reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

hejka laseczki :-)

roksi23 wspolczuje uzerania sie z bankiem o kredyt
wymagania maja, a do tego te wszystkie procenty, odsetki...grrr...az mam gesia skorke na sama mysl :sick:
planujecie kupic mieszkanko nowe?

ja mam od jakis 3 dni ogolna swedzawke - wszystko mnie swedzie, normalnie juz nie wyrabiam :wściekła/y:

musialabym sie w koncu ubrac i isc do sklepu na zakupy, tylko czemu mi sie tak strasznie nie chce?? :no:

reklama
mnie wszystko swedzi :wściekła/y: nie wiem od czego to...kurna :sick:

co do cellulitisu to ja mam taka budowe ciala, ze na posladkach od dawna mam taki lekki...na dlugo przed ciaza... :baffled: :baffled:

Roksi na 3/4 mieszkania macie i dlalej robia problemy?? normlnie przegiecie:dry:
Powodzenia trzymam kciuki zeby sie udalo.Nowy domek to nowy poczatek:tak: :tak:
Agutek tez powinnam sie ubrac i isc na miasto ale znowu mi sie nie chce.Zaraz sie zboire i wyrusze na zakupy.:tak: :tak:

roksi23 troche ryzykownie, aczkolwiek nie znam sie na tym...
ale jesli faktycznie te dochody beda nie udokumentowane to Urzad Skarbowy moze sie wam do tylka dobrac :no:
czemu nie chcecie na umowie zawrzec calej wartosci mieszkania?
pamietam jak my sie staralismy o kase w banku to tez poczatkowo nie chcielismy calej prawdy mowic i nie dalo sie...dyrektor banku powiedzial nam, ze bank musi znac cala, bo inaczej nam nie da kasy....
wszystko musi byc legalnie...

Cześć dziewczyny :happy:
A ja ledwo dziś wstałam... Normalnie nic mi się nie chce.. nic nowego ;-)

Pępek mam płytszy, ale daleko mu jeszcze do wyskoczenia :-D I myślę, że do końca zostanie w środku, bo był naprawdę głęboki :tak: Na razie nic mnie nie swędzi :tak:

miloku - ja też strasznie tą moją wagę przeżywam... +8 kg, teraz już pewnie +9, albo i +10 :szok: Do tego mało idzie w brzuszek, większość gdzie indziej :eek: Do tego obrzęki i w rezultacie czuję się jak słonik, zwłaszcza wieczorami... :eek: Boję się dosłownie kolejnych miesięcy.. Jak tak dalej pójdzie to niezła szafa trzydrzwiowa się ze mnie zrobi :wściekła/y:

miloku - ja też strasznie tą moją wagę przeżywam... +8 kg, teraz już pewnie +9, albo i +10 :szok: Do tego mało idzie w brzuszek, większość gdzie indziej :eek: Do tego obrzęki i w rezultacie czuję się jak słonik, zwłaszcza wieczorami... :eek: Boję się dosłownie kolejnych miesięcy.. Jak tak dalej pójdzie to niezła szafa trzydrzwiowa się ze mnie zrobi :wściekła/y:

malaga ty nam sie pokaz to my ocenimy czy rzeczywiscie gdzies ci te kilogramiki poszly, bo na tyle ile widze zdjecia twojego brzuszka to niezla szczupla laska z ciebie :tak:

roksi23 troche ryzykownie, aczkolwiek nie znam sie na tym...
ale jesli faktycznie te dochody beda nie udokumentowane to Urzad Skarbowy moze sie wam do tylka dobrac :no:
czemu nie chcecie na umowie zawrzec calej wartosci mieszkania?
pamietam jak my sie staralismy o kase w banku to tez poczatkowo nie chcielismy calej prawdy mowic i nie dalo sie...dyrektor banku powiedzial nam, ze bank musi znac cala, bo inaczej nam nie da kasy....
wszystko musi byc legalnie...

dochody mamy ale są za małe dla banku:no: wszystko robimy legalnie połowe kasy mamy ze starego mieszkania troszkę odłożonej i resztę chcemy kredytu bank ma dziś zdecydować czy z naszymi dochodami udziela nam kredytu czy nie w sumie ten bank to nasza ostatnia nadzieja bo wszędzie nam odmawiali:wściekła/y:

dochody mamy ale są za małe dla banku:no: wszystko robimy legalnie połowe kasy mamy ze starego mieszkania troszkę odłożonej i resztę chcemy kredytu bank ma dziś zdecydować czy z naszymi dochodami udziela nam kredytu czy nie w sumie ten bank to nasza ostatnia nadzieja bo wszędzie nam odmawiali:wściekła/y:

nawet mimo tego, ze macie 3/4 kasy??
rany, to sie mozna wkurzyc niezle...

a stare mieszkanie juz sprzedane?
to co jesli wam nie dadza tej kasy?

buuu...to rzeczywiscie masz prawo sie denerwowac - wspolczuje normalnie :eek:

Agutek swedzi cie troche ?
czy bardzo?

znajoma mi opowiadala ze wszstko ja w ciazy swedzialo , bo miala jakis klopot z nerkami, ale to byla typowo ciazowa przypadlosc :eek:

reklama
praktycznie caly tulow
i to dosc mocno..siedze i sie drapie caly czas :baffled:

zastanawiam sie czy to moze nie przesuszona skora?
bo uwielbiam sie moczyc w cieplej wodzie....

Do góry