reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Eh dobra, napiszę to - ja będę miała cesarke:dry: Piszę to tak nieśmiało bo jak ostatnio się ujawniłam to była mała burza na forum :dry:

reklama
IzaV - fajnie, że napisałaś o vegaMiasto nie wiedziałam,że takie dobre tam jedzonko podają. Jutro skoczę sobie coś zjeść :) Strasznie bliziutko mnie mieszkałaś :) Aż szkoda, że się wyprowadziłaś :(
Fibi - nie masz co się stresować :) Każdy ma prawo wyboru!!! Ja tam chcę spróbować urodzić sama :)

hejo:-)

ja już po pracy i na szczęście weeeeeeeeeeeeeeekend przed nami;-)M zrobił przepyszną zupę z soczewicy, po raz pierwszy takie coś jadłam, niebo w gębie!!! przepis znalazł na jakimś blogu ;-) zjadłam aż 2 talerze:zawstydzona/y:

idę poczytać, co u Was

kochane, przeczytajcie sobie to rozporządzenie:

http://www.rodzicpoludzku.pl/images/Standard_X_12_2012r.pdf

wiem, że trochę dużo, ale warto. Na jego podstawie tworzy się plany porodu. Pamiętejcie, że to Wasz najważniejszy dzień w życiu, a nie lekarza czy położnej , bo dla nich to tylko kolejna pacjentka, nic więcej. Nie bójcie się wypowiadać swojego zdania i walczyć o swoje, bo jeśli my rodzące nie zmienimy pewnych utartych od lat schematów na porodówkach, to nikt tego nie zmieni!!!!

kurcze jestem zła :-(
Nie mogę nigdzie znaleźć spodni ciazowych. Albo są ogromne
Albo dzwony
Albo w ogóle masakra !
Chyba całą ciążę przechodzę getrach eh..

Kupiłam za to butki na wiosnę co by do tych getrów pasowały skoro spodni nie mam ..:no:

Maciejka a w H&M lub C&A patrzylas??? Mi sie i w jednym i drugim ciazowki ala rurki udalo dostac i to za rozsadna cene

Fibi brawo :tak: jesli taka podjelas decyzje to ja nape, sprobujwno ja uszanuje!
ja bede probowac rodzic sama, chociaz nigdy nic nie wiadomo, ponoc po 30stce szansa na cesarke jest wieksza

Ewcik dzieki za linka, chetnie przeczytam :-D

Maciejkaa, Chrobek dobrze napisala, bo i ja w tych sklepach fajne spodnie dorwalam,
ale sporo tez po siostrze w spadku dostalam ;-)

Ostatnia edycja:
Madziula - ja to zauważyłam chyba wczoraj i nawet na zamkniętym o tym napisałam :-D

Iza
- nas jest tu kilka właśnie z niedalekich okolic ;)

Fibi
- ja się tam burzyć nie zamierzam na Twoją cesarkę, w końcu każdy robi to, co uważa za słuszne ;-)

reklama
IMG412.jpg

fibi - takie :-) u góry są dziurki ale nie widać na zdjęciu.

Do góry