Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale takie ciśnienie jest całkiem przyzwoite, troszkę wyższe niż norma ale w granicach normy. Postaraj się ograniczyć myślenie o ciśnieniu,po prostu łykać tabsy i mierzyć ciśnienie jak lekarz kazał, bo myślenie i analizowanie i nakręcanie się tylko ciśnienie podnosiDziewczyny jak myślicie po ilu tabletkach ciśnienie powinno się unormować? Przed chwilą rozmawiałam przez tel i czuje że coś nie tak... usiadłam odpoczełam a tam 131/80 :/
Może na kawkę wpadniesz? A moja dobra znajoma nosiła pod koniec ciąży rozmiar 80H
Olej babę kochana, ja tak jak Wy nie raz już słyszałam słowa " o kurcze druga córa, szkoda że nie synek itd...itd.... Nie możemy się tym przejmować. My nosimy dzieciaczki pod serduszkiem i bardzo je kochamy czy są dziewczynkami czy chłopcami!!!!!!!!!! 

Nie lubię takiej pogody!!!
Stwierdził, że to Maciej pełną gębą
Dziewczyny co ja mam zrobić z tym moim ciśnieniem??? Dwa razy już zemdlałam dzisiaj poszłam siusiu i w minutę zlana potem , ciemno przed oczami--kurcze już nie wiem co mam robić. Baję się że stanie się to jak np. jadę samochodem :-( Tfu Tfu oby nie , ale coraz częściej mi się to zdarza![]()
Dziewczyny mam prośbę.... w tel nie mam internetu... i gdyby tfu tfu skoczyło mi ciśnienie i wylądowałabym w szpitalu nie mam jak was o tym poinformować. Czy któraś z Was jest chętna na wymianę nr tel?
Aaaa moja zdolna teściowa wczoraj stwierdziła że ciśnienie mi skacze od pogody i mam tabletek nie brać lub mierzyć ciśnienie przed każdym wzięciem i jak jest po niżej normy to odpuścić
Tylko że ona nie rozumie tego że ciśnienie w każdej chwili może mi podskoczyć bez leków i nawet nie będe o tym wiedziała bo przeciez nie mierze ciśnienia co 5 min. Heh :/
Dzień doberek Laaseczki.
Zacznę od narzekania, zwłaszcza na pogodę. Leje niemiłosiernie, chyba już wolę ten śnieg i mróz. Spałam całą noc od 22, nawet kot mnie nie zbudziła i na siku nie wstałam a czuję się tak jak bym 3 dni nie spała. Do tego zgaga mnie piecze i niedobrze mi okropnie
Ok, żale wylane.
dzisiaj znow mi strasznie smutno, wiecie jak pani w przedszkolu zareagowała na wiadomosc, ze bede miala drugiego syna? powiedziala, ze mi strasznie wspolczuje i miala mine jakby to byla prawdziwa tragedia, to juz drugi raz mi tak ktos powiedzial i to w dodatku w momencie jak zaakceptowalam płeć dziecka, teraz znow mam straszny nastrój i myśle o tym.. i znow mam nadzieje, ze na usg wcale nie widac siusiaka, chociaz sama widzialam...........
Wenusjanka- Ty z Ełku? To blisko mamy do siebieMoże na kawkę wpadniesz? A moja dobra znajoma nosiła pod koniec ciąży rozmiar 80H
![]()
Będę kupować 2 namioty cyrkowe i zszywać.Jejku, to mnie dosłownie przeraziłaś, tyle waży mój 6,5 latek przy 130 cmWenusjanka to naprawde szczypiorek z corki:-) Moja ma ponad 4 lata i wazy 22. Wszyscy mysla ze ona ma z 7 lat bo jest wysoka ma pewnie ze 117cm. Szkoda ze rozumkiem jest jak 7 latek:-)

???
Nie usiedzą dłużej niz potrzeba na zjedzenie obiadu
Cięgle biegają, budują szałasy, układają tory dla zmyslonych pociągów, skaczą ze "skał" itp. Pomysły to chyba akurat po mamusi

Ciesze się, że sie tak dogadują. Jak broją to razem, nie moga życ bez siebie
Bójki niestety tez sie zdarzają.