reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Aga a czemu Antek tak reaguje na Kubę ostatnio? Zazdrosny może? A K na A?
Tez mi się wydaję, ze zazdrosny, bo jak mamuśka się do mnie przytuli to ją ciągnie i odpycha.
Kuba zaczął na Antka agresją reagować :( dziś jak A mu rozwalił po raz kolejny kolejkę to K powiedział " i widzisz już Cie nie kocham" :rofl2:

Kolo mnie za rogiem jest taka kawiarnia dla mam i dzieci, prowadza warsztaty chustowe i inne takie atrakcje. ale jakos nie bylam jeszcze... Sama przeciez nie pojde. Moze jak kolezanka z synkiem do mnie wpadnie to sie wybierzemy

Hmmm wlasnie weszlam na ich strone i maja np kurs modelowania tych dlugich balonow O.O
Kurs balonikowy

Ooo proszę możesz się nauczyć nowej umiejętności :D
Ja też myślę by gdzieś z A chodzić, znalazłam nawet zajęcia TAMBURYNEK :D

Suns czyli trochę polskości dostałaś :)

Kurcze martwi mnie to moje dziecko jeszcze z takim gagatkiem w tak wczesnym wieku nie miałam do czynienia i ja taka doświadczona nie wiem za bardzo jak reagować. Antek ma największą radość jak może kogoś za włosy pociągnąć i to naprawdę mocno do tego szczypie i bije z otwartej :/ ja mam pieprzyka na dekolcie którego już mi parę razy rozdrapał do krwi i teraz wie, ze nie może, ale co dalej drapie i najlepsze jest to, ze jak bierze rękę do niego to już zaczyna płakać, bo wie, ze mu powiem nie.

reklama
Majowka to ja rozumiem ale co ze spotkaniem teraz??? Jakiś dzień wolny na spotkanie na szczycie: Gocha, Gabi, Peter??? Hę???

Pamietajcie o mnie heloooo

Dlaczego mój dzieć nie spał? - należałoby jej zapytać, jojczała, wierciła sie, stękała, płakała, i wszystko z zamknietymi oczami. Cycka nie chciała, smoczek był beee, dopero o 5 dostała butle z mm i padła do 6.30.... nawet szkoda gadać - juz mnie dzisiejsza noc martwi....

No to Aga tym bardziej masz wyzwanie...

U nas Gocha ostatnio zaczęła zdenerwowanie pokazywać;-) zabawne to gdy się tak wkurza;-) i macha tymi łapkami przed sobą;-)
A z Kubą pewnie jeszcze niejeden konflikt zaliczy.

Padam dziś idę spać wcześniej.

Spokojnej nocy:-):-):-)

witajcie

Dziekujemy za życzenia zdrówka. Dziś bylismy na wizycie kontrolnej i juz jest dużo lepiej (sama to wiedziałam wczesniej, bo mały przespał całą noc i ani razu nie zakaszlał, nie świszczało mu w oskrzelach), antybol bierzemy do końca, a steryd jeszcze 2-3 dni.

Aga - niezłe dwa gagatki,

Iwon - Wam tez życzymy zdrówka i wszystkim, którym właśnie szwankuje,

Hatszept - dziękujemy i wzajemnie (ja życzyłam Wam już 4-tego),

Wszystkim duzo zdrówka życzymy, a 9-miesięczniaczkom wszystkiego naj, naj, naj.... lepszego.

kobietki kochane!
wszystkiego naj naj naj
tulipanow-bukiet-koszyk.jpeg

Bry

Witam sie porannie, wpadlam na chwilke i spadam do sklepu, bo nam ostatni pamper zostal :eek: Nie wiem jak to przegapilam - nastepnym razem musze je wyjac z pudla - bede miala wieksza kontrole :p

Mlody zaliczyl pobudke o polnocy i o 4, o 4 nie chcial usnac - musialam zrobic mleko :confused2: Kurcze odkad zaczelam dawac mu mniej mleka w dzien (tutaj mowia, ze powinno sie dawac ok 500 ml nie wiecej - ja daje 600 wczesniej ok 700 - 720) to sie zaczal budzic w nocy na jedzenie. Normalnie tez sie budzil, ale usypial bez podania mleka.
Ile mleka w ml pija wasze dzieciaczki przez caly dzien?

Niespodzianka moj pije rano 210+7 miarek, w zlobku daja mu mleko z 6 z kleikiem, do takiego czegos o 18 dostaje 90+3 miarki, i na noc 210 + 7 miarek, wiec wychodzi kolo 700 ... kazde dziecko ma inne potrzeby a to co mowia w zeszyt schowac

Sunshine delikatnie zapadniete jest ok, a mocno juz jest cos nie tak ... tlumaczylam w poscie poprzednim :)

Aylin wspolczuje nocki

witajcie

Dziekujemy za życzenia zdrówka. Dziś bylismy na wizycie kontrolnej i juz jest dużo lepiej (sama to wiedziałam wczesniej, bo mały przespał całą noc i ani razu nie zakaszlał, nie świszczało mu w oskrzelach), antybol bierzemy do końca, a steryd jeszcze 2-3 dni.
Całe szczescie, ze juz lepiej.

Martynka buziak od Antka:)

Moj pobił wczoraj rekord wstał po 7ej rano w dzien spał 12:20-12:50 i poszedł spac przed 21sza i wcale nie był jakiś mega marudny. No i od 4ej rano budził się co chwilkę, a teraz znęca się na sofijką więc zęby w natarciu.

Najlepszego Kobietki!!!

reklama
witam

moj mi dzis zrobil prezent na dzien kobiet i spal do 8! zaspalismy do pracy :-D:-D

Niespodzianka u nas 180 rano ale zazwyczaj wypija max 120+ 150 kaszki mlecznej+ 180 +210 czyli wypija w sumie ok 660.
a skoro wam mowia ze ma byc mniej mleka, to wiecej czego? dwa obiadki? jakas kaszka bez mleka? hmm dziwne. ale jak ci sie budzi w nocy to bez sensu go glodzic przeciez.

Aylin buziaki dla rowiesniczki :tak:

Do góry