dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Korba- to faktycznie strasznie niskie. Nie wiem czy kawa to dobre rozwiazanie, niby podnosi ciśnienie, ale tylko na jakiś czas. Po tym czasie ciśnienie gwałtownie spada i potrafi byc jeszcze nizsze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zerknij na swój suwaczeknissanka- nie do biometrii płodu używa się obw. głowy, brzucha, średnicy głowy, dł, kosci udowej i czasem jeszcze ramiennej i to wystarczy![]()
Isis udanego wypoczynku
Dmuchawiec moja ma 3lata i waży 15kg... trochę dużo, ja ją stopuje ale dziadkowie... jak to dziadkowie.

no ja się wkurzyłam a co dopiero ona
mi jak ktoś coś opowiada na temat ciąży i noworodka to ja od razu ucinam i mówię że ja juz jedno dziecko urodziłam i prawie wychowałam to wiem jak wygląda poród i pierwsze dni po ludzie to nieraz naprawdę nie maja za grosz taktu opowiadać ciężarnej jaki to cięzki jest poród no ludzie