reklama
lkasia
Fanka BB :)
Dzień Dobry
Zuzia i Kinga POWODZENIA DZISIAJ...oby to byl wspaniały dzionek dla Was

Ja narazie staram się czyms zając, farbuje włosy..sprzątam...tak żeby nie mysleć o wizycie i jakoś dotrwać do tej 13:40

Badania juz uporządkowałam....ale tak przegladałam je i coś mnie jeszcze zaniepokoiło....
poziom FSH...norma jest od 3,5 a ja mam 3,2.....to zle??to samo z LH, norma od 2,4 a u mnie 2,2.....
Zuzia i Kinga POWODZENIA DZISIAJ...oby to byl wspaniały dzionek dla Was

Ja narazie staram się czyms zając, farbuje włosy..sprzątam...tak żeby nie mysleć o wizycie i jakoś dotrwać do tej 13:40

poziom FSH...norma jest od 3,5 a ja mam 3,2.....to zle??to samo z LH, norma od 2,4 a u mnie 2,2.....
Fusun
Molla - niesamowite wieści. Nie znam do końca Waszej sytuacji, ale nie wydaje mi się żeby Twój mąż chciał być tylko "dawcą"
Wygląda na to, że przemyślał sobie wszystko przez ten czas od ostatniego invitro i zrozumiał, że Mu na Tobie zależy. To co wczoraj zrobił to wg mnie dowód miłości, chyba najbardziej oczywisty ze wszystkich możliwych. Będzie dobrze. Uda się Wam tym razem.
Kinga, Zuzia - za wysokie bety &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ikasia - za wizytę !
Olo - za jajeczkobranie !
Miłego dnia dla wszystkich
Wygląda na to, że przemyślał sobie wszystko przez ten czas od ostatniego invitro i zrozumiał, że Mu na Tobie zależy. To co wczoraj zrobił to wg mnie dowód miłości, chyba najbardziej oczywisty ze wszystkich możliwych. Będzie dobrze. Uda się Wam tym razem.
Kinga, Zuzia - za wysokie bety &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ikasia - za wizytę !
Olo - za jajeczkobranie !
Miłego dnia dla wszystkich
dziewczyny umieram potwornie się czuję już myślałam że jest troszkę lepiej a dziś znowu nawrót leże w łóżku i popijam malinkową herbatkę ale to niewiele daje... w dodatku od 3 dni boli mnie jajnik bardzo mocno co to może być?co prawda jestem w okresie owulacyjnym ale nigdy nic mnie nie bolało boję się że coś mi się tam tworzy i z crio nici będą 
kwiatuszekq20
Za wizyty i betki&&&&&&&&&&&&&&&
molla super wiesci
miłego weekendu laski
molla super wiesci
miłego weekendu laski
dziewczyny umieram potwornie się czuję już myślałam że jest troszkę lepiej a dziś znowu nawrót leże w łóżku i popijam malinkową herbatkę ale to niewiele daje... w dodatku od 3 dni boli mnie jajnik bardzo mocno co to może być?co prawda jestem w okresie owulacyjnym ale nigdy nic mnie nie bolało boję się że coś mi się tam tworzy i z crio nici będą![]()
Tequila a bylas na usg juz? Ja mam torbiele na jajnikach ale jak boli to dobrze bo to znaczy ze sie kurcza
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
milagros byłam na usg i wszystko było ok kilka pęcherzyków jeden duży pani dr czekała aż pękną by zrobić mi scratching także nie wiem czy któryś nie pękł i robi się z niego torbiel?najbardziej boli jak kaszle a kaszle często bo jestem chora buuuu gotadora dziękuję :-)
Podziel się: