reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a my bylismy w końcu w tym Tesco i w Castoramie, kupilismy troche bombek, światełka, łancuch, gwiazdke na czubek, najchętniej bym juz ubierała choinkę,

potem szybko na wybory i na 20 wrócilismy na kąpanie

dzis stwierdziłam że rośnie nam wielki łobuz, pusciliśmy Majke w Tesco, to nie moglismy jej dogonić, biegała, wszystko chciała brać, przy okazji guza sobie nabiła, a jak próbowalismy ją brac na ręce to biła, szczypała i kopała :no::no::no:

reklama
dzis stwierdziłam że rośnie nam wielki łobuz, pusciliśmy Majke w Tesco, to nie moglismy jej dogonić, biegała, wszystko chciała brać, przy okazji guza sobie nabiła, a jak próbowalismy ją brac na ręce to biła, szczypała i kopała :no::no::no:

Ocho cho to nieźle ,myslałam że Majeczka taka słodziutka i spokojna kruszynka:eek:

ale moja tez czasem tak potrafi:tak: :tak: :szok:

pokazywali dzis w telewizji że facet który przez respirator oddycha i lezy cały sparaliżowany,chciał zagłosoac i karetką go zawieźli ,pielęgniarka mu powietrze pompowała ta pompka i w buzi długopis trzymał i głosował :szok:

facet z charakterem:tak:

spadam juz bo zimno mi sie zrobiło ,:baffled: cieplutka herbatkę i do łóżka ,a lepiej zrobię sobie kakao:-p :-p

trzymajcie sie ciepło kobitki ,jak by mnie już jutro nie było ,to do ...zobaczenia za jakiś czas ,ale może jeszcze się jutro uda

osz cholerka....... napisałam i mi zżarło :wściekła/y:

noelia ja własnie chce kupic sobie Psałterz i jakoś nie moge sie zebrac, a wczoraj u siostry sobie posłuchałam, super muzyka

:-D:-D:-D
pokazywali%20dzis%20w%20telewizji%20%C3%85%C2%BCe%20facet%20kt%C3%83%C2%B3ry%20przez%20respirator%20oddycha%20i%20lezy%20ca%C3%85%C2%82y%20sparali%C3%85%C2%BCowany,chcia%C3%85%C2%82%20zag%C3%85%C2%82osoac%20i%20karetk%C3%84%C2%85%20go%20zawie%C3%85%C2%BAli%20,piel%C3%84%C2%99gniarka%20mu%20powietrze%20pompowa%C3%85%C2%82a%20ta%20pompka%20i%20w%20buzi%20d%C3%85%C2%82ugopis%20trzyma%C3%85%C2%82%20i%20g%C3%85%C2%82osowa%C3%85%C2%82

reklama
Do góry