reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

czesc babeczki milego dnia Wam zycze

Młody w przedszkolu, a ja z moim wilczym apetytem pochłonełam juz 4 kanapki i deserek ;) eh jak tak dalej pojdzie to za chwile kazdy pomysli, ze juz po terminie jestem, a tu jeszcze 3 miesiace zostały;)

pomysl o nowym watku na temat npr jest spoko, chetnie bede korzystac,

fioletowa zaciekawiłaś mnie mowiac o persona ;)

czy ktos uzywał lady-compa?

reklama
Dziewczyny od rana czytam co naprodukowałyście. Miałam mega zaległości...

Nie jestem w stanie wszystkim odpisać. Jestem po trzeciej praktycznie nieprzespanej nocy. W ciągu całej nocy przesypiam moze 2-3 godziny i to z przerwami. Wcale nie chce mi się spać. Nie śpię w dzień. Jestem już tak osłabiona że chodzę jak zombi, mam zawroty głowy i krwotoki z nosa wróciły... Nie wiem co robić :-(

Witam i ja :)

Mnie tez jakies przeziebienie bierze, ale trzymam sie dzielnie, bo jutro gin. Chyba gdzies gleboko to przezywam, bo snilo mi sie,ze sie klocilam z jakas babka przed gabinetem, obudzilam sie o 5 i tyle spania.

Palin, mam ten sam dylemat. Chcialabym tez farbe polozyc, ale nie wysiedze 3h u fryzjera.

Dmuchawcu, ja tez pojde do Ciebie na korki z npr ;) owocnej nauki!

Korba, nadal trzymam kciuki za pieska! Ja wlasnie nie wiem jak to jest z tym 3trymestrem, wszedzie pisza inaczej, zwykle, ze od skonczonego 27, czyli jeszcze chyba tydzien u Ciebie, choc ja nie wiem dokladnie.

Kingusia mam to samo.. Wczoraj przespałam tylko 2 godziny.o 4 nad ranem usnęłam a 6:11 się obudziłam.I tak w kółko.Z nosa to aż całe skrzepy lecą a ja jak jakaś otumaniona chodzę.Ale jak moja babcia powiedziała "poszłabyś do pracy i się zmęczyła to byś spała a siedzisz w domu to nie śpisz" :-D. Mi gin przepisał leki na sen. Persen,pić melisę.Bo jeśli teraz się nie wysypiam,po narodzinach Pączka też pewnie będą problemy to później dopiero...po śmierci :baffled:

korba cieszę się bardzo, że z Tequilkę lepiej!!!!! Pokażesz foto z finiszu remontu prawda? Wielkie gratulacje 27tygodnia!!!!!!! Według mojego suwaczka 26tyg i 5 dni to początek 7 miesiąca.

Dmuchawiec koniecznie nowy wątek otwórz! Przez Twoją drożdżówkę pewnie znowu będę racuchy robić a może makowca? a MOże drożdżówkę??? No widzisz co narobiłaś! :-p

Palin dobrze, że już się lepiej czujesz. Ja jak miałam dylemat z włosami to zawsze kończyłam u fryzjera i chociaż końcówki podcinałam. Teraz mam długie włosy ;-)

Kari może Mama jak przyjedzie to sama się skapnie, że pomoc by się przydała?? Tego Ci życzę Mała:tak:

Fioletowa jak Arturek?

madzia128
wiem, że masz wyrzutu ale pewnie Syn nie ma Ci tego za złe a Ty odpoczywaj!

MatkaEwa owocnych łowów zakupowych:tak:

NATIS napisz chociaż jak się czujesz....

Kingusia śmigaj do lekarza!!!! Krwotok z nosa to już nie przelewki :no:

Ja jadę zaraz po panele i zamówić płytki wreszcie. Dzień wolny od pracy więc trzeba wykorzystać :cool2:

Ostatnia edycja:
Sa-raa - ktoś musi dbać, żebyście się dobrze odzywiały i nie przybierały za mało:-D

Współczuje dziewczyny problemów ze spaniem. Ja mam odwrotny- mogłabym spać i spac:sorry2:

MamaKubulki- lady compa też się przedstawia ciekawie:tak:

Nayaa odkąd jestem w ciąży to żadnej nocy nie przespałam w całości ale ostatnio to już jest nie do wytrzymania bo nie jestem w stanie funkcjonować. Wcześniej nigdy nie miałam problemów ze snem. Melisa na mnie nie działa. A persen... nie wiem nie brałam i jakoś mam opory jak pomyślę o braniu leków na sen.
sa_raa te krwotoki są ewidentnie z przemęczenia tj niewyspania...

Sara, Jasne jakieś fotki pokażę, a Ty widzę w ciągłym pośpiechu :no: Uważaj na siebie, chociaż znam ten ból jak trzeba coś zrobić, ja poodkurzałam, podłogi pomyłam , usiadłam i męczy mnie to że farba stoi i sufit trzeba pomalować--biję się z myślami czy nie zabrać się za malowanie:sorry2: Mama dzwoni krzyczy , że nie bo to ręce cały czas w górze a mnie trafia bo już coś poszło by do przodu a tak to muszę czekać na mojego S :baffled:

Kari, Bidulka jesteś , bo wiem jak czasami pomoc jest potrzebna:shocked2: Sara ma rację może jak mama Twoja przyjedzie to zobaczy , że trzeba Ci troszkę pomóc -- Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!!

Madzia, Wiem co czujesz , dopiero mówiłam o tym wczoraj mojemu S, że mała ma ferie a jedyne atrakcje to remont w domu i wyprawa do weterynarza:baffled: Mam nadzieję , że nasze dzieciaczki nam wybaczą;-)

Natis, ​Hallo, hallo jak dzisiaj się czujesz?

kingusia ja rozumiem ale nie możesz się do takiego stanu (niesypania) doprowadzać (wiem, że to nie dobrowolna decyzja...:baffled:) bo to nie dobrze dla Waszej dwójki. Jeśli lekarz stwierdzi, że Persen czy coś tam innego pomoże to ja będąc w Twoim stanie bym spróbowała :-:)tak: Bidluko, współczuję Ci bardzo!

reklama
Korba- za sufit to ty się lepiej nie zabieraj. Długotrwałe trzymanie rąk w górze naprawdę wywołuje skurcze. Sprawdziłam to na sobie:tak::-D Myślałam, ze to coś w rodzaju przesądu i w pierwszej ciąży robiłam sobie dekorację do przedstawienia w szkole, w której pracowałam. Wylądowałam w przychodni ze skurczami. Lekarz mnie opitolił:baffled:
Więc może jednak daruj sobie ten sufit:tak: Choć ja tez bym ledwo wytrzymała.

Do góry