reklama
Muńka a dokąd jedziecie?
do Poznania na roczek mojego chrześniaka :-) i tym samym spędzimy tam weekend
agaundpestka
Fanka BB :)
Witam
3 noc, a w sumie wieczór z rzędu młody budzi się około 22ej i godzinę marudzi, zasypia dopiero jak się z nim położę, ale nie narzekam, bo spał znowu do 4:30
dla mnie to ful-wypas 
Mamy pożyczone sanki więc po drzemce idziemy na nie
Piątka od Antka dla Sergiuszka
ale będę jutro na mieście, więc będę patrzeć za pajacami.
A Szymek jest niesamowity z tym zasypianiem!!
a swoją drogą powinien być nadzór co jest sprzedawane w sklepikach szkolnych.
Mamy pożyczone sanki więc po drzemce idziemy na nie
Piątka od Antka dla Sergiuszka
Nie było chłopięcychAga kupilas mi te pajace? Bo ja chcialam wlasnie rozm.80
A Szymek jest niesamowity z tym zasypianiem!!
Proszę jaki mądry chłopaczekWiecie, co zrobiło moje starsze dziecko? Miał zbierać kasę na wakacje i odkładać ją w specjalnym portfeliku. Zaglądam dziś do tego portfela, a tam zero bilonu, zostały tylko papierowe, a miał chyba z 8 złociszy. Przyznał się, że codziennie brał sobie do szkoły po złotówce i kupował cukierki
I na co było to całe zamieszanie ze zdrową dietą, badaniami, warzywkami, jak moje dziecię mi sabotaż robiło![]()
Kasienka_
Ano jestesmy zdrowi
oskrzela czyste gardelko normalne jeszcze katarek zostal ... i sciagac trzeba ... do zlobka idziemy we wtorek bo nam lekarka powiedziala ze w poniedzialek nie nalezy dawac dzieci po chorobie ani do zlobkow ani do przedszkola ani do szkoly, bo w poniedzialek wszystkic chore szkraby z weekendow sa jeszcze w szkole bo rodzice dopiero gonia z nimi do lekarza po pracy ... i cos w tym jest ostatnim razem w poniedzialek poszlismy zaraz po chorobsku i sie doprawil na maksa... ale ja bym chciala zeby nie chorowal ...
Zaza ano od wczoraj czatowalam na urodziny Twojego bo sie po moim urodzil
Josie milej pracy
Rysica moze zeby
Mlodak ja tez chce zeby moj tak zasypial ... rany tak to tylko zasypia przy butli na noc ... a w dzien kooooosmos
Muńka Gabi moze chce inny kolor kubeczka
Iwon Twoj syn rosnie po prostu na zaradnego mezczyzne
Aga udanego spacerku
MsMickey moze zmienisz zawod
zaczniesz pisac teksty do piosenek 
Butterfly wspolczuje nocki ...
Maćku Muńka Rysica dobrze sugeruje my zmienilismy kiedys 3 na 4 i przestal przesikiwac ... no chyba ze macie juz 4 to wtedy trzeba szukac innej przyczyny
u nas co prawda jedna pobudka ale za pozno poszlam spac
dzisiaj sie do meza plecam odwroce
coby sie wyspac
Zaza ano od wczoraj czatowalam na urodziny Twojego bo sie po moim urodzil
Josie milej pracy
Rysica moze zeby
Mlodak ja tez chce zeby moj tak zasypial ... rany tak to tylko zasypia przy butli na noc ... a w dzien kooooosmos
Muńka Gabi moze chce inny kolor kubeczka
Iwon Twoj syn rosnie po prostu na zaradnego mezczyzne
Aga udanego spacerku
MsMickey moze zmienisz zawod
Butterfly wspolczuje nocki ...
Maćku Muńka Rysica dobrze sugeruje my zmienilismy kiedys 3 na 4 i przestal przesikiwac ... no chyba ze macie juz 4 to wtedy trzeba szukac innej przyczyny
u nas co prawda jedna pobudka ale za pozno poszlam spac
Kasienka - to super, że oskrzela czyste! i niezła teoria z tym poniedziałkiem. Gabi już od dawna nosi 4, więc na pewno nie chodziło o wielkość, myślę, że może jej się jakoś podwinęła, albo mamusia źle założyła...hhmmm... albo tatuś:-)
agaundpestka
Kasienka no to super, ze choroby w końcu odpuściły i trzymam kciuki, aby powrót do żłobka był już bez chorób 
Munka to jaki Wy ten kubeczek mieliście?
MsMickey
Kasienka świetnie, że Szogun zdrowy:-):-):-) może dalej szaleć;-)
Pamiętacie piosenkę o szczotkowaniu zębów?
Więc dzisiejsza inspiracja spacerowa, na tą samą melodię:
Gocha, Gocha, eh, Gochania, o! o! o!
Dosyć mam spacerowania, o! o! o!
Kółka kręcą w lewo, w prawo, o! o! o!
Lecz do przodu nie chcą żwawo! o! o! o!

Kasienka no to super, ze choroby w końcu odpuściły i trzymam kciuki, aby powrót do żłobka był już bez chorób
Lovi
MsMickey - powalasz :-)
Kasienka - Gabi w środę cały dzień wywalała jęzor!

reklama
zaza26
Maćku Muńka u nas ostatnio kilka nocy z rzędu było mokrych, więc zamieniłam pampersy Activ baby 4 na dady 4 i już pielucha nie przemaka, dady są ciut większe
w ogóle to ja się zastanawiam co ja zrobię jak to moje dziecko na prawdę przytyje, bo teraz waży ok.8kg a pampersy, które są od 7kg przemakają
Mlodak ten mój to musi być bujany do spania, więc takie zasypianie byle gdzie jest największym marzeniem
Kasienka bardzo się cieszę, że Nikoś zdrowy wreszcie
Rysica u mnie lodówka świeci pustkami, ale jakieś tam mięso w zamrażalniku zawsze mam na szczęście, tylko reszty brakuje
i z tego powodu wczoraj pokłóciłam się z D, bo powiedziałam, że ziemniaków nie ma, ale sama sobie z młodym po nie pójdę (do garażu) a on niech kupi surówkę jak będzie wracał z pracy... a on na to oburzonym tonem, że nigdzie nie jedzie, jak wroci to się wykąpie i dopiero pojedzie do sklepu (fakt wraca z roboty czorny, ale nie on jeden z prosto z roboty do sklepu wchodzi), więc strzelilam focha i powiedziała, że fajnie, że ma w d..., że ja będę głodna
a dzisiaj proszę - ziemniaki przed pracą sam przytargał i smsa wysłał z zapytaniem jaką suróweczkę chcę

w ogóle to ja się zastanawiam co ja zrobię jak to moje dziecko na prawdę przytyje, bo teraz waży ok.8kg a pampersy, które są od 7kg przemakają
Mlodak ten mój to musi być bujany do spania, więc takie zasypianie byle gdzie jest największym marzeniem
Kasienka bardzo się cieszę, że Nikoś zdrowy wreszcie
Rysica u mnie lodówka świeci pustkami, ale jakieś tam mięso w zamrażalniku zawsze mam na szczęście, tylko reszty brakuje
i z tego powodu wczoraj pokłóciłam się z D, bo powiedziałam, że ziemniaków nie ma, ale sama sobie z młodym po nie pójdę (do garażu) a on niech kupi surówkę jak będzie wracał z pracy... a on na to oburzonym tonem, że nigdzie nie jedzie, jak wroci to się wykąpie i dopiero pojedzie do sklepu (fakt wraca z roboty czorny, ale nie on jeden z prosto z roboty do sklepu wchodzi), więc strzelilam focha i powiedziała, że fajnie, że ma w d..., że ja będę głodna
a dzisiaj proszę - ziemniaki przed pracą sam przytargał i smsa wysłał z zapytaniem jaką suróweczkę chcę

![]()