reklama
Madziula 27
Moderatorka
IzaV - fajnie, że napisałaś o vegaMiasto nie wiedziałam,że takie dobre tam jedzonko podają. Jutro skoczę sobie coś zjeść
Strasznie bliziutko mnie mieszkałaś
Aż szkoda, że się wyprowadziłaś
Fibi - nie masz co się stresować
Każdy ma prawo wyboru!!! Ja tam chcę spróbować urodzić sama 
Fibi - nie masz co się stresować
_Ewcik_
Fanka BB :)
hejo:-)
ja już po pracy i na szczęście weeeeeeeeeeeeeeekend przed nami;-)M zrobił przepyszną zupę z soczewicy, po raz pierwszy takie coś jadłam, niebo w gębie!!! przepis znalazł na jakimś blogu ;-) zjadłam aż 2 talerze
idę poczytać, co u Was
ja już po pracy i na szczęście weeeeeeeeeeeeeeekend przed nami;-)M zrobił przepyszną zupę z soczewicy, po raz pierwszy takie coś jadłam, niebo w gębie!!! przepis znalazł na jakimś blogu ;-) zjadłam aż 2 talerze

idę poczytać, co u Was
_Ewcik_
kochane, przeczytajcie sobie to rozporządzenie:
http://www.rodzicpoludzku.pl/images/Standard_X_12_2012r.pdf
wiem, że trochę dużo, ale warto. Na jego podstawie tworzy się plany porodu. Pamiętejcie, że to Wasz najważniejszy dzień w życiu, a nie lekarza czy położnej , bo dla nich to tylko kolejna pacjentka, nic więcej. Nie bójcie się wypowiadać swojego zdania i walczyć o swoje, bo jeśli my rodzące nie zmienimy pewnych utartych od lat schematów na porodówkach, to nikt tego nie zmieni!!!!
http://www.rodzicpoludzku.pl/images/Standard_X_12_2012r.pdf
wiem, że trochę dużo, ale warto. Na jego podstawie tworzy się plany porodu. Pamiętejcie, że to Wasz najważniejszy dzień w życiu, a nie lekarza czy położnej , bo dla nich to tylko kolejna pacjentka, nic więcej. Nie bójcie się wypowiadać swojego zdania i walczyć o swoje, bo jeśli my rodzące nie zmienimy pewnych utartych od lat schematów na porodówkach, to nikt tego nie zmieni!!!!
Maciejkaa
kurcze jestem zła :-(
Nie mogę nigdzie znaleźć spodni ciazowych. Albo są ogromne
Albo dzwony
Albo w ogóle masakra !
Chyba całą ciążę przechodzę getrach eh..
Kupiłam za to butki na wiosnę co by do tych getrów pasowały skoro spodni nie mam ..
Nie mogę nigdzie znaleźć spodni ciazowych. Albo są ogromne
Albo dzwony
Albo w ogóle masakra !
Chyba całą ciążę przechodzę getrach eh..
Kupiłam za to butki na wiosnę co by do tych getrów pasowały skoro spodni nie mam ..

Fibi brawo
jesli taka podjelas decyzje to ja nape, sprobujwno ja uszanuje!
ja bede probowac rodzic sama, chociaz nigdy nic nie wiadomo, ponoc po 30stce szansa na cesarke jest wieksza
Ewcik dzieki za linka, chetnie przeczytam
Maciejkaa, Chrobek dobrze napisala, bo i ja w tych sklepach fajne spodnie dorwalam,
ale sporo tez po siostrze w spadku dostalam ;-)

ja bede probowac rodzic sama, chociaz nigdy nic nie wiadomo, ponoc po 30stce szansa na cesarke jest wieksza
Ewcik dzieki za linka, chetnie przeczytam

Maciejkaa, Chrobek dobrze napisala, bo i ja w tych sklepach fajne spodnie dorwalam,
ale sporo tez po siostrze w spadku dostalam ;-)
Ostatnia edycja:
Madziula - ja to zauważyłam chyba wczoraj i nawet na zamkniętym o tym napisałam 
Iza - nas jest tu kilka właśnie z niedalekich okolic
Fibi - ja się tam burzyć nie zamierzam na Twoją cesarkę, w końcu każdy robi to, co uważa za słuszne ;-)

Iza - nas jest tu kilka właśnie z niedalekich okolic
Fibi - ja się tam burzyć nie zamierzam na Twoją cesarkę, w końcu każdy robi to, co uważa za słuszne ;-)
reklama