reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Isis - miłego pobytu w Karpaczu. Ja z pobytu tam pamiętam chyba najbardziej anomalię grawitacyjną i żaby na talerzu (1 raz jadłam) :rolleyes2: Baw się tam dobrze...
Aro zabiera dziś do pracy lapka - więc będę mogła co najwyżej Was trochę podczytywać z telefonu :-(
Będzie dziś ciężko - nastrój mam jakiś dziwny (chyba dołek pogodowo - samotnościowy). I bolą mnie żebra (co ja w nocy robiłam?). Ech, telewizorze - przyjacielu...
Miłego dnia Dziewczyny. Wizytki - &&&.

reklama
Cześć:-)

Widzę, że wraz z końcem tygodnia spada aktywność forumowa czerwcowych mamusiek:tak:

Pszczoły spią, ale słyszę, że jedna juz sie kręci, więc zaraz się skończy moja wolność.
Dzięki za miłe słowa o moich córeczkach- wiem, że są cudowne ale i tak kocham jak spią:-D

Fioleciku- miałam Ci napisać, że moja Zosia też przy 3,5 roku wazy 13kg:sorry2: Jej niespełna dwuletnia siostra, o gLowę niższa waży 14kg:sorry2:. Zosia je strasznie mało- Marysia po niej dojada:-D

Pogoda dzisaj znowu do bani- znowu leje. Coś czuję, że koledzy męża, a może i on sam będą mieli robote przy wypompowywaniu wody z piwnic. Bo w Grajewie większe roztopy i zaraz ludzie pozalewani. Nasz blok na szczęście na górce:tak:.

Muszę wziąć sie wreszcie za układanie swoich ciuchów, bo juz mi się z szafy wywala, a i tak w połowę nie wchodzę już :cool2: Moja kochana siostra wysłała mi wczoraj paczkę z sukienkami ciążowymi- uwielbiam tą kobietkę!!!!!!!!!!!:-):-) Może coś wybiorę na sobotnie wesele i nie będe musiała zakładać babciowej satynki:tak:

O , nieeeeeeeeeee! Właśnie poszłam kawę sobie zrobić, a tu puszka pusta:no2::hmm: I co ja teraz biedna zrobię? Może spróbuję z fusiastą? Najwyżej pawik będzie:dry:. Nie to, żebym za nim tęskniła:-D

Isis- miłego pobytu kochana, odpoczywaj i baw się dobrze:tak:

Paulunia- na pewno u lekarza wszystko będzie dobrze:tak: Juz trzymam kciuki! Za inne mamusie oczywiście też.

Witam :tak:

Isis, Miłego odpoczynku, bawcie się dobrze :tak:

Paulunia, Kciuki zaciśnięte, będzie dobrze

Dmuchawiec, Ty masz wesoło w domku z tymi kochanymi córeczkami :-)

Dziewczyny co ja mam zrobić z tym moim ciśnieniem??? Dwa razy już zemdlałam dzisiaj poszłam siusiu i w minutę zlana potem , ciemno przed oczami--kurcze już nie wiem co mam robić. Baję się że stanie się to jak np. jadę samochodem :-( Tfu Tfu oby nie , ale coraz częściej mi się to zdarza :wściekła/y:

Korba pojęcia nie mam co Ci poradzić:no: A z czego to się bierze- masz jakieś podejrzenia? Leki jakies bierzesz?

Moja Marysia pokazała na dziewczynkę na Twoim ciążowym suwaczku i mówi :to zosia:-D

Korba pojęcia nie mam co Ci poradzić:no: A z czego to się bierze- masz jakieś podejrzenia? Leki jakies bierzesz?

Moja Marysia pokazała na dziewczynkę na Twoim ciążowym suwaczku i mówi :to zosia:-D

Właśnie nic nie biorę, żadnych leków... siedzę teraz i dochodzę do siebie:tak:

Marysiu tak to maleńka Zosia:tak:

Właśnie nic nie biorę, żadnych leków... siedzę teraz i dochodzę do siebie:tak:

Marysiu tak to maleńka Zosia:tak:

:-D:-D

Może niskie ciśnienie atmosferyczne jest winowajcą, a może za mało jesz? Mnie się słabo robi, gdy jestem głodna-czyli gdy mniej więcj co dwie godziny czegoś nie zjem.
No nie mam innych pomysłów. A lekarzowi o tym mówiłaś?

hej dziewczyny
ja nie wyspana, młody do mnie przylazł w nocy i ciągle mi przeszkadzał, bo on ma manię ciągania za włoski - albo fetyszysta, albo będzie fryzjerem ;-)
u nas "pizga jak w kieleckim" ;-) jak to się ładnie mówi - wichura okropna

no i czekam na pawika, bo mnie zbiera

dmuchawcu ufff cieszę się że nie on jeden
wszystkie spodnie dobre na długość zjeżdżają mu z tyłka, ciekawe jak to będzie latem, bo w zeszłym roku nosił jeszcze spodenki na roczne dziecko

dmuchawcu ufff cieszę się że nie on jeden
wszystkie spodnie dobre na długość zjeżdżają mu z tyłka, ciekawe jak to będzie latem, bo w zeszłym roku nosił jeszcze spodenki na roczne dziecko

U nas to samo- spodnie kupuje tylko z regulacją w pasie, wszystko inne spada Zośce z tyłka. A latem wchodziła w spodenki na 9 miesięcy:sorry2:

witam się i ja :)pogoda paskudnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Korba
, a jak u Ciebie z krwią? może masz lekką anemię i stąd zawroty? a jakie masz ciśnienie?

reklama
Hej, nie nadrobię za dużo do czytania a mało czasu na wszystko, jak pójdę na l4 to pewnie będę miała więcej czasu.
U mnie po staremu pracuje jeszcze luty zaczynamy od wizyt u lekarzy począwszy od alergologa a skończymy na okuliście.

Do góry