale poszukam znowu - może coś się zmieniło...
kupic ci??

Warszawianki a gdzie wy sie w czwartek spotykacie? i o której? bo moze bym dołaczyła.... ale watpie :(

Iwon - powodzenia w dietce - ja tez musze dołaczyć.

Waris - jak chcesz to ci pajace moge kupic. U nas po 35 są.

Nie, nie, nie, nie zgadzam się :crazy: Wszystkie się spotykają, tylko mnie to jak zawsze omija, bo z tej cholerne.j północno-zachodniej Polski wszędzie daleko :baffled:
:sorry2:

Claudette- jak najmniejszego bolu dla Lenki :tak: i dobrze wiedziec jak kisiel sie robi :sorry2: Ja to nawet nie wiedziala, ze mozna dziecia juz podac, a taki z torebki tez???
Aylin- baw sie dobrze w miare mozliwosci i korzystaj z wolnego i sie wyspij :-):tak:
Iwon- wytrwalosci w odchudzaniu!!! trzymam &&&&&&&&
Rysica- tule :tak:

A ja dzis bylam u fryzjera a co :-)

reklama
Muńka czekamy z Gochą w czwartek:-)
Waris jeśli tylko się uda oczywiście też:-):-):-)
Jeśli tylko pojadę na jakieś zakupy to kupię te pajace. W smyku obok mnie są tylko te po 55 zł.

Aga zrób jakiś odcisk lapki ja też tak chyba zrobię. Myślicie, ze jakimi farbami najlepiej? Mamy akwarele, gwasze (plakatowki czyli) i akryle. Z tym, ze tylko akwarele tutaj więc byłoby najlepiej ... coś się zaprojektuje ;-)
Moja mama do tej pory trzyma moje laurki :-)

Niedawno robiłam taki odcisk dłoni Gosiaka w glince. Zestaw do zakupienia w empiku. Potem do piekarnika na pół chyba godziny i gotowe. Można pomalować.

Ten dzień babci to jutro czy dziś???

Aha i dzisiejsza Gocha na spacerze w nowym kombinezonie;-)

edek
Aylin u mnie na kwadracie :-) no byłoby zarabiscie gdybyś dotarła:-):-):-)

Załączniki

• 2013-01-20 15.40.01.jpg
    2013-01-20 15.40.01.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 51
  • 2013-01-20 14.43.37.jpg
    2013-01-20 14.43.37.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Do góry