agaundpestka
Fanka BB :)
Tez mi się wydaję, ze zazdrosny, bo jak mamuśka się do mnie przytuli to ją ciągnie i odpycha.Aga a czemu Antek tak reaguje na Kubę ostatnio? Zazdrosny może? A K na A?
Kuba zaczął na Antka agresją reagować

Kolo mnie za rogiem jest taka kawiarnia dla mam i dzieci, prowadza warsztaty chustowe i inne takie atrakcje. ale jakos nie bylam jeszcze... Sama przeciez nie pojde. Moze jak kolezanka z synkiem do mnie wpadnie to sie wybierzemy
Hmmm wlasnie weszlam na ich strone i maja np kurs modelowania tych dlugich balonow O.O
Kurs balonikowy
Ooo proszę możesz się nauczyć nowej umiejętności
Ja też myślę by gdzieś z A chodzić, znalazłam nawet zajęcia TAMBURYNEK
Suns czyli trochę polskości dostałaś
Kurcze martwi mnie to moje dziecko jeszcze z takim gagatkiem w tak wczesnym wieku nie miałam do czynienia i ja taka doświadczona nie wiem za bardzo jak reagować. Antek ma największą radość jak może kogoś za włosy pociągnąć i to naprawdę mocno do tego szczypie i bije z otwartej :/ ja mam pieprzyka na dekolcie którego już mi parę razy rozdrapał do krwi i teraz wie, ze nie może, ale co dalej drapie i najlepsze jest to, ze jak bierze rękę do niego to już zaczyna płakać, bo wie, ze mu powiem nie.
Nie wiem jak to przegapilam - nastepnym razem musze je wyjac z pudla - bede miala wieksza kontrole
Kurcze odkad zaczelam dawac mu mniej mleka w dzien (tutaj mowia, ze powinno sie dawac ok 500 ml nie wiecej - ja daje 600 wczesniej ok 700 - 720) to sie zaczal budzic w nocy na jedzenie. Normalnie tez sie budzil, ale usypial bez podania mleka.