reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja porodu się obawiałam :-) ale nie że panicznie się bałam ...podchodziłam ze spokojem :-D Skurcze co 6 minut a ja na BB pisałam że zaczynam rodzić , po czym poszłam pod prysznic pod ciepłą wodę :-D A sam poród dobrze wspominam :-)

Papitka Ja bym chciała mieć 2jkę ...ale raczej się nie zdecyduje :-) Ja też mam rozstępy na cycolinkach :-D a brzuch mam już ładny . Skórs mi wisiała z początku ale po miesiącu było ok ;-)
23may w Olk rodziłaś ??

reklama
witam dziewczyny:)
Papieska-
Ją po zastrzykach anty źle sue czułam. Na poród nastawilam się pozytywnie ale było tragicznie
23may-pomysł z pościelą fajny
magda-ją tęsknię za czasami kiedy byłam w ciąży wszystko było łatwiejsze no i te słodkie kopniaki dzidzi
milena-ją też mam brzuch ładny :)

u nas zimno ale słoneczne, wiem bo j6z musiałam już wyjść z domu ale spokój bo Kevin już w szkole

Ostatnia edycja:
Hejo :) Nikola wszamala mleko z jedna miarka kleiku kukurydzianego. Troche sobie ze smoczkiem nie mogla poradzic bo dalam jej ten trojprzeplywowy ale i tak ustawilam zeby najmniej sie lalo. W tamtym co miala wczesniej 10 razy ssala poczym dopiero lyknela wiec to nie mialo sensu. Zjadla 170ml z czego jakies 20ml wylalo jej sie bokami haha :D słodko wygladala.

23may
moze ja tez w sobote zaproponuje to mojemu ?? Haha, musze zobaczyc jego mine :D:D u nas juz sniegu brak, slonce swiecie ale widze ze sie chmury zbieraja. I halny wieje :wściekła/y:
Papitka z Kubulkiem nadal dobrze?? Super ze z brzuszkiem juz w porzadku :) A tak sobie liczylam to miedzy hipp a bebiko jest tylko 6zl roznicy wiec tragedii nie ma :)
wampi porody mialas ekspresowe :) gdybym wiedziala ze tak szybko mi pojdzie zdecydowalabym sie na SN
Magda mi bezsenne noce zaczely sie trzy dni przed porodem.. Szłam spac przed 1 a wstawalam o 4:40 czasami o 5:20..
Milena, 23may gdzie rodzilyscie? Krk czy Olk?

Ja miałam moment w ciąży że chciałam CC , ale potem nastawiłam sie na SN i tak też było . Choć w trakcie porodu prosiłam lekarza o CC:-D:-D:-D:-D

W Olkuszu rodziłam

U mnie wieje jak nie wiem;// brr A muszę popołudniu wyjść do sklepu , zupełnie zapomniałam o prezencie , jutro syn siostry ma roczek

Magda tez tak miałam w ciąży że nicka nieprzespana a mi sie spać nie chce. Podobno to organizm sie przygotowuje do nieprzespanych nocek przy dziecku a raczej psychika sie tak nastawia automatycznie.
Milena też bym chciała ale chyba zostane młodą mamą przy jednym dziecku :-D
Niunio śpi a ja mam chwile dla sb zasnął w wózku. Bujałam bujałam położył sie buziaka pieluchą przykrył i zasnął. Mój A dzisiaj nocował u mnie ale o 9 mamusia zadzwoniła i poleciał no kurde no. Nie chce z nami to niech spada już mam dosyć.:wściekła/y:

Papitka Ja bym chciała , ale teraz nie . Potem już będzie duża różnica wieku , odzwyczaję się od pieluch więc też zostanę przy Natalii tylko . Chyba że coś kiedyś mi się w głowie poprzewraca ; )) Mój P też taki ''cycek mamy'' ( wiadomo po kim Natka taki cycek ;P ) tylko że ona go woła tylko po wypłacie :wściekła/y:

Ale u nas wieje , aż gwizda brrr ;/ wyjde do sklepu to łeb mi porwie :-D:-D

reklama
hahaha , wzieło mnie na wspomnienia :-D:-D:-D
P po wizycie jakoś w 20-22tyg ciąży i był na USG jak poznaliśmy płeć Natalii ...( a wtedy pierwszy raz był przy USG ) Wysłał mi linka WRZUTA - cool - tuz pod sercem ... I jeszcze jeden ale nie umiem odszukać tamtej piosenki . :-) Włączyłam słucham , a Natka mi teraz płaczę jak wyłączę bo chce słuchać i już .:-D:-D:-D

Ja wczoraj zrobiłam pierogi i zamroziłam , dziś będa na obiadek bo nie chce mi się nic innego robić .

Do góry