• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

DOBRANOC WSZYSTKIM kobietkom!!!!!
Kładę się spać, choc nie wiem, czy usnę, ale juz mi łeb dzisiaj pęka, siedziałam w pracy do późna, jutro też idę, może pojutrze, zależy czy jutro dam radę 5 godzin pociągnąć, bo musze okna myc w domu i ogarnąć trochę, dzisiaj miałam byc w pracy byłam tylko 2 godziny, bo ta niespodziewana również wizyta, poprostu dostałam okresu, chciałam się sprawdzić, bo miałam torbiele ostatnio i dalej już się potoczyło,,,,muszę odrobic resztę, dobrze, że szef wyrozumiały i pozwala na odrobiebinie kilku godzin jeśli ktoś nie chce brac dnia wolnego,
KINIA, ZUZIA, OLO jutro od rana trzymam &&&&&, jak tylko uda mi się wejśc zajrzę co u Was, od rana będe odświeżać stronkę jak zwykle, gdy czekam na wiadomości od którejś
JESTEM Z WAMI!!!!!

reklama
dobranoc kobietki i słodkich snów!

url-17.jpeg

olo2012: wiadomość z pierwszej ręki :-) ja nie brałam encortonu, potwierdza to nawet moją ściąga z lekarstwami :-)

gotadora, ja będę miała pytanie do Ciebie odnośnie relanium, no spy, od kiedy, do kiedy? i w jakich dawkach 2 czy 5 mg brałaś?
U nas nie dają, ale ja nerwowa jestem, nawet bardzo:wściekła/y:, i dlatego tak sobie pomyślałam, że bym i ja pobrała może....

molla-ale niesamowicie się cieszę, Dobry Duszku tego forum. Wreszcie i dla Ciebie zaświeciło słoneczko po burzy. Wiedziałam, że tak będzie :-D:-D:-D Mam szczerą nadzieję, że ciąża i dzidziuś, tak wyczekany, również uratuje Wasz związek :tak::tak::tak:

Spóźnione, ale za to najserdeczniejsze życzenia Drogie Kobietki!:)
U mnie dziś 4 dzień stymulacji. Na dzisiejszej wizycie kontrolnej lekarz stwierdził, że jest ok. W poniedziałek kolejna. Mam nadzieję, że do czwartku skończę zastrzyki. Czas pokaże...

Kinga, Zuzia - Trzymam kciuki za jutrzejsze tłuściutkie bety :)
olo - owocnej punkcji! Przesyłam pozytywne myśli!

Molla jak mówi mój mąż, spontaniczne akcje zawsze dają powodzenie. Dlatego mam nadzieję, że u Ciebie tak będzie. :-)
Kinga, Zuzia, olo - powodzenia dzisiaj w testowaniu i punkcji. Oby obrodziły wysokie bety i duże ilości jajeczek :-) Przecież niedługo wielkanoc :D

Zuziu dziękuję za dodanie mnie do listy :-)

A teraz dobranoc dziewczynki. Dzisiaj przede mną ciężki dzień i spora robota do wykonania. Ale dzięki tej pracy jutro będzie na criotransferek :-D. Oby tylko pacjentka w tą pogodę dojechała, bo pada i pada i pada ten śnieg :baffled:

reklama
Czesc Dziewuszki,:-)

Molla, wowwww, super!!! Plemniczek zaskoczyl ;-),pomalu wybudza sie z zimowego snu.;-) Bedzie dobrze. Gdybys mu byla obojetna nie chcialby miec z Toba dzieci. Wszsytko sie ulozy. Potrzeba moze jeszcze troche czasu. Niesamowita niespodzianka. Wszytkie nas milo zaskoczylas. Ciesze sie wraz z Toba,ze zaczynasz juz przygotowania no i oczywiscie trzymam kciuki, aby wszystko zakonczylo sie HAPPY END'em.

Kciuki zaciskam takze za nasze dzisiejsze dziewczyny testujace: Kinia i Zuzia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I fluidki:

###########################################
###########################

Olo,powodzenia na punkcji &&&&&&&&&&&&&&&&

Ikasia, udanej wizyty w klinice &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuzia , dziekuje za dopisanie do listy :biggrin2:

I jeszcze specjalnie dla Was koniczynka na szczescie:
koniczynka.jpg

Nowe wątki

reklama