reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Cześć Wam :-)

Przyłączam się do grona piżamowego :-D Właśnie kończę jeść śniadanie :) A w ogóle, to w Warszawie wiosna :szok: + 5 stopni i nawet jakieś słońce zaczyna się przebijać :-)

Tak, jak pisałam, kilka badań jest droższych (ja za te pierwsze też zapłaciłam kupę kasy) ale większość jednak nie kosztuje dużo ;)

Loleczka - zawsze możesz spróbować zareklamować buty, najwyżej Ci odmówią ;-)

Cześc Dziewczyny,

Witam ciepło nowe forumowiczki :)

Ja dziś ambitnie zaczęłam od angielskiego w pracy. Jutro urlop i piatek wyjazdowy dzień służbowy. Weekend (albo sama sobota) szykuje się u teściów.

Miłego dnia girls!

Hejka!
Człowiek rano wstaje, a tu już 2 strony do nadrobienia :-D

Toja też jeszcze w piżamie i szlafroku. No i ciągle słabuję. Niby przeziębienie powoli odpuszcza - nos już odetkany, kaszel znośny, ale nie mam na nic sił :baffled: Wstawiłam pranie i musiałam chwilę poleżeć, bo mi się w głowie kręciło. Wrzuciłam talerze do zmywarki - znów na kanapę. Teraz zbieram siły na prysznic, bo to przecież gigantyczny wysiłek :baffled:

Kasiarj - też mam to szczęście, że Małżon odwozi Maliznę do żłobka. Jak za bardzo sie rano nie kłócą (np. o to, którą bluzeczkę założyć :baffled:), to sobie śpię spokojnie do powrotu męża.

Loleczka- ja bym reklamowała. Tylko fakt, że mogą nie chcieć naprawiać i wtedy Ci kasę oddadzą albo nowe buty. Ja tak mam z butami z CCC (dlatego uwielbiam tam kupować ;-) ) - na początku sezonu kupuję buty, a pod koniec oddaję do reklamacji, bo coś się tam złamie, przerwie, ukruszy. Tylko ja zawsze proszę o zwrot pieniędzy.

Maghhalena - mmmm.... serek kozi.... to się rozmarzyłam. Ale wiem, że w lodówce takiego nie znajdę :-( Nawet mieliśmy z mężem plan hodowania na balkonie stada kóz, żeby mieć zawsze dostawy świeżego mleka i sera, ale się rozmyśliliśmy ;-)

Loleczka reklamuj koniecznie. faktycznie różne są te firmy "butowe" ale jak najbardziej to jakaś wada. A nawet jak ty złamałaś to znaczy, że było źle zrobione i tyle. Cwietka i Maghdalena mój mąż owszem jest kochany bo jest mój...ALE niestety nie odwozi za często tych dzieci jednam no i ja zawsze musze wstać bo on się grzebie gorzej niż baba (!) i zawsze muszę mu pomóc i przypomnieć o wszystkim:tak:

Huh !
Ale wam dobrze z tą pizamą hehe
Ja już od 6 nie śpię.
Małego musiałam zawieść do przedszkola i teraz jestem padnieta. Spać mi się chcę niemiłosiernie.. a pranie sprzątanie i gotowanie czeka mm :-(

no niestety moje marzenia o córeczce się nie spełniły - jest chłopak.
ja wstałam o 6.00 bo do lekarza jechałam i dopiero śniadanie jem ;) ale za to cieplutkie świeże bułeczki mam :)

edit: mam łożysko na przedniej ścianie i czuje ruchy. Dzidziol ma mało miejsca, a fika chce fikać jak szalony.

Ostatnia edycja:
witam się i ja:-D

co prawda już nie w piżamie ale za to z łóżka:-D

loleczka- zgadzam się z resztą:tak:
cwietka- dobrze że jest lepiej!! to co ugotujesz?:-p
maciejkaa, kasiarj- ale za to jaki spokój w domu...:-D

reklama
dzieki dziewczyny! zqareklamuje, bo faktycznie nie mam nic do stracenia...a buty kupione w ccc niecaly rok temu:tak:

maciejka, super z tymi ruchami:-)

Do góry