reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
martka nie wiem co w takim układzie bo ja normalnie owulacje mam a skoro tobie pęcherzyki rosną to powinny tez pęknąć .. ja nie wiem powiem ci ze czym więcej czytam i się zastanawiam tym mniej wiem... sama już nie wiem co myśleć, w co wierzyć.. to jest chyba dla mnie zbyt skomplikowane, powinnam zdać się na lekarza i wyłaczyc się do czasu testowania, a tak to tylko komplikuje sobie zycie...

tequilka Ty wiesz,że ja mam to samo....A każdy lekarz mówi co innego, a co innego piszą, no trudno, komus trzeba zaufać, bo my jednak nie mamy doświadczenia i ciut za mało wiemy...Tak, kochana, wyłącz myślenie, lecz się, zdrowiej, ja dziś bawię się na mieście, będzie alko, fajki, a potem już się będę oszczędzać:-D widzę,że nasi lekarze mają zupełnie inne pomysły, nieważne-oby były skuteczne!!!:-)

martka dokładnie, ja każdą informację od dr analizuję za pomocą neta i co wielkie ..... żadko kiedy się zdaża żeby się pokrywały te informacje, momentami mam ochote zrezygnować może to ze nie mogę być znowu mamą coś znaczy..tak ma być..tak mi było pisane...a ja niepotrzebnie ingeruje w plany tych na górze..oj,strasznie to trudne wszystko,,zycze ci miłej zabawy kochana wyszalej się bo potem już tylko do figlorajów z dzieciaczkami chodzic będziesz... zazdroszczę ja spędzam dzień w łózku..mąż pojechał z córa do stadniny na konie..a ja z kotami się grzeje :-) za to jutro się pobawię na urodzinkach teściowej :tak:

Tequila martka a słyszałyście o embryo glue. podobno po nim sa dosć dobre efekty jeśli chodzi o implantacje. Z tego co pamiętam to Sony go miała stosowanego w swoim udanym transferze.

reklama
Witam, podczytuję wasze forum już od dłuższego czasu i postanowilam sie wlaczyc :) licze na cieple przyjecie, bo rowniez jestem po in vitro.
okazalo sie niestety w srode, ze sie nie udalo :no: Właśnie liżę rany i już myślę o kolejnym podejściu. Nie mamy niestety mrozaków, więc trzeba się będzie stymulować od nowa... no i tak wlasnie mysle - ile czasu trzeba zrobić przerwy miedzy stymulacjami? mialam krótki protokół (niskie amh, wysokie fsh). ktos mi moze powiedziec na co mam sie szykowac psychicznie?

Do góry