reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Hey pisze mam moment. Mamy sie dobrze z Ethankiem troszke gorzej ze zwiazkiem ale zawsze przychodzi po burzy sloneczko wiec bedzie kiedys lepeij. Ethan ma 2 dolne jedynki jak narazie obylo sie bez wielkich placzow ale dzis zaczyna marudowac i obstawiam gorne jedynki buly juz nam pokazuja. Nie mam zbyt idealnego internetu wiec oc moge to nadlubie. Dzis jedziemy do tesciowej przyjedza prababcia Ethanka z Kanady jedyna jaka ma dobre 80 lat ma i bardzo chce poznac prawnusia wiec zapowiada sie rodzinny weekend...Ja tesknie coraz bardziej za moja rodzina w Polsce wiem ze mialo niebyc latwo i niejest ale mi cieszkawo:-( Wkleilam foty Ewolucje Ethanka nasza maly karateka mistrz P1180286.jpg moze co pogadam dzis z wami wiecej z tesciowej kompa Pozdrowionka dla miesieczniakow...........:-)

reklama
Witajcie o poranku :)
Moj juz szaleje w swojej zagrodzie ;) na zewnatrz na wypas nie puszczam, chyba ze mam go na oku, bo leci bez zatrzymania do kontaktow :baffled:
Noc nie byla zla.... przepraszam za wpis, ktorego potem sama nie rozumialam, ale jedna reka to sie chyba tylko kury maca, nie pisze posty ;-)
Maly budzil sie co godzine, co dwie, ale by tylko poskrzeczec i zmienic pozycje, potem zasypial, tak sie pobujalismy do 6:30, wiec nie bylo zle :tak:

Co do kulinarii, to u mnie ostatnio bida, ale specjalizuje sie we wlasnych chlebku :tak: Bokiem mi wychodzi tutejszy, wiec sama sobie robie bulki wroclawskie, chleb z robalami ;-)

A z tymi mniejszymi @ po ciazy to cos jest, ja przedtem normalnie zwijalam sie z bolu, teraz nawet nie wiem, ze mam, a to ze nie mam czasu sie zwijac, to juz inna bajka ;-)

Co do butkow, to polecam takze geoxy (nie tylko dla grzdylkow, ja osobiscie uwielbiam), cenowo wychodza tyle co inne pierwsze buty, a tutaj sa bardzo popularne, poelcane przez lekarzy, no i oczywiscie primigi- ale te akurat jakos mi sie zewnetrznie nie podobaja :no:- ale widzialam, ze ostatnio firma ta mocno atakuje polski rynek, reklama w kazdej gazecie :sorry2:

Witam :-)

Kurde ale pogoda a miałam dziś na tyle zaplanowane :wściekła/y:
Także dziś zostaje siedzenie w domu :-:)-(
Mała po wczorajszej wieczornej burzy budziła się dwa razy w nocy z płaczem a dziś jest tak jakby nic się nie stało :szok::-D. Ja ledwo patrze patrzałkami bo nie spałam a ta uradowana !!!!!!!!!!!

Sicil jak miło Cię widzieć :-):-D:-), zapewne odzywałaś się już wcześniej ale mnie nie było dlatego dopiero teraz widzę że jesteś z nami z powrotem

My też jesteśmy na etapie poszukiwania bucików:) Tylko za bardzo nie wiem gdzie tu u nas takich szukać. Dziś jedziemy do galerii.
Jeżeli chodzi o wózek to ja polecam:
Buy Mamas & Papas Tempo Deluxe Pushchair and Accessories at Argos.co.uk - Your Online Shop for Pushchairs.
Używamy go już kilka miesięcy i jest super:) Ma w zestawie lekki śpiworek,parasolkę i folię, Ja jestem bardzo zadowolona. Prowadzi się super nawet jedną ręką.

AAA i w końcu założyłam konto na fb. Gdyby któraś chciała mnie w znajomych to moje dane Violetta Popielewska:)
Miłego dnia

Viola jak coś to ode mnie dostałaś zaproszenie na fb :-D

Jeżeli chodzi o buty ja mam pełno po mojej siostrzenicy tylko nie wiem czy takowe moja może nosić hmmmmmmm ?????? :confused::confused::confused:

Witojcie :-)

Alijenka mam takie same przemyślenia po spojrzeniu za okno: do dupy! Ale chociaż śnieg nie pada;-) Mrozu nie ma... wiosna idzie:-)

Od wczoraj mam @ więc samopoczucie denne. Nie napierdziela tak jak wcześniej ale osłabienie i wrażliwość ciała są obecne. I cały dzień sama bo Pe wraca ok 20... bossko

Sicil daj spokój ja po takiej nocy wyjmowalabym piasek spod oczu a Ty, że luz... no nieźle ;-)

Pytanie fachowe: co mogę robić na kłucie i suchosc w gardle? Jeszcze karmię ... Rano obudziłam się z kluciem po napiciu się jest w miarę ale coś się czai... help:-(

MsMickey ja mam nadzieję że popołudniu się troszkę przejaśni bo ja nawet nie mam nic na śniadanie a jestem sama :-:)crazy::-:)crazy:, myślałam o wyjeździe na basen hmmmmmmmmm tylko nie wiem czy uda mi się auto wyciągnąć z garażu bo mój K schował a mam tak mało miejsca na manewrowanie przy wyjeździe że się boje :baffled:

dzisiaj kolejny dzien brzydko jak czort ehhh

dziekuje za tulaski :) juz lepiej bylo wieczorem

Hatszept ja tez jakos nie wierze w ten brzunio ... nie wiem za dlugo by to trwalo i na wynikach tez by sie cos pokazalo... a w ogole robiliscie usg ?? no i moj tez sie prezy jak go wezme na rece w nocy bo on woli lezec a tez sie wybudza jak ma lzejszy sen... baki tez czasami mu ida i poki nie wyjdzie to sie kreci ale nie widze zeby go bolalo

Aylin cudne zdjecie :) a wiesz moze za ile sa te skurzane butki ??

Alijenka czesc :) nie znikaj juz wiecej na tak dlugo :) gratuluje nowosci w rozwoju :) ja bym nie korzystala bo to jednak inna nozka ... moze jak sie juz nozia uksztaltuje ale na wxczesnym etapie rozwoju stopy nie powinno sie

MsMickey madrze piszesz z tymi butkami :) ja mam butki po chlopakach kuzynki ale napewno nie zaloze a poza tym im dluzej bez butow tym lepiej :) niech sie najpierw nauczy porzadnie chodzic :D tantum verde proponuje

Pamka spoznione sto lat dla Julcia :) przecierasz szlaki :D

Sicilpol ale masz lobuziaka ale mysle ze nie bedzie taki zawsze tylko trza mu pokazac ze jego afery nie dzialaja jak mu czegos nie pozwolisz... moj podobny\

Josie kiedy kiedy ?

Mlodak jasne ze moze tesknic

a u nas mlody dryluje za rece az milo :) do tego zaczal sie odrywac od tego co sie trzma i juz sam stoi bez trzymania :D no wczoraj bylam w szoku bo z pol minuty tak sam stal i obgryzal kluske ktora mu dalam a ze potrzebowal dwoch rak widocznie to stal bez trzymanki .... piekne toto piekne!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasienka super :-):-):-):-)

U mnie G wczoraj oo raz pierwszy usiadła z takim pacnięciem pupy o podłogę - szybko przełożyła nogę spod pupy do przodu i tak klapnęła. Az się wzruszylam :-):-):-)

Alijenka ja dostałam torbę butów i oddalam od razu. Ortopedzi mówią jednoznacznie: nie zakładamy dzieciom używanych butów. Koniec.

Do góry