reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

hola owszem słyszałam i pytałam o to podłoze mojej lekarki jednak u mnie w klinice już się tego nie stosuje, nie zwiększyły się statystki podczas stosowania a moja lekarka uważa ze to tylko marketingowy chwyt..

reklama
Hej Dziewczyny,
Wycinali mi dzisiaj rano 2 ósemki, paskudny zabieg:wściekła/y:No ale już po wszystkim teraz leżę i odpoczywam nafaszerowana ketonalem;-)

Kinga i Zuzia - nie mogę się już doczekać!!:-)
Olo2012 mam nadzieję, że dużo ślicznych zarodków wam dzisiaj powstanie:tak:

Alessia2 bardzo mi przykro, że się nie udało. Ale dobrze, że myślisz już o kolejnym podejściu. Ja miałam długi protokół i kiedyś jak o to pytałam lekarz mówił o 3 miesiącach przerwy.

Miłej soboty, buziaki:-D

Ostatnia edycja:
alessia witaj wśród nas! na pewno nie pożałujesz ze do nas dołączyłaś :-D normalnie dziewczyny to taka skarbnica wiedzy ze szok :szok::-D

witaj alessia! fajnie że ktoś jest z wielkopolski! :) ja tez jestem po ivf ale II , a to Twoje 1 podejście? gdzie się leczysz? ja odczekałam II cykle, musiałam po I nieudanym pozbierać się :(

Witaj Alessia. Bardzo mi przykro że Ci sie nie udało.Ważne że się nie poddajesz i chcesz walczyć dalej. Trzymam juz dziś kciuki żeby nastepny raz był ostatni i skuteczny. co do tego kiedy znowu próbować to wszystko zależy od twojego organizmu i od decyzji lekarza. Ja miałam 3 cykle przerwy ale to nic dla ciebie nie znaczy. Czasem dziewczyny zaczynaja od razu czasem 1 cykl. Dowiesz się na wizycie i swojego gina.
Napisz o sobie coś więcej, gdzie się leczysz, jaki jest problem.

hola ja też miałam Embryoglue, jak sie prawie udało, i przy crio oprócz scratchingu też go wezmę:tak:
Alessia witaj! wiem, że Ci ciężko, praktycznie wszystkie to przechodziłyśmy...Trzeba przepłakać swoje i się podnieść.Następny raz, kolejna szansa! Ja też mam niskie AMH i miałam krótki protokól z Menopurem i Cetrotide.Ja Ci nie doradzę, bo póki co jestem przy temacie Crio, więc nawet nie pytała lekarza o kolejną procedurę

no na to liczę - wiele juz sie dowiedzialam z forum - sama tez wiem co nieco bo przeciez kazda ma swoja historie, wiec mam nadzieje, ze rowniez sie na cos przydam ;-)

TeQuila przypomnij mi gdzie się leczysz bo nie pamietam:zawstydzona/y:. Pytam dlatego że to na polskim rynku stosunkowo nowa rzecz więc dziwi mnie że juz nie stosują w twojej klinice.

Witaj Alessia2 przykro mi,że Ci się nie udało ale ważne,że masz już dalszy plan działania - to jak szybko wejdzie w życie zależy od Twojego organizmu i lekarza, niektóre z nas musiały również odpocząć psychicznie, aby znowu podjąć to wyzwanie. Życzę Ci aby kolejny raz był tym szczęśliwym :-)

Zuzia i Kinga gdzie jesteście????

reklama
podchodzilam na polnej w Poznaniu. To 1-wsze podejscie bylo, wiec nadzieje i radosc ogromna. jestem bardzo zadowolona z Polnej. Z moim niskim amh udalo sie wyprodukowac 8 pecherzykow, z czego 5 komorek i udalo sie wytworzyc 2 zarodki. Dodam, ze mam praktycznie jeden jajnik funkcjonujacy. Drugi po ostrych przejsciach jest w szczatkach :sorry2:

Do góry