reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kaśka76 Też się nad tym zastanawiałam, ale nie wiem, czy sprawdziłoby się przy Łukaszu - przy gruszce odwraca głowkę i odpycha mnie rączkami.

reklama
A my po 3 dniowym pobycie w szpitalu :-( :-( :-(,Selinka znowu po zjedzeniu platkuw owsianych straszenie wymiotowala az wyladowalismy w szpitalu i mala dostala kroplowke zeby sie nie odwodnila. To bylo straszne :-( cala pokluta posiniaczone raczki i w dodatku welfron w glowce i 3 dni spedzone w lozeczku. Na szczescie caly czas bylam z nia, przynieslismy Selince duzo zabawek wiec jakos to wytrzymalismy, dobrze ze przynajmniej opieka byla super. Zrobiono jej takze wszystkie badanie bo podejrzewaja nie tolerowanie glutenow, ale jak na razie to podejrzenia. Do tego jak przyjechalisym w piatek ze szpitala w nocy chwycila mnie grypa zoladkowa i dwa dni spedzilam przykluta do lozka , dobrze ze moj maz byl w domu i zajal sie wszystkim. Oj mialam naprawde dosyc :-(
Od wczoraj czuje sie juz dobrze Selinka tez, teraz musze ogarnac dom, dobrze ze pogoda zrobila sie ladna swieci slonce i jest 17 stopni :-) to jakos napawa optymistycznie.

Asiu dużo zdrówka,a pogoda, fakt napawa dziś optymistycznie:-)

A ja mam dziś WOLNE!!! i jestem MEGA szczęśliwa:tak: :tak: :tak:

Asiu dobrze już obie jesteście zdrowe.
To jest Frida
frida_etykieta.gif

Dziekuje :-)
my przy katarku to wysysanie tylko na sile , niestety inaczej sie nie da bo selinka tak strasznie rusza glowka

reklama
U nas frida lepiej jest tolerowana niż gruszka, z gruszką nawet zbliżyć się do GIgi ciężko :-( niestety katar jakiś podstępny bo w nosku czysto a gdzieś tam głęboko jargocze..
ja dzisiaj znów nieprzytomna...Iga wczoraj strasznie wymiotowała znów..głupią matkę ma bo dała jej szynki ;-) kiedyś już jej dawałam, mikroskopijne ilości i było ok. a teraz chyba podrażniła żołądek. mam nadzieję że to nic innego..

Do góry